Haf1988

XXX.XXX.20.209
Máme doma 3 měsíční štěňátko a před pár dny se mu objevily dvě bouličky na penisu. Vypadá to jako štípnutí, ale má totožnou i na druhé straně. Pokud nezmizí, skočím zítra na veterinu, ale raději se ptám první tady ať nejsem za blbce.
Dasvo
napsal(a):
První boulička je štípanec, druhá bradavka. podle mého názoru.
Srst na pohlavních orgánech jsem nikdy štěňatům nezastřihoval! ani fenkám ani pejskům. Postupem času vypadá sama, dospělí ji nemají.
Tak to s vami nesouhlasim. Zadnemu z mych tri psu srst na genitalu nikdy nevypadala- 2 fenky a 1 pes- ten ji ma nejdelsi, musi se porad strihat. Asi zalezi take na plemeni, ne?
Lexaurin
napsal(a):
Tak to s vami nesouhlasim. Zadnemu z mych tri psu srst na genitalu nikdy nevypadala- 2 fenky a 1 pes- ten ji ma nejdelsi, musi se porad strihat. Asi zalezi take na plemeni, ne?
Vaši psi mají na penisu ty dlohé chloupky jako štěňata? fakt? to jsem u dospělého nikdy neviděl. Bez ironie! Ale dívám se teda převážně po krástkosrstých. Dlouhosrsťáky nelustruju.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dasvo
napsal(a):
Vaši psi mají na penisu ty dlohé chloupky jako štěňata? fakt? to jsem u dospělého nikdy neviděl. Bez ironie! Ale dívám se teda převážně po krástkosrstých. Dlouhosrsťáky nelustruju.
I náš pes míval, stříhala jsem ( knírač ).