Prosím o doporučení letního výcvikového tábora zaměřeného na sportovku a obrany. Je jich spoustu a nemůžu pořádně nikde najít žádné recenze, podle kterých bych se rozhodla. Zaujal mě LVT ve Dvoře Králové nad Labem, ale bohužel nemůžu o letošním ročníku nikde nic najít, viděla jsem jen ročníky minulé.
Budu vděčná za jakékoli rady a názory
Http://www.novy-svet.ic.cz/akce/akce_2006.htm tady je na červenec 2016 v plánu tábor ve Dvoře Králové nad Labem. Když projdete stránky, tak je tam telefon na pána, co Vám určitě dá bližší informace.
Andrýsek3
napsal(a):
Http://www.novy-svet.ic.cz/akce/akce_2006.htm tady je na červenec 2016 v plánu tábor ve Dvoře Králové nad Labem. Když projdete stránky, tak je tam telefon na pána, co Vám určitě dá bližší informace.
Děkuji, ale pokud dobře vidím, tak je to na rok 2006
Andrýsek3
napsal(a):
A jo tak to se omlouvám, viděla jsem šestku, tak jsem to hned zkopírovala , i tak jsou t ostránky útulku a cvičáku v DKnL a když zavoláte panu Antonínovi určitě Vám info dá.
Jo v pohodě právě že tam nové info není. No já vím kdo tam cvičí, kdo dělá obrany - teda pokud je to stejné jako loni. Spíš by mě zajímala osobní zkušenost někoho, kdo tam byl
marcelaamax
napsal(a):
Jo v pohodě právě že tam nové info není. No já vím kdo tam cvičí, kdo dělá obrany - teda pokud je to stejné jako loni. Spíš by mě zajímala osobní zkušenost někoho, kdo tam byl
Jasný chápu, my byli tam byli jednou na cvičáku, ale myslím, že jsem o táboru, četla něco na facebooku nedávno, bohužel to nemůžu najít.
marcelaamax
napsal(a):
A jak se Vám líbilo na cvičáku? Cvičila tam poslušnost paní Smrčková?
Už jsem to sem jednou psala ve vlákně "první den na cvičáku", nene cvičil pán. Nějak mě jeho přístup neoslovil, ale samozřejmě každému sedne něco jiného a určitě je to dobrý cvičák, slyšela jsem hodně chvály. My nakonec děláme obedience a jsme spokojený.