Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2017 16:50
Pepina007

XXX.XXX.118.20

Zdravim, varim prckovi bastu, muzu mu dat do masa cerstvy listovy spenat? Cerstvy nebo duseny? Diky.

15.2.2017 16:55
asurwic

XXX.XXX.36.3

Pepina007 napsal(a):
Zdravim, varim prckovi bastu, muzu mu dat do masa cerstvy listovy spenat? Cerstvy nebo duseny? Diky.

Špenát já také občas krmím a vždy tepelně upravuji. Ale už vůbec nevím proč... asi jsem kdysi a kdesi četla nějakou babskou poučku.

15.2.2017 17:00
Pepina007

XXX.XXX.118.20

asurwic napsal(a):
Špenát já také občas krmím a vždy tepelně upravuji. Ale už vůbec nevím proč... asi jsem kdysi a kdesi četla nějakou babskou poučku.

Fouknu ho tam a uvidime, diky

15.2.2017 18:34
Iliena

XXX.XXX.168.13

Pepina007 napsal(a):

Já dávám do masa čerstvý, ale teda nasekaný úplně nadrobno

15.2.2017 20:00
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Iliena napsal(a):
Já dávám do masa čerstvý, ale teda nasekaný úplně nadrobno

Kvůli vysokému obsahu kyseliny šťavelové, bych dávala spíše vyjímečně. Různé druhy salátů budou lepší. Ale také jsem občas dala.

15.2.2017 20:07
Iliena

XXX.XXX.138.252

lesnížínka napsal(a):
Kvůli vysokému obsahu kyseliny šťavelové, bych dávala spíše vyjímečně. Různé druhy salátů budou lepší. Ale také jsem občas dala.

Ja dávám maso 2x týdně a někdy dávám špenát cca polévkovou lžíci, zeleninu střídám tak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být blbě. Řídím se heslem vše s mírou

15.2.2017 20:39
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Iliena napsal(a):
Ja dávám maso 2x týdně a někdy dávám špenát cca polévkovou lžíci, zeleninu střídám tak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být blbě. Řídím se heslem vše s mírou

Ne, není to špatně, jen se to nesmí přehánět. Ono je jí totiž hodně i v červené řepě a tu tady hodně lidí(včetně mne) dává často. Mohlo by to právě vést k močovým kamenům. Takže střídat.Hlavně se právě vyhnout blbé kombinaci: řepa-špenát.

16.2.2017 10:50
Iliena

XXX.XXX.120.248

lesnížínka napsal(a):
Ne, není to špatně, jen se to nesmí přehánět. Ono je jí totiž hodně i v červené řepě a tu tady hodně lidí(včetně mne) dává často. Mohlo by to právě vést k močovým kamenům. Takže střídat.Hlavně se právě vyhnout blbé kombinaci: řepa-špenát.

Tak řepu už nedávám, měla jsem pocit, že se pak drbe. Možná to byla náhoda, ale pro jistotu jsem ji vyřadila. Ale díky za info, to jsem nevěděla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík