Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2017 16:48
Jiřulka

XXX.XXX.67.33

Dobry den mam otázku mam psa s ošklivý mi zuby je to kříženec 3 lety. Příkladem fotku jeho zuby co na to pomáhá pod narkozu ho nechci dávat snáší to špatně nasla jsem Vodička mate na ni názor ?prikladam tak též foto.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2017 18:39

Tohle vám zubní kámen neodstraní, navíc pod dásněmi. Ultrazvuk a pak mechanicky čistit.

31.1.2017 19:24
LájošM

XXX.XXX.14.251

To je úplně na nic.
Jedině pořádně vyčistit ultrazvukem. Ještě ty zuby ale nejsou zas v tak hrozným stavu. Nasadil bych aspoň řasy do žrádla a pravidelně čistil, když tedy nechcete dávat psa do narkózy. Je ale mladý, pokud má zdravé srdce, nemělo by mu nic hrozit.

31.1.2017 19:54
scylla

XXX.XXX.150.32

Jiřulka napsal(a):
Dobry den mam otázku mam psa s ošklivý mi zuby je to kříženec 3 lety. Příkladem fotku jeho zuby co na to pomáhá pod narkozu ho nechci dávat snáší to špatně nasla jsem Vodička mate na ni názor ?prikladam tak též foto.

Okus syrových kostí a tvrdého chleba, v rozumné dávce kelpa a kokosový olej.

31.1.2017 20:27

LájošM napsal(a):
To je úplně na nic.
Jedině pořádně vyčistit ultrazvukem. Ještě ty zuby ale nejsou zas v tak hrozným stavu. Nasadil bych aspoň řasy do žrádla a pravidelně čistil, když tedy nechcete dávat psa do narkózy. Je ale mladý, pokud má zdravé srdce, nemělo by mu nic hrozit.

Mně to zas tak v pohodě nepřijde, pes má viditelně chycené dásně a zubní kámen pod nimi. S tím už těžko něco svedou řasy i s kartáčkem.

31.1.2017 20:43
Jiřulka

XXX.XXX.176.116

Dobry den diky za rady ma to jen na třech zubech nikde jinde ne. Jinak ted zkusim ten oken a uvidim a co myslíte za rasy a můj pes nezkušené kosti nebo chleba nic takovýho nechce max duty kuřecí kosti dostal jednu a tu sežral ale zadny jiný nezere.

31.1.2017 20:51

Jiřulka napsal(a):
Dobry den diky za rady ma to jen na třech zubech nikde jinde ne. Jinak ted zkusim ten oken a uvidim a co myslíte za rasy a můj pes nezkušené kosti nebo chleba nic takovýho nechce max duty kuřecí kosti dostal jednu a tu sežral ale zadny jiný nezere.

A jo, tak to bude asi jiný problém, což je o důvod víc navštívit vet.

31.1.2017 20:53
Jiřulka

XXX.XXX.176.116

On nejí kosti od malá a to mel zuby čisté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík