Uživatel s deaktivovaným účtem

Možná by stálo za to, zamyslet se nad tím, co tam vyrůstá za lidi a začít řešit problém od těch lidí a ne pseudohumánně řešit pořád dokola psy.I když těch je mi pochopitelně taky líto. Ale ani ty hrozné děti si nevybraly, že se narodily a vyrůstají zrovna tam. A společnost nemá žádný pud sebezáchovy, když to tak nechá. Jednou ty děti z osad vyjdou do společnosti.

To je kolotoč...psy odeberou...velkým úsilím a nemalými finančními prostředky "zachrání" a zakrátko tam budou trpět jiní psi...
Nejsem pro bezdůvodné zabíjení zvířat, ale těmhle psům by utracení zkrátilo trápení v těchto podmínkách...psů je mi taky líto, ale tohle nemá řešení v kastraci ani v odebírání nemocných pejsků...nahradí je jen jiní chudáci
A souhlasím s Orionkou...pokud se něco nestane...pokud tyto osady budou existovat, tak se problémy nikdy nevyřeší (ani psů ani lidí)...opravdu je otázkou, co bude z dětí, které v této žumpě vyrůstají...
napsal(a):
Možná by stálo za to, zamyslet se nad tím, co tam vyrůstá za lidi a začít řešit problém od těch lidí a ne pseudohumánně řešit pořád dokola psy.I když těch je mi pochopitelně taky líto. Ale ani ty hrozné děti si nevybraly, že se narodily a vyrůstají zrovna tam. A společnost nemá žádný pud sebezáchovy, když to tak nechá. Jednou ty děti z osad vyjdou do společnosti.
Já se právě obávám, že ti lidé asi o žádnou pomoc nestojí, žijí si po svém...bez práce, bez pravidel, bez povinností...generace za generací...
napsal(a):
To je kolotoč...psy odeberou...velkým úsilím a nemalými finančními prostředky "zachrání" a zakrátko tam budou trpět jiní psi...
Nejsem pro bezdůvodné zabíjení zvířat, ale těmhle psům by utracení zkrátilo trápení v těchto podmínkách...psů je mi taky líto, ale tohle nemá řešení v kastraci ani v odebírání nemocných pejsků...nahradí je jen jiní chudáci
A souhlasím s Orionkou...pokud se něco nestane...pokud tyto osady budou existovat, tak se problémy nikdy nevyřeší (ani psů ani lidí)...opravdu je otázkou, co bude z dětí, které v této žumpě vyrůstají...
Co bude z dětí? Po vzoru svých rodičů a prarodičů se budou nekontrolovaně "množit" od čtrnácti let, pobírat dávky a nadávat na systém, když k nim zavítá televizní štáb...Z takových osad asi není úniku...

Pepina007
napsal(a):
Co bude z dětí? Po vzoru svých rodičů a prarodičů se budou nekontrolovaně "množit" od čtrnácti let, pobírat dávky a nadávat na systém, když k nim zavítá televizní štáb...Z takových osad asi není úniku...
Řeknu to hodně hnusně, já bych v těch osadách kastrovala spíš ty lidi...ale jsme humanisti z vyspělé společnosti, takže to nelze...odebírat malé děti a převychovávat, poskytnout vzdělání, chování dle běžné společenské normy... to taky nelze...takže zavřeme oči a necháme ty lidi tam, kde jsou, dáme jim nějaké finance, aby přežili, občas je natočíme a pustíme v televizi, aby zbytek populace viděl tu hrůzu...občas tam možná zavítají nějací dobrovolníci z nějaké humanitární organizace, kteří se budou snažit situaci zlepšit, ale ruku na srdce, řekla bych, že marná lásky snaha...
napsal(a):
Řeknu to hodně hnusně, já bych v těch osadách kastrovala spíš ty lidi...ale jsme humanisti z vyspělé společnosti, takže to nelze...odebírat malé děti a převychovávat, poskytnout vzdělání, chování dle běžné společenské normy... to taky nelze...takže zavřeme oči a necháme ty lidi tam, kde jsou, dáme jim nějaké finance, aby přežili, občas je natočíme a pustíme v televizi, aby zbytek populace viděl tu hrůzu...občas tam možná zavítají nějací dobrovolníci z nějaké humanitární organizace, kteří se budou snažit situaci zlepšit, ale ruku na srdce, řekla bych, že marná lásky snaha...
Joooo, znate ty kauzy, kdy Eržika nemohla s novym chlapem otehotnet, a Ferrari ji poslal za doktorem, postupne vydlo najevo, ze ji gynekolog pri poslednim porodu sekcí smikl vejcovody, co z toho mel chudak za polizanici?
kikus

XXX.XXX.83.10
Pepina007
napsal(a):
Http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/450436/psi-zkaza-v-romskych-osadach-deti-hazi-stenata-o-zem-topi-je-nektera-i-obesi.html.
To nič nieje, já som videla v mediach v Slovenských krimi - novinách ako zamestnanec istého útulku dal príkaz na zamestnancovi likvidovať psov, psy boli likvidovaný takým sposobom že ich dávali do igelitových vriec zo zátažou a topili ich v žumpách, tak´ani útulky nie sú záchrana psíkov ako sa na záchrancov mnohý hrajú, česť výnimkám.

Nemyslím si, že to tady vyřešíme, jen jsem chtěla napsat, že sedíme na časované bombě a řešíme odebírání psů.

napsal(a):
Nemyslím si, že to tady vyřešíme, jen jsem chtěla napsat, že sedíme na časované bombě a řešíme odebírání psů.
Hlavně ať to neřeší odvozem těch psů do ČR... jako chudák zvířata, ale tady máme dost svých problémů a nelze zachránit celou zeměkouli.

napsal(a):
Hlavně ať to neřeší odvozem těch psů do ČR... jako chudák zvířata, ale tady máme dost svých problémů a nelze zachránit celou zeměkouli.
Za jistých dob se do Čech dováželi Cikáni, teď aspoň psi z osad.

napsal(a):
Cikáni se dováží pořád, prostě přijdou sami za příbuznými.
většina našich romů je ze slovenska.
původní čeští cikáni jsou buď už vymřelí (nebo vyhubení) a nebo vlastně dost v pohodě.
napsal(a):
Ideální by bylo, kdyby si nechávali své cikány i psy v osadách.
Vůči psům to rozhodně není fér, ti za nic nemůžou.Ale kastrační program je rozhodně nespasí.Spíš bych byla pro hromadné utrácení, veterinářem.
Cikáni tak žít chtějí.Tak ať si tam zůstanou...

Problém je hlavně ve smlouvě mezi českou a slovenskou republikou o vyplácení soc. dávek. po rozdělení Československa se udělaly smlouvy o vzájemném uplatnění soc. dávek, takže když má u nás cikán ze slovenské osady trvalý pobyt náš stát mu vyplácí soc. dávky, které jsou zhruba dvojnásobné než na Slovensku. Slováci je totiž oproti bývalé době podstatně snížili. Tudíž Slovenští cikáni, kteří tu mají příbuzné, táhnou do Čech a tady potom vznikají problémy, počkejte co bude až je vykopnou z Anglie, to bude teprve u nás veselo, na Slovensko se jim rozhodně chtít zpátky nebude. Problémy s cikány, které tu máme jsou z 99% právě díky, dovozu" ze Slovenska a nejvíc na to doplácí právě naši cikáni, kteří díky rodiným vazbám a tradic jei tahle pakáž využívá.
Psů je mi líto, ale chudáci lidi, je to začarovaný kruh z kterého není úniku.
kikus

XXX.XXX.83.10
napsal(a):
A v dnešné dobe tam máte samých Vietnamcov a ešte Vám tam pribudnú emigranti a je po ČR a to Vám nevadí.