"York"a neustálé rychlé dýchání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2016 12:41

Dobrý den,
známý má yorka bPP a ten pes stále zrychleně dýchá s vyplazeným jazykem, jako kdyby se chladil, ale dělá to i v zimě. Nechci ho zbytečně plašit, tak se ptám první vás. Myslíte, že by to mohl být příznak nějaké vrozené vady? A případně jaké?

1.7.2016 13:26
Sam 90210

XXX.XXX.148.112

Co zajít k vetovi ? Tohle může znamenat hodně různých nemocí, vad atp.. Jako první mě napadlo srdce.Jak je pes starý ? A není mu prostě jen horko ? I v zimě často psi dýchají protože lidi prostě moc topí.

1.7.2016 14:00

Bud že moc topí a nebo taky může být jenom nervozní, každopádně nejlepší je ho nechat zkontrolovat u veta.

1.7.2016 14:31
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
známý má yorka bPP a ten pes stále zrychleně dýchá s vyplazeným jazykem, jako kdyby se chladil, ale dělá to i v zimě. Nechci ho zbytečně plašit, tak se ptám první vás. Myslíte, že by to mohl být příznak nějaké vrozené vady? A případně jaké?

Bez kontroly u veterináře to bude jen hádání...

Nám třeba jorková zrychleně dýchala, když se blížila bouřka a když slyšela z venku ohňostroje. Jinak ne.

1.7.2016 14:49

Sam 90210 napsal(a):
Co zajít k vetovi ? Tohle může znamenat hodně různých nemocí, vad atp.. Jako první mě napadlo srdce.Jak je pes starý ? A není mu prostě jen horko ? I v zimě často psi dýchají protože lidi prostě moc topí.

Mě právě taky napadlo to srdce. Fenka je cca tříletá a dělá to od štěněte. K veterináři bych šla, kdyby to byl můj pes, ale není. Bylo to samozřejmě to první, co jsem mu řekla, když jsem ji viděla, jemu to přijde zbytečné. Tak jsem se jen chtěla zeptat, zda s tim někdo máte zkušenost.

Aktevi

2.7.2016 20:06
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Moze to byt stresom, srdieckom, vodou na plucach, teplom, strachom...pricim moze byt vela ale normalne to nie je. Urcite treba psika vvysetrit !

Divnotvor

3.7.2016 14:11
Divnotvor

XXX.XXX.77.46

Taky je s nejvetsi pravdepodobnosti mozne, ze je to klasicky produkt neuvazene produkce stenat bez PP a je to "jen" klasicka nervozita.

Přidejte reakci

Přidat smajlík