Pes se třese nepřijímá potravu nezvedá se

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

betyynka

9.12.2015 15:41
betyynka

XXX.XXX.245.166

Dobrý den,
chtěla bych se vás zeptat na otázku ohledně naašeho psa. Jmenuje se Betyna je jí 14 let a poslední dobou jsme si u ní všimly že se třese a kulhá na jednu nohu.Její stav se začal po třech dnech opravdu zhoršovat a teď už nechce přijímat ani potravu.Ze psa, který pořád běhal se stal pes, který jen teď leží na místě, má strašně smutné oči a pořád se třese. Myslíte že už je to tím stářím a nebo jí něco je? Popřípadě co by Betyně bylo, a jak by jsme ji mohly vyléčit?
Předem děkuji za všechny vaše odpovědi.

9.12.2015 15:42
mgtka

XXX.XXX.92.43

To je doufám sranda, to čekáte až se vám pes utrápí?
naložte ho do auta a jeďte k vet.

Neregistrovaný uživatel

9.12.2015 15:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Omlouvám se ti, ale věšteckou kouli mám momentálně v servisu...

Být tebou, beru psa a mažu okamžitě na veterinu!

9.12.2015 17:16
nexxi

XXX.XXX.228.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Omlouvám se ti, ale věšteckou kouli mám momentálně v servisu...

Být tebou, beru psa a mažu okamžitě na veterinu!

To dycky říká kolega když mu někdo volá s opravdu inteligentním dotazem.. že současná koule je rozbitá a novou mu firma odmítá koupit

9.12.2015 17:54
Arni

XXX.XXX.111.238

betyynka napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se vás zeptat na otázku ohledně naašeho psa. Jmenuje se Betyna je jí 14 let a poslední dobou jsme si u ní všimly že se třese a kulhá na jednu nohu.Její stav se začal po třech dnech opravdu zhoršovat a teď už nechce přijímat ani potravu.Ze psa, který pořád běhal se stal pes, který jen teď leží na místě, má strašně smutné oči a pořád se třese. Myslíte že už je to tím stářím a nebo jí něco je? Popřípadě co by Betyně bylo, a jak by jsme ji mohly vyléčit?

Opravdu bych jel na veterinu. Náš pes zničeho nic začal kulhat a ten tres tam byl taky a jeho stav se horšil ze dne na den. po rtg zadnich nohou byla Diagnoza špatná. Byl to nalezenec staří kolem 10-12 let. Nechci to srovnávat ale bezte na veterinu tady nic nevyrešíte.

9.12.2015 18:45
Markéta80

XXX.XXX.176.2

To čekáte na co? To je nad logický ne že jak je nějaká změna u psa a je vidět že neni ok tak ho vezmu na veterinu navíc jestli se to zhoršuje. Chudák pes

9.12.2015 19:00
Clayton

XXX.XXX.104.9

Kdybyste měla dítě s takovými projevy, taky byste psala na e-mimino? Ti lidi jsou tak strašně lakomí a chtějí ušetřit za každou cenu.Hlavně nebudou utrácet za veterináře.

w.

9.12.2015 19:08
w.

XXX.XXX.57.129

Já teda nevím, ale neumím si představit koukat na mojí fenku když je v takovém stavu a dělat jakoby nic, chodit kolem ní a akorát ji litovat..my chodíme na veterinu s každým prdem pomalu...

9.12.2015 19:17
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Tohle je buď provokace, nebo otázka jednoduchého člověka.

To znám - měli jsme takovou uklízečku, co bydlela s dělníkem z výroby.
Ráno přišla do práce a na bráně říká
- omluvte Jožku, není mu dobře, cestou spadl a začal chrčet, chroptět, a koulet očima!
my na ni
- Lidko, a cos udělala?
- no, šla sem do práce, abych si cvakla příchod načas!

9.12.2015 19:27
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Hodonak napsal(a):
Tohle je buď provokace, nebo otázka jednoduchého člověka.

To znám - měli jsme takovou uklízečku, co bydlela s dělníkem z výroby.
Ráno přišla do práce a na bráně říká
- omluvte Jožku, není mu dobře, cestou spadl a začal chrčet, chroptět, a koulet očima!
my na ni
- Lidko, a cos udělala?
- no, šla sem do práce, abych si cvakla příchod načas!

To je cerny humor skoro jako:"Manzelka sla do sklepa pro brambory, spadla ze schodu a zabila se.""Co budes delat?" "Ja nevim, asi rejži.".

Neregistrovaný uživatel

9.12.2015 19:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Je vám asi líto peněz a čekáte až zdechne když se zde tak blbě ptáte... být vámi tak dám psa do vedlejší místnosti a jdu se tam podívat až zítra... třeba se problém vyřeší sám a budete mít po problému a ten samý postup radím i s dětmi a manželem při jakémkoliv zdravotním problému

9.12.2015 21:36
arosek

XXX.XXX.32.175

betyynka napsal(a):
Dobrý den,

Myslim ze nejvetsi problem vasi fenky budou dementni panicci :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2015 22:57

betyynka napsal(a):
Dobrý den,

Až začnete kulhat, potom se klepat a bude vám pořádně zle tak ne aby vás napadlo lézt k nějakému doktorovi. Počkejte pár dní a pak si napište na internet, třeba vám někdo něco poradí.

10.12.2015 09:43
Helena15

XXX.XXX.89.52

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je vám asi líto peněz a čekáte až zdechne když se zde tak blbě ptáte... být vámi tak dám psa do vedlejší místnosti a jdu se tam podívat až zítra... třeba se problém vyřeší sám a budete mít po problému a ten samý postup radím i s dětmi a manželem při jakémkoliv zdravotním problému

Nelíbí se mi, že každého hned odsuzujete, označíte za lakomce, nebo dementa.
Napadlo vás vůbec někoho, že tazatelka může být důchodkyně, dítě, nebo někdo nezaměstnaný, kdo prostě peníze na drahého veta nemá? Zvláště teď před vánocemi...
Kdyby to byl někdo, kdo na psa kašle, neptal by se vůbec a nechal ho zdechnout. Prostě zkouší jestli by se nedalo nějak pomoci bez výdajů za veta. Znám pár podobných případů, kdy plakali nad nemocným psem, ale peníze na léčbu prostě neměli.

10.12.2015 09:46

Helena15 napsal(a):
Napadlo vás vůbec někoho, že tazatelka může být důchodkyně, dítě, nebo někdo nezaměstnaný, kdo prostě peníze na drahého veta nemá? Zvláště teď před vánocemi...
Kdyby to byl někdo, kdo na psa kašle, neptal by se vůbec a nechal ho zdechnout. Prostě zkouší jestli by se nedalo nějak pomoci bez výdajů za veta. Znám pár podobných případů, kdy plakali nad nemocným psem, ale peníze na léčbu prostě neměli.

Vždycky se dají peníze sehnat, ikdyby si měla vzít půjčku nebo na splátky.

10.12.2015 09:49
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Připadá mi to spíš jako dítě...

10.12.2015 09:55
Arni

XXX.XXX.35.162

Tady šlo o to že okamžitá návštěva veteriny je na místě. To je bez debat, vše se dá nějak řešit myslím tím finance. Ovšem taky se mi nelíbí jak někteří hned uráží.

10.12.2015 10:56

Helena15 napsal(a):

Pes je živý tvor, cítí bolest a je mu zle, zrovna tak jako lidem. V případě že trpí můj nejlepší přítel jsou mi celé vánoce víte kde..a základní ošetření u veterináře není tak drahé aby se na něj nedalo někde těch pár stovek sehnat, kdyby se mělo nevím co nezaplatit nebo prodat.

10.12.2015 10:57
Šarina

XXX.XXX.231.146

Helena15 napsal(a):

Tazatelka ale dělá přesně to, co si vy myslíte, že nedělá- ona na toho psa kašle a v podstatě ho nechává "zdechnout". Myslet si, že dotazem na ifauně nějak ušetří za veta v tomto případě? To myslíte vážně? Máte fakt dojem, že u 14tiletého psa nebudete mít žádné výdaje na veterinu, když je pes v popisovném stavu? Že vám někdo poradí nějakej zázrak?

Úvodní dotaz je v podstatě strašně, strašně krutý. Proto asi ty nesluníčkové reakce.

10.12.2015 14:23
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Helena15 napsal(a):

Taky nemám ráda, když se tady hned do každého rejpe. Ale tohle je něco jinýho, vždyť ten pes musí trpět, by mě ani nenapadlo, ptát se na takový stav na internetu a čekat co mi lidi poraděj. Ale podle mě je to dítě.

10.12.2015 15:00
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Tak a teď předpokládejme, že je to dítě. Někdo mu poradí, někde se dozví, že mu třeba dají radu zkušení chovatelé na Fauně. Opravdu, napsat takové reakce, aniž by jste věděli, kdo je na druhé straně je přinejmenším neohleduplné. Pokud někdo napíše, že nechce jet na veterinu, protože poslední peníze utratil za dárky k vánocům...to je vaše reakce na místě.

10.12.2015 15:17

Taky to může být nešťastná ženská, která má doma ho..do místo chlapa.
Na vsi bez řidičáku a doma 2,3 malé děti. Nějak mi přijde, že víte houby o životě.

10.12.2015 16:35
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Jasně, nepsala bych hned tak hnusně. Ale nadruhou stranu - co jí poradit jinýho, než že má jet na veterinu? Myslím, že třeba aspoň má telefon, a může si tomu veterináři zavolat, když už tedy nemůže jet k němu. Ale samozřejmě se to dá napsat slušně.

10.12.2015 17:37

Jestliže se zde ptá dítě, je to fajn, že se zajímá co dělat, ale jediná rada může znít - toto musí řešit tví rodiče a to neprodleně. Zajet se psem k veterináři Ale to by ti rodiče měli vědět, pokud nejsou zbaveni svéprávnosti, a měli by konat. Podle popisu se stav psa nezhoršil skokově, ale postupně, a tak snad se v rodině nějak komunikuje.

10.12.2015 17:43
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Mám z toho trochu i pocit, jakože to píše dítě, přičemž rodiče to nějak moc neřeší, neberou psa uplně jako člena rodiny, říkají si, že to je stářím a chtějí ho nechat umřít a nechtějí už s ním jet k veterináři. A chudák dítě má psa rádo, a chce se ho pokusit vyléčit nějak doma samo.

betyynka

11.12.2015 18:27
betyynka

XXX.XXX.245.166

Děkuji všem za strašně milé rady a odpovědi.Tak jsem se nic nedozvěděla a slyšela jsem jenom nějaké nadávky.Ano pes se po dvou dnech uzdravil stačilo mu jenom hodně klidu.Ale to jsem se tady nedozvěděla.Dozvěděla jsme se jenom jak jsem strašná.A taky jak vám tenhle web s ničím nepomůže.

Neregistrovaný uživatel

11.12.2015 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

betyynka napsal(a):
Děkuji všem za strašně milé rady a odpovědi.Tak jsem se nic nedozvěděla a slyšela jsem jenom nějaké nadávky.Ano pes se po dvou dnech uzdravil stačilo mu jenom hodně klidu.Ale to jsem se tady nedozvěděla.Dozvěděla jsme se jenom jak jsem strašná.A taky jak vám tenhle web s ničím nepomůže.

Ty jo, zázrak

11.12.2015 18:55
Arni

XXX.XXX.111.238

Betynka mela asi štěstí, To že vám někdo radí že máte jit na veterinu při stavu který jste popisovala není nic špatného a určitě to mělo své příčiny. Já osobně bych to řešil přes vet, za tím si stojim. Neriskoval bych to jako vy. Hodně štestí.

12.12.2015 08:32

betyynka napsal(a):

Milá zlatá, skoro kždý ti tu radil, abyste šli se psem na veterinu. To byl správný postup, a ne čekání, co z toho bude. Teď se sice pes jako uzdravil, ale čím byl jeho stav způsoben, jestli je zdravý nebo potřebuje lékařskou péči, nevíš. Já bych nechala psa vyšetřit.

12.12.2015 13:55
Šarina

XXX.XXX.231.146

betyynka napsal(a):

Milá betyynko, vážně si myslíš, že na tvůj úvodní dotaz by bylo správné poradit: jen ho nechte být, on se po pár dnech oklepe a bude mu zase dobře?

Pokud jste pejska nevzali k vetovi na prohlídku (asi že ne), tak vůbec nevíte, co mu bylo, a zda se ten jeho nedobrý stav nebude opakovat, třeba s ještě horším průběhem. Zodpovědné to od vás není a slušné vůči tomu psímu stařečkovi taky ne.

O místních diskutujících si mysli, co chceš, oni si budou o tobě myslet taky své.

13.12.2015 08:33
mgtka

XXX.XXX.92.43

betyynka napsal(a):

No udělejte to tak teda i příště, třeba taky neumře..a třeba taky jo.

13.12.2015 19:20
daajs

XXX.XXX.80.101

Držme pejskovi pěstičky...

14.12.2015 04:48
fikovnice

XXX.XXX.99.69

betyynka napsal(a):

Přinejmenším máte peníze na placení internetu, pokud tedy nepíšete z práce, v tom případě ale zase máte nějakou výplatu...a psí stařeček, který Vám celý život dělal to, co Vám na očích viděl, by si rozhodně zasloužil na stáří adekvátní veterinární péči!

14.12.2015 20:10
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

betyynka napsal(a):

Milá Betyynko - to máme opravdu uvěřit, že existuje někdo, kdo miluje svého psa, kterému je 14 let a přijde si pro rady na anonymní diskusi?
Opravdu jste čekala rady typu - dejte mu ibuprofen, ono ho to přejde, protože jsou to záda. Nebo dejte mu sirup proti kašli, tak půl čajové lžičky, je to jen nachlazení. Nebo kupte antibiotika XYZ a podávejte 3x denně týden, je to angina. Fakt máme uvěřit, že někdo takový existuje a myslí to vážně a takovýma radama by se řídil?

14.12.2015 21:13
Clayton

XXX.XXX.104.9

Mě by zajímalo, co mu teda podle zadavatelky bylo.Jestli to byla jen ''chvilková nevolnost'', nebo nachlazení?Mohla to být taky předzvěst něčeho horšího.Přece se takhle neprojevuje pes jen tak, pro srandu králíkům.Určitě bych se pídila po příčině a nenechalo by mě to chladnou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík