Problemy s chuzi u stenete

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elssa

11.2.2017 19:57
Elssa

XXX.XXX.112.72

Dobry den sestra maji 6tydenni stenata labradora..fenu a psa..fenecka je v poradku je divoka a postavi se na vsechny nozicky, jen pejsek nechce chodit postavi ho, chvili stoji a pak si hned lehne ma zadni nozicky natahle, nechce ani chodit...je moznost ze se nauci chodit nebo ma neco s pateri...dekuji za radu.

11.2.2017 19:58
scylla

XXX.XXX.150.32

Elssa napsal(a):
Dobry den sestra maji 6tydenni stenata labradora..fenu a psa..fenecka je v poradku je divoka a postavi se na vsechny nozicky, jen pejsek nechce chodit postavi ho, chvili stoji a pak si hned lehne ma zadni nozicky natahle, nechce ani chodit...je moznost ze se nauci chodit nebo ma neco s pateri...dekuji za radu.

Jděte co nejdřív k dobrému vetovi a připravte se na to, že vám umyje hlavu - v tomto věku mají být miminka ještě nejméně dva týdny u mámy.

Elssa

11.2.2017 20:01
Elssa

XXX.XXX.112.72

Stale u matky jsou ale nechce chodit...fenka je cila vsechno jen pejsek nechce stat na zadnich.

Elssa

11.2.2017 20:04
Elssa

XXX.XXX.112.72

Takto stale lezi a kdyz ho postavi tak si zase lehne..zadni nozky dozadu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2017 20:09

Kyčle? Asi by to chtělo veterináře.

12.2.2017 07:37

Nevím, jak ostatní chovatelé, alě mně 6ti týdenní štěňata kvůli neustálému lítání nešla ani pořádně vyfotit, aby takto ležela, to bylo jen když spala.

12.2.2017 10:53

Nebo taky jiná vada.

12.2.2017 12:59
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Tahle lachtaní štěnata se občas objeví, jde o volné vazy a je potřeba s takovým štěnátkem od začátku trochu cvičit, většinou začnou chodit docela pozděj oproti ostatním.Dost často jsou od toho jak jen leží a plazí celá jakoby placatá a hlavně i tlustá..
Kyčle to v tomto věku opravdu nejsou oni ty kyčle ještě ani nejsou zcela utvořeny takže nemužou být postižené.
Několikrát jsem takové štěně měla i u NO a většinou do odběru bylo v pohodě a v dospělosti mělo dkk vpořádku.

12.2.2017 20:43
bhk

XXX.XXX.210.232

ivulka2 napsal(a):
Tahle lachtaní štěnata se občas objeví, jde o volné vazy a je potřeba s takovým štěnátkem od začátku trochu cvičit, většinou začnou chodit docela pozděj oproti ostatním.Dost často jsou od toho jak jen leží a plazí celá jakoby placatá a hlavně i tlustá..
Kyčle to v tomto věku opravdu nejsou oni ty kyčle ještě ani nejsou zcela utvořeny takže nemužou být postižené.
Několikrát jsem takové štěně měla i u NO a většinou do odběru bylo v pohodě a v dospělosti mělo dkk vpořádku.

Jen poznámka - nikdy jsem to nedělala, nebylo třeba - ale už jsem vícekrát slyšela o tzv vyvázání zadních nožek u těchto "lachtánků".
Třeba někdo bude znát přesný postup jak na to, aby se štěndu pomohlo a poradí.

13.2.2017 06:55
archetto

XXX.XXX.159.150

Podle mě plavecký syndrom (syndrom plavce), dejte si to do googlu a studujte. Jen je velká škoda, že jste na to přišli až v 6-ti týdnech, štěndo už mohlo lítat jak čamrda.

13.2.2017 08:44
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Je normální, že má někdo dvě (!) štěňata a až v šesti týdnech si všimne, že jedno nechodí? proč jste ještě nebyli u veterináře a sháníte porady na internetu?
NE, není normální, že takto staré štěně neumí (nemůže) chodit! palte na veterinu a buďte hodně moc pokorní. Toto je prachobyčejné zanedbání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík