Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2016 16:57
ketlin

XXX.XXX.204.32

Ahoj,
Sušíte někdo maso v sušičce na ovoce? Příp.co všechno

4.4.2016 18:04
Arni

XXX.XXX.111.238

ketlin napsal(a):
Ahoj,
Sušíte někdo maso v sušičce na ovoce? Příp.co všechno

Už to tady bylo v diskuzi, sušička není jen na ovoce je i na maso. Suším játra, hovězí srdce ale můžete sušit i jiné druhy masa.

4.4.2016 18:06
ketlin

XXX.XXX.204.32

Arni napsal(a):
Už to tady bylo v diskuzi, sušička není jen na ovoce je i na maso. Suším játra, hovězí srdce ale můžete sušit i jiné druhy masa.

já to právě nenašla

4.4.2016 18:11
Arni

XXX.XXX.111.238

Byla to diskuze na pamlsky, já to suším jako odměnu. To srdce vyjde nejlíp, a hafan to miluje.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2016 23:50

Nejvíc jsou v kurzu kachní srdce. Maso taky ok, v podstatě bez práce - kuře, kachna, krůta, hovězí... Maso je dobré zbavit tuku. Žaludky ne, jsou příliš tuhé, špatně se krájí a dlouho se suší. Jednou se vrhnu i na syrové ančovičky (grundle) vcelku, i když mám trochu obavy z odéru. Nezkoušel už je někdo?

5.4.2016 06:33

Do jaké podoby se to maso a za jak dlouho usuší? Do křupava? Do gumova? Možno obojí?

5.4.2016 07:00
Arni

XXX.XXX.13.24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Do jaké podoby se to maso a za jak dlouho usuší? Do křupava? Do gumova? Možno obojí?

Může obojí, plátky asi 4 mm hovězí srdce suším asi šest hodin. Chce to vyzkoušet, záleží na sušičce.

5.4.2016 07:11
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Zajímalo by mě, jestli maso sušené v sušičce /nemyslím rybí/ při sušení je intenzivně, nepříjemně cítit? bude v bytě smrad, že by jeden pad?

nebo jen vůně, jak při vaření..?

5.4.2016 07:17
Arni

XXX.XXX.13.24

joanne.s napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli maso sušené v sušičce /nemyslím rybí/ při sušení je intenzivně, nepříjemně cítit? bude v bytě smrad, že by jeden pad?

nebo jen vůně, jak při vaření..?

Oproti vaření žádný zápach, mně osobně maso když se vaří ve vodě moc nevoní

5.4.2016 08:26
beastije

XXX.XXX.205.71

Kdyz uz jste to tu nakousli, jak dlouho vydrzi takhle susene maso, a je treba ho mit v lednicce?

Premyslim, ze na intenzivni dovolenou se psem, aby rychleji doplnila energii ji krome granuli vezmeme i susene maso, ale bylo by cely den v batohu/aute.
Dekuji.

5.4.2016 09:04

beastije napsal(a):
Kdyz uz jste to tu nakousli, jak dlouho vydrzi takhle susene maso, a je treba ho mit v lednicce?

Premyslim, ze na intenzivni dovolenou se psem, aby rychleji doplnila energii ji krome granuli vezmeme i susene maso, ale bylo by cely den v batohu/aute.
Dekuji.

Nechávám v ledničce. Hodně usušené (6 h) jsem skladovala nejdéle 3 týdny, zpravidla ale zmizí do 14 dnů. Lze i zamrazit. Nicméně jednou jsem v práci zapomněla plný pamlskovník, všimla si toho po týdnu a maso bylo v pořádku.

5.4.2016 09:31
Arni

XXX.XXX.13.24

Mělo by to vydržet dlouho, když si koupim lovecký salám tak mi visí třeba 3 týdny ve spíži a nic se mu nestane. Ale já to mám na týden jednu sušičku.

5.4.2016 09:56
ketlin

XXX.XXX.26.1

Díky všem za reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík