Dobry den mam otázku mam psa s ošklivý mi zuby je to kříženec 3 lety. Příkladem fotku jeho zuby co na to pomáhá pod narkozu ho nechci dávat snáší to špatně nasla jsem Vodička mate na ni názor ?prikladam tak též foto.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tohle vám zubní kámen neodstraní, navíc pod dásněmi. Ultrazvuk a pak mechanicky čistit.
Jiřulka
napsal(a):
Dobry den mam otázku mam psa s ošklivý mi zuby je to kříženec 3 lety. Příkladem fotku jeho zuby co na to pomáhá pod narkozu ho nechci dávat snáší to špatně nasla jsem Vodička mate na ni názor ?prikladam tak též foto.
Okus syrových kostí a tvrdého chleba, v rozumné dávce kelpa a kokosový olej.

LájošM
napsal(a):
To je úplně na nic.
Jedině pořádně vyčistit ultrazvukem. Ještě ty zuby ale nejsou zas v tak hrozným stavu. Nasadil bych aspoň řasy do žrádla a pravidelně čistil, když tedy nechcete dávat psa do narkózy. Je ale mladý, pokud má zdravé srdce, nemělo by mu nic hrozit.
Mně to zas tak v pohodě nepřijde, pes má viditelně chycené dásně a zubní kámen pod nimi. S tím už těžko něco svedou řasy i s kartáčkem.

Jiřulka
napsal(a):
Dobry den diky za rady ma to jen na třech zubech nikde jinde ne. Jinak ted zkusim ten oken a uvidim a co myslíte za rasy a můj pes nezkušené kosti nebo chleba nic takovýho nechce max duty kuřecí kosti dostal jednu a tu sežral ale zadny jiný nezere.
A jo, tak to bude asi jiný problém, což je o důvod víc navštívit vet.