Badiik

XXX.XXX.107.2
Dobrý den, potřeboval bych poradit.Máme 4měsíční štěně staforda a chci jí koupit nějaký ten doplňek stravy pro správný růst.Hlavně by se měl týkat posílení ušních chrupavek, kvůli jejím nezpevněným uším.Budu vděčný za každý doporučený přípravek nebo nějakou zkušenost s ním či dávkování toho doplňku stravy. předem děkuji za odpovědi :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

A čím krmíte?
Badiik

XXX.XXX.107.2
Stravu má různou granule proměňujeme a jinak dostává tak z 40% lidské jídlo.Poslední granule nature and delicious štěněcí (kuře a granátové jablko).

Badiik
napsal(a):
Stravu má různou granule proměňujeme a jinak dostává tak z 40% lidské jídlo.Poslední granule nature and delicious štěněcí (kuře a granátové jablko).
Lidské jídlo je co?
Badiik

XXX.XXX.107.2
Rýže, brambory, knedlíky.omáčky, maso, těstoviny atd...

Do svíčkové vápník.
Badiik

XXX.XXX.107.2
Mám tu asi dvě varianty dali by jste radši přednost alavisu nebo artrocanu? :).
Badiik

XXX.XXX.107.2
Si jenom myslíš...
Badiik

XXX.XXX.107.2
Alavis nebo Artrocan? :).

Pokud to myslíte vážně, tak se zaregistrujte a Vám do zpráv pošlu veškeré info a doporučení ohledně stravy štěněte aby Vám vyrost krásný abzdravý staford.
Badiik

XXX.XXX.107.2
Díky, ale já vážně potřebuji jenom váš názor, který z těchto dvou přípravků mám koupit s ostatním už si poradím sám :)...
Badiik

XXX.XXX.107.2
Lexaurin
napsal(a):
To je videt...
Dokáže tady někdo napsat něco co by mi mohlo pomoct místo hloupých komentářů jako tenhle?

Badiik
napsal(a):
Dokáže tady někdo napsat něco co by mi mohlo pomoct místo hloupých komentářů jako tenhle?
Na klouby Alavis a na chrupavky vápník.

A co srst, leskne se na dálku? Nemá lupy?