Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejvíc jsou v kurzu kachní srdce. Maso taky ok, v podstatě bez práce - kuře, kachna, krůta, hovězí... Maso je dobré zbavit tuku. Žaludky ne, jsou příliš tuhé, špatně se krájí a dlouho se suší. Jednou se vrhnu i na syrové ančovičky (grundle) vcelku, i když mám trochu obavy z odéru. Nezkoušel už je někdo?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Do jaké podoby se to maso a za jak dlouho usuší? Do křupava? Do gumova? Možno obojí?
Uživatel s deaktivovaným účtem

beastije
napsal(a):
Kdyz uz jste to tu nakousli, jak dlouho vydrzi takhle susene maso, a je treba ho mit v lednicce?
Premyslim, ze na intenzivni dovolenou se psem, aby rychleji doplnila energii ji krome granuli vezmeme i susene maso, ale bylo by cely den v batohu/aute.
Dekuji.
Nechávám v ledničce. Hodně usušené (6 h) jsem skladovala nejdéle 3 týdny, zpravidla ale zmizí do 14 dnů. Lze i zamrazit. Nicméně jednou jsem v práci zapomněla plný pamlskovník, všimla si toho po týdnu a maso bylo v pořádku.