Uživatel s deaktivovaným účtem

Těm b.lb.kám nepatří do ruky ani pes, natož dítě. Zátiší na stole hovoří za vše.

Bohužel, až skočí na cizího psa a popadne ho za ocas, bude mít Nova o čem vysílat a majitel psa bude mít průšvih.

napsal(a):
Https://www.facebook.com/petra.forstova/videos/vb.100001020498372/783345355042807/?type=2&theater.
Opět debilní rodiče, co nevychovávají své dítě.
lesnížínka
napsal(a):
Začínám pomalu chápat Adolfa... Zavedla bych, nejen povinné kastrace psů a koček, ale i někteří jedinci by se rozhodně množit neměli..Až se tady bude zase někdo ptát, jestli a jakového psa koupit k dítěti, tak se nedivte mé reakci
Já s Vámi naprosto souhlasím! divím se tomu psovi, že něco neudělal, i já bych vyletěla, mít doma takového haranta..

rapotacka11
napsal(a):
Nad tímhle fakt žasnu, co je mezi lidmi za inteligenty
Tzv."korektnost" pryč - DEBILOVÉ to jsou.
To by v tom nadpisu neprošlo :-D.

Já nemám slov, toto udělat to děcko mojí feně, okamžitě by ho sejmula a média by měly o čem psát. Ten pes na videu, je poklad se svatou trpělivostí, majitel patří na psychiatrii, protože nemyslí dopředu, nechá děcko se psem klidně samotné a nedocvakne mu, co se může stát, ten špatný a zabiják, by byl zase ten chudák pes. Majitel je DEM...NT.

sufle
napsal(a):
Přesně, místo toho, aby dítě od malička učili, jak se ke zvířatům chovat, tak se tomu řehtají.
Je to otřes
Přesně...chudák pes...
Teda Taky mám děti (ne tak malé, ale i když byly tak malé, zvířata jsme měli) a nikdy bych nedovolila ubližovat, obtěžovat, zraňovat kohokoliv, natož tvora, který je člověku plně oddaný. Všechny matky nejsou stejné, ale bohužel toto video je ukázka jak vychovávat další sobce, kteří si neváží nikoho druhého než jen sebe. Pak se divíme, že děti jsou tak kruté jeden k druhému, a až vyrostou, budou vychovávat další sobě podobné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147
Pejska je mi neskutečně líto. Dítě se chová otřesně, prostě tak, jak se to jeho slabomyslným rodičům líbí. A až zase ve zprávách proběhne informace, jak pes napadl a pokousal dítě, možná to bude právě to dítě z videa nebo jiné s podobnou výchovou.Některý pes si totiž všechno líbit nenechá a lidé potom soudí především toho psa. Člověk se pomalu bojí položit si otázku, co z takového dítěte z takových rodičů nakonec vyroste.
Panebože, dítěti bych nařezala a pes má svatou trpělivost. Matka je zřejmě IQ šumící trávy.
Naši psi pod dohledem

joanne.s
napsal(a):
Na tu matku bych poslala sociálku - co z toho dítěte může vyrůst, při takové výchově.
Pes neuvěřitelnej, nechápu že se nechá takto trápit - zřejmě velmi chytrej a dobře ví, že by se ho nikdo nezastal.
A co si myslíte, že by sociálka udělala?

Ludmilk
napsal(a):
Ten fakan by potřeboval pořádnej kousanec do p*dele, aby si pamatoval, že tohle se nedělá. Jeho matka pak 3x tolik...
Zastala bych se toho dítěte. Dělá jen to, co ho b.lbá matka naučila. To máte jako se psem. Taky dělá jen to, co ho naučíte.
A jednou na to to dítě doplatí, stejně jako zkažený pes. Takže kousanec a nakopanej zadek by zasloužili všichni ti dospělí, kteří u toho jsou.
napsal(a):
Zastala bych se toho dítěte. Dělá jen to, co ho b.lbá matka naučila. To máte jako se psem. Taky dělá jen to, co ho naučíte.
A jednou na to to dítě doplatí, stejně jako zkažený pes. Takže kousanec a nakopanej zadek by zasloužili všichni ti dospělí, kteří u toho jsou.
Máte samozřejmě pravdu, ale já na tohle jsem absoutně alergická, takže za kousencem do p*dele si stojím...
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Proč? Proč se tihle lidi množí?
Mám skvělýho, hodnýho psa, kterej asi taky snese všechno, ale nikdy bych nedovolila, aby se mu tohle dělo. Jednou na akci za mým psem přišla asi stejně velká holčička, láska na první pohled a její chování k psovi bylo úžasné.
Pak přijít nějaký takový smrad, tak rodiče asi seřvu.

Https://www.facebook.com/petra.forstova/videos/vb.100001020498372/920519244658750/?type=3&theater
Je mě líto těch zvířat a zatím i toho dítěte, ale vyroste z něj stejné pako jako z jeho rodičů.

napsal(a):
Https://www.facebook.com/petra.forstova/videos/vb.100001020498372/920519244658750/?type=3&theater
Je mě líto těch zvířat a zatím i toho dítěte, ale vyroste z něj stejné pako jako z jeho rodičů.
Bohužel asi vyroste