Dotaz - krytí nehárající feny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Já.

15.3.2016 19:28
Já.

XXX.XXX.37.204

Chci se zeptat, jestli muzou pes a fena spolu sexovat pro zabavu.Fena už nehárá, uz to probehlo v lednu.To byli oddelené.Dalsi cyklus bude v lete.Jen jsme je dnes nachytali jak byli spojení...Mame je oba doma volne na zahrade..Nemuze z toho nic být, kdyz nehárá?Dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2016 19:36

Já. napsal(a):
Chci se zeptat, jestli muzou pes a fena spolu sexovat pro zabavu.Fena už nehárá, uz to probehlo v lednu.To byli oddelené.Dalsi cyklus bude v lete.Jen jsme je dnes nachytali jak byli spojení...Mame je oba doma volne na zahrade..Nemuze z toho nic být, kdyz nehárá?Dekuji.

Mno...fena, která se nehárá, na sebe psa nepustí. Pochva je mimo hárání malá a hlavně suchá, takže něco takového by pro ní ani nebyla zábava.

Nejspíš se prostě normálně hárá, existují věci jako split estrus a podobně. A fakt bych nespoléhala na to, že z toho nic nebude.

DG

15.3.2016 23:59
DG

XXX.XXX.173.14

A při tomhle šíleném počasí začala kamarádce hárat fena znovu po dvou měsících a taky měla hárat až v létě. Takže se můžete těšit na štěňátka.

16.3.2016 07:34
lev

XXX.XXX.253.186

Neháravá fena nejde nakrýt. Jednak se nenechá a pak není kam. Takže čekejte, že bude březí. Jak tu někdo psal, bláznivé počasí dělá s přírodou divy.

Neregistrovaný uživatel

16.3.2016 09:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Kamarádce taky takto "nehárala" fena (byla 2 měsíce po řádném hárání), nakryl ji jejich druhý pes, a bylo z toho 7 štěňat.

Kacis

16.3.2016 16:27
Kacis

XXX.XXX.83.191

Kamarádce nakryl neharajici fenu pes a nic z toho nebylo, btw fena harat nemohla protože byla vykastrovaná.

16.3.2016 16:33

Kacis napsal(a):
Kamarádce nakryl neharajici fenu pes a nic z toho nebylo, btw fena harat nemohla protože byla vykastrovaná.

Kdo by to byl řekl?

16.3.2016 17:28
ketlin

XXX.XXX.204.32

Mám kastrovanou fenu a psa na sebe nepustí...Jednou ji chytil jeden náruživec a řvala jak šílená...Vím od kamarádů, co mají chovné feny, že mimo hárání na sebe feny psy nepustí...

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

sarusiiiiinka

7.5.2022 09:30
sarusiiiiinka

XXX.XXX.4.101

}dobry den mame 12 letou fenu jezevcika byli jsme doma vecer byla asi pul hodiny venku a mezitim ji nakril cizi pes nejspis od nekat utekl fena sice neharala, ale i tak mame strach muze z toho neco byt
predem dekuji za odpovet

7.5.2022 09:31
lesnížínka

XXX.XXX.11.43

sarusiiiiinka napsal(a):
}dobry den mame 12 letou fenu jezevcika byli jsme doma vecer byla asi pul hodiny venku a mezitim ji nakril cizi pes nejspis od nekat utekl fena sice neharala, ale i tak mame strach muze z toho neco byt
predem dekuji za odpovet

Pokud nehárá, tak ji nemohl nakrýt.

sarusiiiiinka

7.5.2022 09:45
sarusiiiiinka

XXX.XXX.4.101

fena se nechala a uhybala ocasem sli jsme fenu zavolat dom a pes byl mezi tim na fene

7.5.2022 09:55
lesnížínka

XXX.XXX.11.43

A jste si tedy jistí, že nehárá? Kdy hárala naposled? Nějak nevím, proč by jinak pes utíkal k cizí feně.

7.5.2022 09:58

A byly svazani? Nebo jste proste fenu odvedli?

7.5.2022 14:28

sarusiiiiinka napsal(a):
predem dekuji za odpovet

A jak víte, že nehárala? Jinak by ji přece pes nekryl (mimochodem, ta čeština je hrozná). A pokud se bojíte, že by z toho mohlo něco být, jsou veterináři se sonem.

7.5.2022 20:01
Dasvo

XXX.XXX.72.213

sarusiiiiinka napsal(a):
fena se nechala a uhybala ocasem sli jsme fenu zavolat dom a pes byl mezi tim na fene

Pokud se dobrovolně nechala krýt a uhýbala ocasem, pak s nejvyšší pravděpodobností hárá. Napište si toto datum do kalendáře a za nějaké 4 týdny zajděte na veterinu na sono. Pokud bude březí, veterinář Vám jistě poradí několik možností, co dál.
Jiná možnost je, že má pyometru nebo nějaké hormonální onemocnění.
Na Vašem místě bych fenu v pondělí vzal na veterinu, nechal ji pořádně vyšetřit a poradil se. Domnívám se, že pro lidi Vašeho typu je rozumné fenku vykastrovat. (Ačkoliv jinak jsem poměrně striktním odpůrcem bezdůvodných kastrací zdravých zvířat.)

7.5.2022 20:19

Dasvo napsal(a):
Pokud se dobrovolně nechala krýt a uhýbala ocasem, pak s nejvyšší pravděpodobností hárá. Napište si toto datum do kalendáře a za nějaké 4 týdny zajděte na veterinu na sono. Pokud bude březí, veterinář Vám jistě poradí několik možností, co dál.
Jiná možnost je, že má pyometru nebo nějaké hormonální onemocnění.
Na Vašem místě bych fenu v pondělí vzal na veterinu, nechal ji pořádně vyšetřit a poradil se. Domnívám se, že pro lidi Vašeho typu je rozumné fenku vykastrovat. (Ačkoliv jinak jsem poměrně striktním odpůrcem bezdůvodných kastrací zdravých zvířat.)

Ale zase je jí 12...

7.5.2022 20:56
Dasvo

XXX.XXX.72.213

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale zase je jí 12...

To jsem přehlídnul, pardon. Sice to zase tak moc na mém příspěvku nemění, ale s tímto vědomím bych byl určitě na veterině nejpozději v pondělí.

8.5.2022 07:50

Dasvo napsal(a):
To jsem přehlídnul, pardon. Sice to zase tak moc na mém příspěvku nemění, ale s tímto vědomím bych byl určitě na veterině nejpozději v pondělí.

Však jo. Veterina určitě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík