dfnekjw

XXX.XXX.108.7
Dobrý den,
mooc Vás prosím o pomoc. Narodilo se mi 10 štěňat(6 fen a 4 psy) samozřejmě s PP. Chovnou stanici mám s názvem anglickým, proto si myslím, že by bylo hezké jméno mít také anglické. Nejvíce by se mi líbili dva názvy ( dvě jména). Ale už jsem bezradná a nevím, co vymyslet. Proto Vám prosím o návrhy buď jmen vašich psíků, nebo ty jména, které Vás napadli. Děkuji Vám moc a přeji hezký večer.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Písmeno? Plemeno?
Nikdoooo

XXX.XXX.49.86
Pismeno?
Afra, Arči
Miky
Zoe
Arrin
Raki
Dae
Werr
Lucky
Dartaňan
Dalsi me momentalne nenapadaji... nevim pismenk ani plemeno

Od kterého písmene ? Vyberte si nějaký okruh vám blízký ( rostliny, alkohol, hrdiny...), ať to má nějakou hlavu a patu. Např. rostliny - přeložte si do angličtiny a když si nechcete dát práci s výběrem 10 názvů ( jmen ) od stejného písmene předřadte si slabiku stejnou před všechna jména. Např. Bo Anemone, Bo Dandelion, Bo Daisy...atd.

"Vyberte si nějaký okruh vám blízký ( rostliny, alkohol, hrdiny...), "
nebo takový zeměpisný atlas světa, tam je inspirace až až...
dfnekjw
napsal(a):
Dobrý den,
mooc Vás prosím o pomoc. Narodilo se mi 10 štěňat(6 fen a 4 psy) samozřejmě s PP. Chovnou stanici mám s názvem anglickým, proto si myslím, že by bylo hezké jméno mít také anglické. Nejvíce by se mi líbili dva názvy ( dvě jména). Ale už jsem bezradná a nevím, co vymyslet. Proto Vám prosím o návrhy buď jmen vašich psíků, nebo ty jména, které Vás napadli. Děkuji Vám moc a přeji hezký večer.
Fakt je, že s touhle češtinou raději česká jména nedávajte. :-D.
Já už to vyřešila před lety
http://www.rtw.cz/www.rtw.cz/ruzne/zajimav/tisk/knihy/Dej_mi_Jmeno.html.