Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2016 15:37
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Co používáte jako bazén pro psa? My máme zatím jen starou plechovou vanu, ale je malá. Hledám něco většího, narazila jsem na pískoviště ve tvaru mušle, ale také mi to přijde malé. Nevíte někdo, kde bych sehnala nějakou velkou plastovou nádobu, vanu, cokoli :-D Ale ne předraženou. Max. do 800 Kč. Díky smajlík

28.7.2016 15:54
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

kobylatko napsal(a):
My máme vanu .

Jo, to by bylo ideální, ale bohužel doma žádnou starou nemáme Jsem říkala, kdyby třeba prodávali nějakou takovou plastovou vanu, ale nic jsem nenašla.

28.7.2016 15:58
Arni

XXX.XXX.111.238

marcelaamax napsal(a):
Co používáte jako bazén pro psa? My máme zatím jen starou plechovou vanu, ale je malá. Hledám něco většího, narazila jsem na pískoviště ve tvaru mušle, ale také mi to přijde malé. Nevíte někdo, kde bych sehnala nějakou velkou plastovou nádobu, vanu, cokoli :-D Ale ne předraženou. Max. do 800 Kč. Díky smajlík

Koupil jsem pískoviště-bazen ale ne tu mušli, ta je malá. Rozměr 118*78*20cm. To bude pro vás malé. Zkusit na bazošu vanu.

28.7.2016 16:05
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):
Tohle je male :-D.

Tu maj moje psiska na vodu k pití .

28.7.2016 16:15
Arni

XXX.XXX.111.238

Tak tomu našemu na svlažení to stačí. Tohle by mohlo vydržet, nafukovací už dva zničil.

28.7.2016 18:24
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Nafukovaci ne, ma tendenci do nej kousat a drapat, rad "hrabe" vodu :-D.

28.7.2016 18:25
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Arni napsal(a):
Tak tomu našemu na svlažení to stačí. Tohle by mohlo vydržet, nafukovací už dva zničil.

Tenhle by mozna stačil, odkud ho máte?

28.7.2016 18:30
Arni

XXX.XXX.111.238

Http://eshop.hmstudio.cz/piskoviste-bazenek-s-babovickami/

Na tomhle webu. S poštovným 1019Kč.

28.7.2016 18:41
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

marcelaamax napsal(a):
Nafukovaci ne, ma tendenci do nej kousat a drapat, rad "hrabe" vodu :-D.

Jo on neni tak uplme nafukovací, diky za typ, ani to neni daleko, zítra ae tam zajedu podivazsmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2016 18:48

My máme taky dětské plastové pískoviště. Ne mušli, je to samostatné, takové jablko zelené a jsme s ním spokojení. Kupovala jsem před 4 lety myslím na mall.cz, mám dojem že stálo kolem 400kč v akci. Brala bych něco velkého a vysokého, ale na to nemám peníze. On si tam lehnout nechce, jenom běhá dovnitř, namočí se a ven, pak se rychle suší a hned zase do bazénu a tak pořád dokola Ale osvěží se, mokrý je vždycky celý, zablbne si, účel to splní. A rád se potápí, tak mu občas hážu pamlsky na dno a on potom na povel loví. Ale když vidím jak mají někteří fotky kde labíci v tom bazénku leží tak to nechápu. U nás se jenom stojí nebo skáče tam a zpět.

Jinak se mně líbí tento bazének určený pro psy: http://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/nobby-bazen-pro-psa-skladaci-modry-160-x-30-cm/ ale na něj nemám prašulky. Přijde mně to hodně vysoká cena.

28.7.2016 18:53
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Jo on se taky rad potapi, hrabe a tak:-D nakonec pujdu do toho co psala kobylatko smajlík

28.7.2016 18:56
Arni

XXX.XXX.111.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My máme taky dětské plastové pískoviště. Ne mušli, je to samostatné, takové jablko zelené a jsme s ním spokojení. Kupovala jsem před 4 lety myslím na mall.cz, mám dojem že stálo kolem 400kč v akci. Brala bych něco velkého a vysokého, ale na to nemám peníze. On si tam lehnout nechce, jenom běhá dovnitř, namočí se a ven, pak se rychle suší a hned zase do bazénu a tak pořád dokola Ale osvěží se, mokrý je vždycky celý, zablbne si, účel to splní. A rád se potápí, tak mu občas hážu pamlsky na dno a on potom na povel loví. Ale když vidím jak mají někteří fotky kde labíci v tom bazénku leží tak to nechápu. U nás se jenom stojí nebo skáče tam a zpět.

Jinak se mně líbí tento bazének určený pro psy: http://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/nobby-bazen-pro-psa-skladaci-modry-160-x-30-cm/ ale na něj nemám prašulky. Přijde mně to hodně vysoká cena.

Tak ten náš když je umořený, tak zalehne a užívá si to. Jinak potom taky skáče tam a zpět, hodně okřeje a lítá po zahradě jak zběsilý. Když má zase potřebu tak ví kde má bazének.

28.7.2016 19:03
Arni

XXX.XXX.111.238

marcelaamax napsal(a):
Jo on se taky rad potapi, hrabe a tak:-D nakonec pujdu do toho co psala kobylatko smajlík

Nechci dělat chytrého, nebo nutit můj názor ale jestli máte možnost tak si to pořádně prohlédněte. Aby vám to hned nezbořil. Jen můj názor.

28.7.2016 19:27

marcelaamax napsal(a):

Jestli ho opravdu koupíte dáte sem pak fotku? A recenzi?

28.7.2016 19:43
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Můj taky jen hopsá, byli jsme u příbuzných a mají černého labise a ten nesnáší vodu, nakonec neodolal a ve vodě jen spokojeně ležel. Kéž by to můj dělal taky, on jen lítal a když si měl na povel sednout tak, pomalu ani nedal zadek do vody. Přitom voda je jedna z jeho nejoblíbenějších věcí.
Na fotce bohužel černý zrovna neležel, to se ještě bál tam vlézt.
Edit:byli jsme tam jen na víkend, tak jsme koupili gumový za pár kacek.

28.7.2016 19:46
vejin

XXX.XXX.12.250

Máme udělaný bazén z 1000 l nádrže
http://www.pouzite-nadrze.cz/ibc/15cm-vyplachnuta-klec-pozink
jde sehnat i kolem 1000, - Kč.

28.7.2016 21:14
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Určitě, uz je objednaný smajlík pak dam vědět. Nasla jsem ho levnejsi http://www.bestseller.cz/detsky-kruhovy-bazen-nemo-1-83-x-0-38-m.html, tak vyzkoušíme smajlík

28.7.2016 21:20
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Určitě, uz je objednaný smajlík pak dam vědět. Nasla jsem ho levnejsi http://www.bestseller.cz/detsky-kruhovy-bazen-nemo-1-83-x-0-38-m.html, tak vyzkoušíme smajlík

28.7.2016 21:30

marcelaamax napsal(a):

Teda, to je ale parádní cena, teď mám chuť ho koupit taky Počkám co řeknete a možná ho taky objednám - jestli ho do té doby nevyprodají. Tak se už těším co písnete.

28.7.2016 21:42
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Teda, to je ale parádní cena, teď mám chuť ho koupit taky Počkám co řeknete a možná ho taky objednám - jestli ho do té doby nevyprodají. Tak se už těším co písnete.

Hned co prijde dam vedet

28.7.2016 21:45

marcelaamax napsal(a):
Hned co prijde dam vedet

Super, díky

28.7.2016 21:59
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):

:) :).

28.7.2016 22:34
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

kobylatko napsal(a):
:) :).

Diky za typ

28.7.2016 22:58
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):
Diky za typ

Není zač :), bazenky se totiž nedávno řešily na FB v jedné psí skupině .

29.7.2016 08:40
tiffany

XXX.XXX.96.13

My máme tento:
http://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_potreby/bazenky/404852
tu nejmenší velikost, je myslím podobný tomu od Im29
Bazének je velmi dobře udělaný, pevný, nemá kluzké dno, je dobře skládací, má vypouštěcí otvor, prostě jsme spokojení. Jen pes do něj nechce, tedy chce, ale nesmí tam být voda . Toto léto mu dáme možná ještě šanci, ale obávám se, že ho příští rok budeme prodávat.
Jinak třeba na túrách se nám pro psa velmi osvědčilo toto:
http://www.haven.cz/eshop/doplnky-sperky/chladici_rucnik_pink/
na slevomatu ho mívají často ve slevách, teď myslím za 60 Kč.Nechápu jak, ale funguje skvěle. Mám doma už dva a budu objednávat další. Je malý, tenký, lehký a chladí úžasně, bereme si ho i my na sport.

29.7.2016 18:10

A my jsme letos koupili toto, je to pevný plast i dost hluboký a naše čuba už ho konečně nerozkouše. Nafukovací bazénky už rozkousala 2.http://www.tref.cz/detail/kad-plastova-275l-cerna-1/.

29.7.2016 19:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):

Nechci vám brát iluze, ale myslím, že tohle atak psích drápů nevydrží...a to neříkám, že musí zrovna ve vodě řádit, myslím stačí skočit...Jsou to s prominutím fakt šmejdy. Ale těším se na info, třeba se zadaří

30.7.2016 00:18
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

lesnížínka napsal(a):
Nechci vám brát iluze, ale myslím, že tohle atak psích drápů nevydrží...a to neříkám, že musí zrovna ve vodě řádit, myslím stačí skočit...Jsou to s prominutím fakt šmejdy. Ale těším se na info, třeba se zadaří

Ja s tím tak trochu pocitam, ale za tu cenu to zkusíme

4.8.2016 09:15
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

TAk bazén hned v pondělí přišel, nějak nebyl čas tak píši až teď. Nejdříve když jsem bazén vyndala z krabice tak jsem si říkala, že ho budeme mít tak hodinu, že to nevydrží Ale bazén kupodivu drží smajlík. Máme ho málo napuštěný, a ještě není na rovině, tak je takový pokřivený, ale myslím, že až ho dopustím tak se to srovná. Pes do něho s rozběhem skáče a i v něm hrabe a lítá a bazén pořád drží, takže účel to plní, jen uvidíme na jak dlouho. Ale myslím, že když budu psa trochu u bazénu hlídat, tak by vydržet mohl smajlík

4.8.2016 09:31
Arni

XXX.XXX.18.130

marcelaamax napsal(a):
TAk bazén hned v pondělí přišel, nějak nebyl čas tak píši až teď. Nejdříve když jsem bazén vyndala z krabice tak jsem si říkala, že ho budeme mít tak hodinu, že to nevydrží Ale bazén kupodivu drží smajlík. Máme ho málo napuštěný, a ještě není na rovině, tak je takový pokřivený, ale myslím, že až ho dopustím tak se to srovná. Pes do něho s rozběhem skáče a i v něm hrabe a lítá a bazén pořád drží, takže účel to plní, jen uvidíme na jak dlouho. Ale myslím, že když budu psa trochu u bazénu hlídat, tak by vydržet mohl smajlík

Tak snad vydrží, ten náš do něj leze když je mu opravdu vedro tak pětkrát za den. Trochu se v něm vyblbne a jde ven. Hlavní je aby se měl kde ochladit.

4.8.2016 10:10
manbea

XXX.XXX.18.54

Tedy, to už je pěkný kus psa, pamatuji si ho tu z fotek jako štěně. Narostl nádherně. Tak ať vám bazének slouží co nejdéle

4.8.2016 10:12
vava69

XXX.XXX.136.28

kobylatko napsal(a):
Http://www.zahradni-sortiment.cz/zahradni/eshop/10-1-Bazeny/48-2-Nafukovaci-bazeny/5/2650-Detsky-kruhovy-bazen-z-plastu-122x25-cm.

Tak tohle jsem koupila za stovku v Tescu. Pro vnuka, tedy, ne pro psa. Psi mají pískoviště mušli.

4.8.2016 11:03
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

manbea napsal(a):
Tedy, to už je pěkný kus psa, pamatuji si ho tu z fotek jako štěně. Narostl nádherně. Tak ať vám bazének slouží co nejdéle

Jo, hrozne to letí, je to jako vcera co jsem si ho privezla domu, a pred par dny mu byl rok smajlík

4.8.2016 11:13
Fine

XXX.XXX.129.20

marcelaamax napsal(a):

Zkuste se podívat v OBI něco tam mají ve stavebnictví.

4.8.2016 11:14
Fine

XXX.XXX.129.20

marcelaamax napsal(a):
Jo, hrozne to letí, je to jako vcera co jsem si ho privezla domu, a pred par dny mu byl rok smajlík

Krásný dort a kost je snad větší jak on
Se divím, že se na tu dobrůtku hned nevrhne, že slušně vydrží než se vyfotí.

4.8.2016 11:26
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Fine napsal(a):
Krásný dort a kost je snad větší jak on
Se divím, že se na tu dobrůtku hned nevrhne, že slušně vydrží než se vyfotí.

Musí vydrzet, jen kdz u toho ma ležet, tak na me nechce koukat - "myslis ze kdyz to nemuzu sežrat tak se na to budu dívat a pózovat?". :-D.

9.8.2016 21:58

marcelaamax napsal(a):

Díky moc za info. Bazének vypadá pěkně, ale nakonec ho kupovat nebudu. Léto už pomalu končí, hlásí ochlazení a máme to plastové pískoviště. Teď investuju do kvalitního nového pelíšku tak i těch pár stovek za bazén je pro mě moc.

Můžu se jenom tak pro zajímavost ještě zeptat jak se z toho bazénku vypouští voda?

10.8.2016 11:07
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Díky moc za info. Bazének vypadá pěkně, ale nakonec ho kupovat nebudu. Léto už pomalu končí, hlásí ochlazení a máme to plastové pískoviště. Teď investuju do kvalitního nového pelíšku tak i těch pár stovek za bazén je pro mě moc.

Můžu se jenom tak pro zajímavost ještě zeptat jak se z toho bazénku vypouští voda?

Blbě Nemá žádný špunt, musí se normálně vylít.

10.8.2016 15:34
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):

Tak to je parádní

10.8.2016 15:44
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

kobylatko napsal(a):
Tak to je parádní

Https://www.youtube.com/watch?v=CRXWSLyGkRY Ještě video

10.8.2016 15:45
shavoid

XXX.XXX.213.5

Co se bazénu týče, na chatě máme obyčejné necky. Na novém baráku máme ale již zbudovaný bazén, kde plánujeme udělat i slez pro psy :). Později snad dodám fotografii výsledku.

Neregistrovaný uživatel

10.8.2016 18:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

marcelaamax napsal(a):
Https://www.youtube.com/watch?v=ihGSwcRKFi4 ještě vanička.

https://www.youtube.com/watch?v=NWZ5VDQhbJU a hadice smajlík

Jééééé

10.8.2016 18:28
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jééééé

No s tou hadicí jsem si celkem naběhla. Nejdříve před ní měl respekt, já mu pořád ukazovala, že je to sranda. A teď už je to taková sranda, že jí několikrát prokousnul a zalívat hadicí nebo mít auto bez jeho asistence je nemožné

10.8.2016 18:44
Arni

XXX.XXX.111.238

marcelaamax napsal(a):
No s tou hadicí jsem si celkem naběhla. Nejdříve před ní měl respekt, já mu pořád ukazovala, že je to sranda. A teď už je to taková sranda, že jí několikrát prokousnul a zalívat hadicí nebo mít auto bez jeho asistence je nemožné

Zahradní hadice u nás je neustále atakována. Máme díky němu místo hadice, dokonalé zavlažovací zařízení.

Neregistrovaný uživatel

10.8.2016 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

marcelaamax napsal(a):

Koukám, všude stejné...
Naší hadici atakují psy (hlavě bělouš) a pak manžel strunovkou...
Tedy, mám stejně, jako Arni samozavlažovací systém vždy, když zapnu vodu

Neregistrovaný uživatel

31.8.2016 13:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

31.8.2016 13:51
keisy12

XXX.XXX.220.78

Arni napsal(a):

Kde jste ji sehnali ?

31.8.2016 15:50
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

marcelaamax napsal(a):

Jak bazén dopadl? Přežil?

31.8.2016 16:36
Arni

XXX.XXX.111.238

Tady je odkaz. Spokojeni, pevný, dostatečný objem, supr. Můžu doporučit.

31.8.2016 16:37
Arni

XXX.XXX.111.238

Arni napsal(a):

Pro keisy 12.

31.8.2016 16:53
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Fiona.Praha napsal(a):
Jak bazén dopadl? Přežil?

Joo bazén pořád drží smajlík

20.7.2020 19:20
irena1990

XXX.XXX.17.37

pro pejsky jsou už i spešl bazény :-) dávám odkaz https://www.top-bazeny.cz/kategorie/bazeny-pro-psy-102/

20.7.2020 19:22

irena1990 napsal(a):
pro pejsky jsou už i spešl bazény :-) dávám odkaz https://www.top-bazeny.cz/kategorie/bazeny-pro-psy-102/

Jo, tam se dává suchá voda. Nechcete si najít skutečnou práci?

20.7.2020 20:08

Arni napsal(a):

Odkaz mi nefunguje, ale předpokládám, že by to mohlo být něco takového jako mám já...

https://piskoviste.heureka.cz/grand-soleil-piskoviste-bazenek-plast-s-babovickami/#

Už ho máme asi 10 let a teď se v něm úspěšně čvachtá i Ginuša. Akorát na velkého psa, co je čochtan bych zvolila něco většího.

21.7.2020 11:04
domi.t

XXX.XXX.131.130

Odkaz mi nefunguje, ale předpokládám, že by to mohlo být něco takového jako mám já...

https://piskoviste.heureka.cz/grand-soleil-piskoviste-bazenek-plast-s-babovickami/#

Už ho máme asi 10 let a teď se v něm úspěšně čvachtá i Ginuša. Akorát na velkého psa, co je čochtan bych zvolila něco většího.

Nefret tiež taký mala. Mala. Vydržal "až" jedno poobedie a potom ho slečinka praskla,kedže doň skákala s 5-metrovým rozbehom Teraz má čo? Áno, velké h***o

21.7.2020 11:27
GAELLE

XXX.XXX.55.67

domi.t napsal(a):
Nefret tiež taký mala. Mala. Vydržal "až" jedno poobedie a potom ho slečinka praskla,kedže doň skákala s 5-metrovým rozbehom Teraz má čo? Áno, velké h***o

takto skákal přesně náš Argo. Akorát že ne do bazénku ale klidně z vysokého břehu do pískovny. Plavání v přírodě je stejně pro psy i pro lidi nej
Posílám Nefret pohlazení a pusu na čumák.

21.7.2020 11:48
Atheira

XXX.XXX.209.8

GAELLE napsal(a):
takto skákal přesně náš Argo. Akorát že ne do bazénku ale klidně z vysokého břehu do pískovny. Plavání v přírodě je stejně pro psy i pro lidi nej

Přesně!!! U nás o bazén ani žádný vany prostě není nejmenší zájem. Lara to nevnímá jako dostatečně atraktivní vodní plochu pro koupání... Prý jen divně velká miska na pití.

21.7.2020 13:15

domi.t napsal(a):

No tak moji psi tam rozvážně vstupují, takže u nás ok...
Nefretka to vzala dle svého temperamentu a nátury

21.7.2020 19:46
domi.t

XXX.XXX.219.221

GAELLE napsal(a):

Nefret ďakuje a tiež posiela pusu a pac

22.7.2020 18:55
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Atheira napsal(a):
Přesně!!! U nás o bazén ani žádný vany prostě není nejmenší zájem. Lara to nevnímá jako dostatečně atraktivní vodní plochu pro koupání... Prý jen divně velká miska na pití.

U nás je taky super skákání do rybníka - ale fakt daleko (mimochodem jezdíme i na závody ve skoku do vody, kdybys chtěla třeba s Larou zkusit ). Pes to tak má snad od té doby, co poprvé vlezl do vody. Fena neuměla plavat, tak jsme pořídili vestu, od té doby tam taky skáče jako blázen. Díky vestě už je plavání lepší, včera jsme zkoušeli bez vesty a jde to, jen trvá, než se rozplave a za začátku se tam plácá. Ale pokud jedeme kondiční plavání za střapečkem, tak vestu mít musí, tam chce tak moc ten střapec, že zmatkuje, plácá se, plave na místě....

