Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Haf1988

14.8.2016 17:31
Haf1988

XXX.XXX.20.209

Máme doma 3 měsíční štěňátko a před pár dny se mu objevily dvě bouličky na penisu. Vypadá to jako štípnutí, ale má totožnou i na druhé straně. Pokud nezmizí, skočím zítra na veterinu, ale raději se ptám první tady ať nejsem za blbce.

14.8.2016 17:46
lev

XXX.XXX.253.186

Štípanec, nebo se někde odřel, ale zastříhla bych mu ten strřapeček srsti, aby se mohl čistit a nedržely se v něm zbytky moči.

14.8.2016 20:41
Dasvo

XXX.XXX.83.28

První boulička je štípanec, druhá bradavka. podle mého názoru.
Srst na pohlavních orgánech jsem nikdy štěňatům nezastřihoval! ani fenkám ani pejskům. Postupem času vypadá sama, dospělí ji nemají. smajlík

14.8.2016 23:45
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Dasvo napsal(a):
První boulička je štípanec, druhá bradavka. podle mého názoru.
Srst na pohlavních orgánech jsem nikdy štěňatům nezastřihoval! ani fenkám ani pejskům. Postupem času vypadá sama, dospělí ji nemají. smajlík

Tak to s vami nesouhlasim. Zadnemu z mych tri psu srst na genitalu nikdy nevypadala- 2 fenky a 1 pes- ten ji ma nejdelsi, musi se porad strihat. Asi zalezi take na plemeni, ne?

15.8.2016 17:31
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Lexaurin napsal(a):
Tak to s vami nesouhlasim. Zadnemu z mych tri psu srst na genitalu nikdy nevypadala- 2 fenky a 1 pes- ten ji ma nejdelsi, musi se porad strihat. Asi zalezi take na plemeni, ne?

Vaši psi mají na penisu ty dlohé chloupky jako štěňata? fakt? to jsem u dospělého nikdy neviděl. Bez ironie! Ale dívám se teda převážně po krástkosrstých. Dlouhosrsťáky nelustruju. smajlík

15.8.2016 17:39
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Dasvo napsal(a):
Vaši psi mají na penisu ty dlohé chloupky jako štěňata? fakt? to jsem u dospělého nikdy neviděl. Bez ironie! Ale dívám se teda převážně po krástkosrstých. Dlouhosrsťáky nelustruju. smajlík

Fakt, zrovna dnes jsem ho strihala, havanaka jednoho

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2016 21:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dasvo napsal(a):

I náš pes míval, stříhala jsem ( knírač ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík