Silvestr - raději doma?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2015 07:08

Dobrý den, můj pes se celkem dost bojí petard, někde se schová a klepe se. I když za letošní "střílecí sezónu" se to dost zlepšilo. Chci se zeptat jestli myslíte, že pro něj bude lepší trávit silvestra doma a nebo ho třeba trošku rozptýlí, když s ním půjdu ke kamarádce, která má taky pejsana. Děkuji za názory.

30.12.2015 07:11
scylla

XXX.XXX.112.64

To záleží na tom, jaký je ten druhý pes, jestli se budete věnovat svému psovi nebo zábavě, má to spoustu faktorů. Pokud se druhý pes nebojí a budete se jim věnovat, klidně jděte.

30.12.2015 07:24

Druhý pes se vůbec nebojí, ani si nevšímá toho, že vůbec něco vystřelilo. Tak jsem si právě říkala, že by to mého mohlo třeba trochu uklidnit. A věnovat se mu budu určitě. My nejdeme bouřlivě oslavovat, spíš jen tak posedět.

30.12.2015 11:42

No nevím, může to dopadnout tak i onak. Může se stát že i když se druhý pes nebojí tak po reakci vašeho psa se bát začne, a kamarádka by vám potom asi moc nepoděkovala smajlík takže já bych zůstala doma.

30.12.2015 12:24
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Možná bych to nechala i na kamarádce, ale zvážila bych cestu bouchá to jen jak se setmí a hned po půlnoci to taky nekončí.
Ale přidám osobní zkušenost. Loni jsme byli se psem u přátel, kteří mají též psa. Ten náš to bouchání nijak nevnímá i se se mnou koukal z okna v náruči na ohňostroj a líbilo se mu to. A ten jejich ač minulý roky v pohodě tak zrovna loni se fakt bál klepal se a dokonce se i počůral a byl zalezlý v koutku chodby. Normálně má ten náš z toho jejich dost respekt a nijak zvlášť si spolu nehrají, ale tentokrát mu pomohl. Občas za nim zašel a chvilku s ním třeba pobyl a nakonec když už bylo sice téměř po všem, ale ten chudáček pořád klepavku tak za ním zašel a tak jako čumáčkem do něj strčil a nakonec z té chodby přišli oba spolu - nikdy jsem nic takového neviděla, trošku mi to přišlo jak kdyby mu šel říct že se není čeho bát že už je to pryč.
A to jsem si do té doby myslela že oni mají takového hrdinu a že spíš ten náš je srábotka.

30.12.2015 14:07
nexxi

XXX.XXX.228.56

Fakt zalezi i na povaze.. citlivejsiho psa by ten vas mohl vazne strhnout.. naopak pokud je to sebeveeomy zvire muze to pomoci.v byvalem bydlisti jsme pred bourkou stehovali.do kotce k.cubine dycky loveckeho jezevcika a ten jen nechapave ziral.co mlada vyvadi?

Přidejte reakci

Přidat smajlík