No ale bazén je u nás taky fajn - pro psa to znamená jediný úkol - vycákat všechnu vodu ven . Nevím, proč to dělá, ale dělá to hodně psů. Prostě tam skočí a hrabe a hrabe.... Když bych ho nechala, tak tam bude dokud všechnu vodu nevycáká, ale to by chvíli dalo, teď u toho bazénku co máme , mušli má vycákanou hned. No a fena ta je tam v tomhle počasí hooodně - jakmile chvíli běhá po zahradě, tak jde pak hned do bazénu, tahá si tam taky hračky a prostě tam třeba půl hodiny jen tak stojí a čumí , do mušle si i lehá. Vletí tam pokaždé když se vrátíme z procházky a nebo když jdeme ze zahrady, z druhé části, po tréninku. Ale objednávali s námi bazén známí, jejich pes má rád vodu, v rybníku plave rád - ale bazén taky nějak nepochopil, přesně jak říkáš - velká miska na pití

No a abych taky něčím přispěla , tak máme tu klasickou mušli, co se používá pro děti jako bazének nebo pískoviště - ta je fajn na takové to smočení a že si do ní fena i lehne. A pak máme větší bazén (https://www.eva.cz/zbozi/84177/bazen-pro-psy-lagrada-120cm-skladaci/ ale koukám, že teď není), který nám vyhovuje víc, ale zase pobere hodně vody no. A je teda fakt odolný - drží i to hrabání 30 kg psa, který má fakt silné drápy, o tom moje stehna něco ví

Kdysi jsme ještě měli takový cca stejně velký, byl pro děti, stál do 300 kč. Taky držel, ale po "sezózně jsem ho vyhodila. Ty okraje byly takové "chatrné"... no ten nový je lepší.

22.7.2020 22:19
fikovnice

XXX.XXX.134.59

Atheira napsal(a):

Toto je krásná fotka!

23.7.2020 08:24
Atheira

XXX.XXX.209.8

Marcela: Závody ve skoku do vody? Ježiš, o tom slyším poprvé
Lara taky neplavala odmala. Ona se do asi tak do čtyř měsíců vody dost bála. Chodila jsem s ní do rybníka. Plavat uměla, ale sama od sebe tam nešla a sama - beze mě - už vůbec ne. Postupně se osmělila, ale po zimě to bylo zase to samé. Bylo vidět, že plavat by šla, ale bála se tam vlézt. Jenom se mnou... Ale jednou nějak běžela a měla zase vymeteno, chtěla hodit klacek nebo něco a spadla tam. Od tý doby tam skáče a musím zase kontrolovat, kam skáče, protože je tak neopatrná, že by si klidně zlámala nohy.

fikovnice: Ona ta fotka je tady už dost znehodnocená, několikrát přeposílaná a tak... V původním formátu je opravdu hezká, až jsme se divili, protože to byla jen taková v rychlosti cvaknutá momentka.

23.7.2020 09:29
fikovnice

XXX.XXX.134.11

Atheira napsal(a):
Lara taky neplavala odmala. Ona se do asi tak do čtyř měsíců vody dost bála. Chodila jsem s ní do rybníka. Plavat uměla, ale sama od sebe tam nešla a sama - beze mě - už vůbec ne. Postupně se osmělila, ale po zimě to bylo zase to samé. Bylo vidět, že plavat by šla, ale bála se tam vlézt. Jenom se mnou... Ale jednou nějak běžela a měla zase vymeteno, chtěla hodit klacek nebo něco a spadla tam. Od tý doby tam skáče a musím zase kontrolovat, kam skáče, protože je tak neopatrná, že by si klidně zlámala nohy.

fikovnice: Ona ta fotka je tady už dost znehodnocená, několikrát přeposílaná a tak... V původním formátu je opravdu hezká, až jsme se divili, protože to byla jen taková v rychlosti cvaknutá momentka.

Momentka, ale moc se povedla! Sálá z toho taková dynamičnost - to prohnutí fenky - nádhera!

23.7.2020 09:56
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Od tý doby tam skáče a musím zase kontrolovat, kam skáče, protože je tak neopatrná, že by si klidně zlámala nohy.

jojo, když přijdeme k rybníku ("cizímu"), tak první co dělám je to, že kontroluji hloubku, aby mi psi neskočili někam, kde je to mělké.

Jojo, pořádá to náš trenér. Má doma takový cvičák, kde má mimo jiné i bazén pro psy. Ty závody jsou takové fajn, jezdíme o vždycky o den dříve, večer se posedí, něco ugriluje, pokecá. No a další den se závodí, ale jsou to takové hodně pohodové závody, je tam sranda. Jednou z disciplín je skok do vody - měří se délka, pak je to plavání na čas a ještě potápění - pro hračku - to se dělá na schodech bazénu, kam se pokládá hračka, a potom vytrvalostní plavání. Řekla bych, že tohle jsou takové menší závody v tomhle, ale trenér nás zval i na podobné závody do Heroltic, a tam už je to asi jiné.

26.7.2020 19:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Poněkud trapný pokus o reklamu na bazény - když pominu bazénovou chemii, a filtr zasviněný chlupama, tak už jen z důvodu bezpečnosti je lidský bazén poslední místo, kam psovi dovolím chodit. Jen ze svého okolí vím o řadě psů utopených v bazénu.

26.7.2020 20:20
Terven

XXX.XXX.110.191

Nahlášeno

26.7.2020 20:22

Inspektore, můžu se zeptat na něco ohledně výcviku v soukromé zprávě?

26.7.2020 20:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.57.185

Inspektore, můžu se zeptat na něco ohledně výcviku v soukromé zprávě?

Jj

26.7.2020 20:41

Fakt zajímavé, že tohle upravit nepotřebuje
https://www.google.com/search?q=Ivana555+ifauna&oq=Ivana555+ifauna&aqs=chrome..69i57j69i60l2.9591j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ani to nezablokují, protože jak.. ip adresa těžko, to by nemuselo jít i některým jiným lidem.. co takhle registrace.. mírně by takové krávoviny omezila.

27.7.2020 10:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Poněkud trapný pokus o reklamu na bazény - když pominu bazénovou chemii, a filtr zasviněný chlupama, tak už jen z důvodu bezpečnosti je lidský bazén poslední místo, kam psovi dovolím chodit. Jen ze svého okolí vím o řadě psů utopených v bazénu.

Že je reklama trapná, s tím souhlasím.

Ale k těm lidským bazénům - ono záleží dost na tom, jaký je to bazén, kde je atd... Znám spousty lidí s bazénem v zemi, kde se jim koupe i pes - buď vylejzá po schodech, nebo normálně vyskočí někde na okraji. Máme taky v plánu do budoucna buď bazén do země a nebo koupací jezírko - a psi tam budou moct - ale bude to udělané tak, aby z toho mohli vylézt a nikdy tam nebudou sami, bazén bude na té části zahrady, kam se psi bez nám nedostanou. Nechtěla bych takový bazén v části zahrady, kde se sami pohybují psi, případně kde jsou děti...Ono je to pak problém asi hlavně na podzim, v zimě, kdy se v bazénu nechává méně vody....

Třeba ten náš trenér, který má bazén vyloženě pro psy - je to normálně "lidský" bazén, není v zemi. Ale má tam schůdky a psi pochopili rychle, kudy se leze ven. Bavila jsem se s ním i o té chemii - teď bych kecala, co dává, nepamatuji se, ve čtvrtek tam jedu, tak se můžu zeptat, ale je to něco přírodního, voda nesmrdí jako klasická chlorovaná voda, ale bazén je čistý, voda pěkná...Nikdy z té vody naši psi neměli žádný problém, a nevím ani o žádném jiném psovi. Ale to už je zase něco jiného, ne každý si domů pořídí spešl takhle velký bazén pro psa

27.7.2020 12:06
GAELLE

XXX.XXX.55.67

marcelaamax napsal(a):
Že je reklama trapná, s tím souhlasím.

Ale k těm lidským bazénům - ono záleží dost na tom, jaký je to bazén, kde je atd... Znám spousty lidí s bazénem v zemi, kde se jim koupe i pes - buď vylejzá po schodech, nebo normálně vyskočí někde na okraji. Máme taky v plánu do budoucna buď bazén do země a nebo koupací jezírko - a psi tam budou moct - ale bude to udělané tak, aby z toho mohli vylézt a nikdy tam nebudou sami, bazén bude na té části zahrady, kam se psi bez nám nedostanou. Nechtěla bych takový bazén v části zahrady, kde se sami pohybují psi, případně kde jsou děti...Ono je to pak problém asi hlavně na podzim, v zimě, kdy se v bazénu nechává méně vody....

Třeba ten náš trenér, který má bazén vyloženě pro psy - je to normálně "lidský" bazén, není v zemi. Ale má tam schůdky a psi pochopili rychle, kudy se leze ven. Bavila jsem se s ním i o té chemii - teď bych kecala, co dává, nepamatuji se, ve čtvrtek tam jedu, tak se můžu zeptat, ale je to něco přírodního, voda nesmrdí jako klasická chlorovaná voda, ale bazén je čistý, voda pěkná...Nikdy z té vody naši psi neměli žádný problém, a nevím ani o žádném jiném psovi. Ale to už je zase něco jiného, ne každý si domů pořídí spešl takhle velký bazén pro psa

kamarádka má v bazenu sůl a nedává žádnou chemii. malé děti se tam v klidu koupou. Když se psi koupou v moři nebo v oceánu tak by to neměl být problém. A snad je to i levnější než chlor a další s*račky. Bazén mají fakt hodně velký, je v zemi a schůdky. Před dětmi zavírají posuvnou střechu. Buldočci fakt neplavou takže ti tam nechodí. A boxerku jsem nikdy neviděla. Asi má zákaz

27.7.2020 13:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

GAELLE napsal(a):
kamarádka má v bazenu sůl a nedává žádnou chemii. malé děti se tam v klidu koupou. Když se psi koupou v moři nebo v oceánu tak by to neměl být problém. A snad je to i levnější než chlor a další s*račky. Bazén mají fakt hodně velký, je v zemi a schůdky. Před dětmi zavírají posuvnou střechu. Buldočci fakt neplavou takže ti tam nechodí. A boxerku jsem nikdy neviděla. Asi má zákaz

Bazény s posuvnou střechou jsou v pohodě - průšvih je plachta. Pes nani vleze, propadne se pod ni, a už se nedostane ven. Vím opravdu o dost utopených psech (kamarádce se tak utopila 3 štěňata najednou)

27.7.2020 13:04
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Bazény s posuvnou střechou jsou v pohodě - průšvih je plachta. Pes nani vleze, propadne se pod ni, a už se nedostane ven. Vím opravdu o dost utopených psech (kamarádce se tak utopila 3 štěňata najednou)

27.7.2020 13:13
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Jo jo tenhle případ taky znám. Naštěstí majitele byli doma a fenu zachránili. A to byla fena, která normálně do bazénu vůbec nelezla a vodu ráda nemá. Takže se buď smekla a nebo tam někde něco lovila.

27.7.2020 16:20
fikovnice

XXX.XXX.135.227

A bohužel takto zemře každoročně nějaké malé dítě.

27.7.2020 18:57
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):
A bohužel takto zemře každoročně nějaké malé dítě.

https://tn.nova.cz/clanek/rocniho-chlapecka-nasli-v-bazenu-v-bezvedomi-skoncil-v-nemocnici.html
to na mne vyskočilo zrovna právě teď

27.7.2020 19:54
fikovnice

XXX.XXX.134.179

GAELLE napsal(a):
https://tn.nova.cz/clanek/rocniho-chlapecka-nasli-v-bazenu-v-bezvedomi-skoncil-v-nemocnici.html
to na mne vyskočilo zrovna právě teď

Ano, vím o tom a zrovna tento případ jsem měla na mysli. Ono přesnější je asi napsat, že ročně takto zemře několik malých dětí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík