MARP ALS jehněčí + sladke brambory natural

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2017 11:23
panda H

XXX.XXX.49.6

Kamarádka ma jokrsira a chce pro něj granule s jehněčím, vybrala si Marp, ale nikde nemůžeme najít velikost granulí.. Dřív na stránkách pucalka. eu byla velikost vyobrazena, ale zmizelo to, to samé na granule.cz. Posledne mela Wolfsblut jehněčí, ale ty jsou na 3kg psa opravdu velke a ani mu nechutnaly. Mate prosim ještě někdo tip na granule s jehněčím menší velikosti ? Děkuji za informace

24.3.2017 15:39
balisek

XXX.XXX.131.211

Marp ALS jehněčí jsou drobné granule ve tvaru "placičky", velikostí téměř jako pro kočku. Dávám je svému psovi malého plemene a poradí si s nimi i joršírka mé kamarádky, která váží 2,5 kg.

24.3.2017 16:43
panda H

XXX.XXX.49.6

balisek napsal(a):
Marp ALS jehněčí jsou drobné granule ve tvaru "placičky", velikostí téměř jako pro kočku. Dávám je svému psovi malého plemene a poradí si s nimi i joršírka mé kamarádky, která váží 2,5 kg.

Balisek : děkuji za laskavost a odpověď...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2017 16:57

Jak píše balisek. Relativně malé jsou, menší hodně placaté lentilky, to schroustne levou zadní. A oproti minulosti jsou trochu víc cítit jehněčím, tzn. jsou ještě atraktivnější.

24.3.2017 18:34
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Ja jsem ted po delsi dobe na Wolfsblutech dala Marp a psiska kadi vzdy dvakrat po sobe- tedy cca 4-5 x denne . Na Wolfsblutech bylo odpadu tedy mene.

24.3.2017 19:43
panda H

XXX.XXX.49.6

Děkuji za odpovědi, jak Ollie, tak Lexaurin. To že kadi 4- 5 x, tak to je fakt nějak moc, třeba je tam na ne moc vlákniny....
Kamarádky jokrsir je dost vybiravej, nejvíc mu prý chutnal NUTRAM jehněčí, ale na granule.cz už v nabídce není / objednávala jsem z jednoho inter..obchodu pro nás obě /. Už jsem ji i dala vyzkoušet ty moje - wolfsblut divoke prase + Bizon a taky nic moc. Jinak AKELA kachni je super, ale draha. Jednoduche CANIDAE taky už se nedovazi, to jen tak trochu mimo.
Já jehněčí nekupuju, proto nemam přehled. Ještě jednou díky.

24.3.2017 22:03

panda H napsal(a):
Děkuji za odpovědi, jak Ollie, tak Lexaurin. To že kadi 4- 5 x, tak to je fakt nějak moc, třeba je tam na ne moc vlákniny....
Kamarádky jokrsir je dost vybiravej, nejvíc mu prý chutnal NUTRAM jehněčí, ale na granule.cz už v nabídce není / objednávala jsem z jednoho inter..obchodu pro nás obě /. Už jsem ji i dala vyzkoušet ty moje - wolfsblut divoke prase + Bizon a taky nic moc. Jinak AKELA kachni je super, ale draha. Jednoduche CANIDAE taky už se nedovazi, to jen tak trochu mimo.
Já jehněčí nekupuju, proto nemam přehled. Ještě jednou díky.

S tím bobkováním to asi bude individuální. Potvora mi přes zimu bez pohybu trochu nabral, tak dostal zase jehněčí Marpy a má z větší části utrum s pamlsky. Je od štěněte zvyklý vyrobit aspoň centimetrové hovínko při každém venčení, ale celkově je toho za celý den strašně málo.

24.3.2017 23:57
balisek

XXX.XXX.131.211

Lexaurin napsal(a):
Ja jsem ted po delsi dobe na Wolfsblutech dala Marp a psiska kadi vzdy dvakrat po sobe- tedy cca 4-5 x denne . Na Wolfsblutech bylo odpadu tedy mene.

Opravdu to bude individuální. Já tenhle problém nemám - pes vykonává velkou potřebu standardně 2x denně v přiměřeném množství. Je zkrátka potřeba vyzkoušet, jak bude psovi krmivo vyhovovat.

Já osobně jsem na jehněčí Marp přešla poté, co psovi nesedly jiné granule a šíleně se osypal ošklivými hlubokými boláky (holt naháč s citlivou kůží). Na Marpu se mi líbilo, že má jednoduché složení a pokud jde o živočišnou složku, jedná se o čistý monoprotein, včetně zdroje tuků. Stav kůže se za pár týdnů krásně upravil a pes celkově prospívá velmi dobře, tudíž moje zkušenost je vesměs pozitivní.

25.3.2017 16:23
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

balisek napsal(a):
Opravdu to bude individuální. Já tenhle problém nemám - pes vykonává velkou potřebu standardně 2x denně v přiměřeném množství. Je zkrátka potřeba vyzkoušet, jak bude psovi krmivo vyhovovat.

Já osobně jsem na jehněčí Marp přešla poté, co psovi nesedly jiné granule a šíleně se osypal ošklivými hlubokými boláky (holt naháč s citlivou kůží). Na Marpu se mi líbilo, že má jednoduché složení a pokud jde o živočišnou složku, jedná se o čistý monoprotein, včetně zdroje tuků. Stav kůže se za pár týdnů krásně upravil a pes celkově prospívá velmi dobře, tudíž moje zkušenost je vesměs pozitivní.

Ja mam Marp jinak take rada, drive jsem krmila jenom s nim, jen me spis prekvapilo, ted to mnozstvi odpadu- ale treba je to tim prechodem, ze na tom Wolfsblutu byli celkem dlouho, a upravi se to po nejake dobe

Přidejte reakci

Přidat smajlík