lesnížínka
napsal(a):
Kvůli vysokému obsahu kyseliny šťavelové, bych dávala spíše vyjímečně. Různé druhy salátů budou lepší. Ale také jsem občas dala.
Ja dávám maso 2x týdně a někdy dávám špenát cca polévkovou lžíci, zeleninu střídám tak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být blbě. Řídím se heslem vše s mírou
Iliena
napsal(a):
Ja dávám maso 2x týdně a někdy dávám špenát cca polévkovou lžíci, zeleninu střídám tak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být blbě. Řídím se heslem vše s mírou
Ne, není to špatně, jen se to nesmí přehánět. Ono je jí totiž hodně i v červené řepě a tu tady hodně lidí(včetně mne) dává často. Mohlo by to právě vést k močovým kamenům. Takže střídat.Hlavně se právě vyhnout blbé kombinaci: řepa-špenát.
lesnížínka
napsal(a):
Ne, není to špatně, jen se to nesmí přehánět. Ono je jí totiž hodně i v červené řepě a tu tady hodně lidí(včetně mne) dává často. Mohlo by to právě vést k močovým kamenům. Takže střídat.Hlavně se právě vyhnout blbé kombinaci: řepa-špenát.
Tak řepu už nedávám, měla jsem pocit, že se pak drbe. Možná to byla náhoda, ale pro jistotu jsem ji vyřadila. Ale díky za info, to jsem nevěděla.