Jaký pelíšek mají vaši pejsci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2016 14:11

Ahoj,
jaké pelíšky mají vaši psí miláčci? Zajímají mě pejsci kolem 35kg.
Uvažuji že koupím pro svého labradora nový tak se chci poptat s kterými máte dobrou zkušenost?
Teď máme Pasadenu (polštář), ale už začíná být po 4 letech opotřebovaná. Hlavně musí být celý pratelný, aby šel sundat a vyprat potah - nejenom část, ale celý. A aby se na něm nezachytávaly chlupy, žádný plyš apod.
Přes den spí sice na sedačce, ale na pelíšek se chodí válet, hrát si, radovat se a házet nohama Tak nějaký potřebujeme V noci spí jenom na pelíšku. Chtěla bych něco pohodlného, měkkého, asi s okrajem, to by využíval jako polštářek.

Přemýšlím nad něčím takovým: http://www.peliskydog.cz/Pelisek-pro-psa-Prestige-hnedy-kosti-rozmer-az-110-cm-d102.htm (nemáte náhodou někdo tento)?

8.2.2016 18:48
nexxi

XXX.XXX.228.56

Jelikož je moje čuba dost majetná, narozdíl ode mne.. tak vlastní

houpací křeslo - snímatelný potah - to má hodně ráda, ale už dodělává, bude muset dostat nové
plastový pelech - vyložený dekama
velikou plastovou přepravku, tu miluje, neb je plašan a do ní se může kdykoli schovat a být tam v bezpečí
a k Vánocům dostala papasan, a to je taky láska na první pohled, ale ten má v ložnici jenom na spaní :D

čuba je mix ohař ovčák.

8.2.2016 18:58
zuzana.bergerova

XXX.XXX.62.1

Čím větší tím lepší, mohou se tam parádně roztáhnout
Ale u nás je strašně vtipné, že máme jednoho většího a druhého menšího psíka, a ten velký se narve pokaždé do pelíšku od malé, a malá chodí lehat do velkého

8.2.2016 19:06

nexxi napsal(a):

houpací křeslo - snímatelný potah - to má hodně ráda, ale už dodělává, bude muset dostat nové
velikou plastovou přepravku, tu miluje, neb je plašan a do ní se může kdykoli schovat a být tam v bezpečí
a k Vánocům dostala papasan, a to je taky láska na první pohled, ale ten má v ložnici jenom na spaní :D

čuba je mix ohař ovčák.

Kromě gauče a postele u nás vede právě papasan. A pak látková přepravka (domeček) v předsíni, kde má přehled o vchodu a hlavně o kuchyni.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2016 19:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

My máme taky pasadenu - tu největší, takže si tam v pohodě lehnou 2 psi (ta je nesmrtelná - mám ji 9 let, a pořád je v pohodě, a bez závad). A u krbu proutěný koš s vyměnitelným poštářem - ten je taky super, protože vypadá hezky, chlupy se na něj nechytají, a peru jenom potah na polštář, nebo vypráším ovčí kůži

8.2.2016 19:10
Arni

XXX.XXX.111.238

nexxi napsal(a):

čuba je mix ohař ovčák.

Tak to já jsem si chtěl koupit novou zimní bundu, rozhodl jsem jinak. Šel jsem koupit pelíšek pro pejska. Dal jsem za něj 1400 Kč, přivezl domů a moc se mu zamlouval, dokonce si do něj lehl.
Druhý den když jsme přišli z práce, pelíšek zespoda roztrhán, vadila mu trčící textilní etiketa.
Teď s manželkou vymýšlíme jak to opravit, na reklamaci to asi nebude.
Jinak pelech ho již nezajímá, lehá na deku.

8.2.2016 19:19
nexxi

XXX.XXX.228.56

Arni napsal(a):
Tak to já jsem si chtěl koupit novou zimní bundu, rozhodl jsem jinak. Šel jsem koupit pelíšek pro pejska. Dal jsem za něj 1400 Kč, přivezl domů a moc se mu zamlouval, dokonce si do něj lehl.
Druhý den když jsme přišli z práce, pelíšek zespoda roztrhán, vadila mu trčící textilní etiketa.

Mnooo to potěší.. víte co bych zkusila? mrkněte poblíž jeslti nemáte nějakého soukormníka co vyrábí nábytek. mohl by to zkusit přečalounit třeba látkou na pohovky ;).

8.2.2016 19:20

Arni napsal(a):

To chce obětovat peřinu, přeložit a spíchnout povlak. Takhle to máme v kuchyni na dozorování aktivit a je to nejlevnější varianta.

8.2.2016 19:27
Arni

XXX.XXX.111.238

nexxi napsal(a):
Mnooo to potěší.. víte co bych zkusila? mrkněte poblíž jeslti nemáte nějakého soukormníka co vyrábí nábytek. mohl by to zkusit přečalounit třeba látkou na pohovky ;).

Děkuji za radu, poptám se.
Foto pachatele.

8.2.2016 19:30
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Arni napsal(a):
Děkuji za radu, poptám se.
Foto pachatele.

To teda...

8.2.2016 19:36
Clayton

XXX.XXX.104.9

Výborné a kvalitní pelchy jsou Rogz nebo Manmat.Nesmrtelné a pohodlné.S okrajem.

blbounek

19.3.2016 17:33
blbounek

XXX.XXX.191.11

Prosím a ten manmat, má tvrdé okraje? Zajímá mě, jestli když si na něj pes položí hlavu, prohne se..? Díky za odpověď.

19.3.2016 20:43
noemi

XXX.XXX.64.236

blbounek napsal(a):
Prosím a ten manmat, má tvrdé okraje? Zajímá mě, jestli když si na něj pes položí hlavu, prohne se..? Díky za odpověď.

Doporučuji pelech Pasadena.

Má pevné okraje, potah je pevný, rozepnou se zipy, vytáhne výplň a jednoduše se vypere...a schne velmi rychle a všechny chlupy jsou z něj pryč.
Na výstavách bývá za luxusní (rozuměj nízkou) cenu.
Vypadá takto: http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi-pelisky/inzerat/8124167-obdelnikovy-pelech-pro-velkeho-psa-se-snimatelnym-potahem-nabidka-praha/#.Vu2sjNLhCUl

19.3.2016 21:30
Felow

XXX.XXX.215.112

Já po x tém vyzkoušení všech různých pelechů neznámých i známých znašek, luxujíc chlupy, posilujíc bicepsy při vyklepávání "zaručeně nepřilnavých a odolných " materiálů, co měsíc nacpávajíc výplně do prostor a dutin a vztekajíc se při marném docílení původních tvarů jsem nakonec našla svůj ideál. Super na údržbu- vyluxuji a přetřu na mokro. mají v něm, ty mé obludy krásně načechraný polštář, jehož praní je sranda a jsme fakt spokojeni. Materiál je víc jak po roce stále jak nový.

http://www.zoohit.cz/shop/psi/pelisky_kose/pelisky_kozenka/20047/155166.

P.S. I FATBOYe letěly na půdu.

20.3.2016 00:38
burunduk

XXX.XXX.124.17

Doporučuji pelechy Dooop.

7.4.2016 13:15
Čivavák

XXX.XXX.159.48

Ahoj,
nemám je vyzkoušené na velkých psech, jak asi poznáš z mého nicku , ale jinak můžu doporučit pelechy od innuichi - http://www.innuichi.com/psi-pelechy/. Jsou nepromokavém, takže když se můj Beník jako štěně počůrával, nemohl jsem si je vynachválit. Menší louži setřeš hadrem a čas od času prostě vyndáš vnitřní molitan a hodíš do pračky.

Tomáš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík