Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nn

28.1.2017 17:57
nn

XXX.XXX.8.231

Jaké male plemeno by jste doporučili ke dvěma velkym psům? Líbí se mi jack russel, mate někdo zkušenosti jak se snáší ve smečče? popřípadě jiné plemeno, ktere přežije hraní s NO a bez problémů se začlení do smečky? za názory děkuji.

28.1.2017 17:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

- plemeno, ktere přežije hraní s NO...
Vy snad myslíte, že by se mohlo něco stát ?

28.1.2017 18:02
Andrýsek3

XXX.XXX.40.6

rapotacka11 napsal(a):

Proč by se mělo furt něco stávat jste na ty malý plemena hrozně citlivá..
Můj 30kg tele labís se mi staral o kotě, který mělo 400g a bylo to v pohodě.. Natož štěně teriéra..

nn

28.1.2017 18:03
nn

XXX.XXX.8.231

rapotacka11 napsal(a):

No tak když při hře dostane packou...atd.znam případ kdy krysařík skočil ze židle a zlomil si vaz...

28.1.2017 18:07
lu80

XXX.XXX.48.206

Tak specielně Jack russel...mám v okruhu známých tři, kteří žijí spokojeně s a/berňákem b/Erdelteriérkou c/Leonbergerem
a dokonce bych řekla, že jim tak trochu šéfujou...Ta velká plemena bývají proti mrňouskům schovívavější (tedy to je má zkušenost, určitě to nebude pravidlo! tak mě neberte za slovo prosím). Jen vím, že ty velký můry svádí k nepravostem. Erdelka začala v jeho společnosti například zdrhat a dávili spolu zvířenu v dosahu 10km...
Berňák tak trošku začal stávkovat v poslouchání - prostě kámoš byl najednou zajímavější než páníček...
Leon je v pohodě, ale prozměnu se k tomu jeho mrňavýmu kámošovi nemůže nikdo cizí přiblížit...

28.1.2017 18:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.29

nn napsal(a):
No tak když při hře dostane packou...atd.znam případ kdy krysařík skočil ze židle a zlomil si vaz...

No tak co vymýšlíte?

jolyha

28.1.2017 19:10
jolyha

XXX.XXX.229.101

rapotacka11 napsal(a):
No tak co vymýšlíte?

Myslím, že kryšařík a JRT je dost rozdíl - v křehkosti a odolnosti určitě. On je rozdíl malé plemeno a opravdu mini plemeno. Pokud ovčouni nejsou extra divoši a rvavci a páneček je schopen jejich hry ohlídat a ošéfovat pokud by se více "rozjeli", nemělo by takové soužití činit problém. Taky jsme měli pohromadě pidižvíka a většího pesa a fungovalo to ke spokojenosti všech. Bohužel nevýhodou větších plemen je často to, že za duhový most odejdou dříve než jejich prťaví kamarádi.

28.1.2017 19:35
Sam 90210

XXX.XXX.132.244

Já bych asi nevybírala ty úplně "mini" plemena, ale trochu větší, napadá mě třeba trpasličí/německý pinč, nebo trpasličí/střední pudl. Někdy se nás na procházce sejde pěkná parta všech velikostí, kámoška občas venčí své mamce právě toho pudla a ten s mým psiskem lítá jak torpédo a kotrmelce přežívá bez újmy.

28.1.2017 19:45
conie

XXX.XXX.206.202

Jsem přesvědčená, že soužití zvládnou vychovaní psi bez problémů (až na výjimky). Důležitý je dohled při hrách s malým štěnětem, dokud toto nezíská potřebnou obratnost (a často i pořádnou drzost).

28.1.2017 20:16
blackserigala

XXX.XXX.208.54

Máme NO s havaňáky a měli jsme i malého špice a nikdy žádný problém. Samozřejmě divočejší hry je třeba trochu krotit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík