Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tedysek

15.4.2017 13:21
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Zeptám se i tu. Hledám pro bígla nové granule. Musí být Light. Je to dospělák a teď baští brit Care weith loss a zjevně nefunguje. Na pohled jsem myslela že hubne, ale dnes mě z toho váha vyvedla. Hledám granule co nejsou bez přílohy, ty mi žrát nechce. Měli by být kvalitní a na ceně zas tak nesejde. Musí být ale sehnatelne. A maso žrát nechce. Takže barvu se prosím vyhněte. Aktivity má jinak dost. Děkuji za tipy.

notregistered

15.4.2017 13:33
notregistered

XXX.XXX.211.196

Co nejsou bez přílohy ? Prosím upřesnit. Nemá mít přílohy nebo ano. Co nejí a co ano ?
A co jí a co vůbec ? Někteří neradi rybí třeba.
Před BC jedl co ?
Ono stačí snížit dávku, i proto, že Light granule neexistují..

15.4.2017 13:34
tapina

XXX.XXX.165.16

Tak možná marp jehně, nejmnenujou se teda light, ale spoustu lidí říká, že po nich pes hubne.

Nevím, nešlo by třeba vybrat nějaké "nelight" kvalitnější žrádlo a dát ho třeba míň nebo celkově míň ve víc dílech za den, aby netrpěl hladem?

notregistered

15.4.2017 13:38
notregistered

XXX.XXX.211.196

Problém je asi v tom, že granule se tváří dietně, ale mají přes 50% sacharidů - rýže
3200kcal/kg by hubnoucí být mělo, ale ne, když z rýže.
Tak doplňte ještě nějaké info a uvidíme.

Tedysek

15.4.2017 13:44
Tedysek

XXX.XXX.34.69

notregistered napsal(a):
Co nejsou bez přílohy ? Prosím upřesnit. Nemá mít přílohy nebo ano. Co nejí a co ano ?
A co jí a co vůbec ? Někteří neradi rybí třeba.
Před BC jedl co ?
Ono stačí snížit dávku, i proto, že Light granule neexistují..

Musí to mít třeba rýži. Jakmile to je jako carnilove -> maso, zelenina, ovoce, bylinky a to je vše, tak to mi nežere. Před BC mel Ontario, brit premium, trainer. Nic z příchutí mu nedělá problém. Žere Bc weith loss a nezabírá to i když krmíme správně, tak to chci změnit. Ale léta kdy jsem četla snad vetsinu eshopu s krmením jsou pryč.

Tedysek

15.4.2017 13:47
Tedysek

XXX.XXX.34.69

tapina napsal(a):
Tak možná marp jehně, nejmnenujou se teda light, ale spoustu lidí říká, že po nich pes hubne.

Nevím, nešlo by třeba vybrat nějaké "nelight" kvalitnější žrádlo a dát ho třeba míň nebo celkově míň ve víc dílech za den, aby netrpěl hladem?

Dostává dvakrát denně a málo už dostává. Když dám ještě min, bude žít ze vzduchu a lásky :) to by dřív posel než zhubnul. :) chci zachovat dávku, ale jiné granule. Teď dostává cca 150 - 160g.

notregistered

15.4.2017 13:53
notregistered

XXX.XXX.211.196

Aha. Carnilove jsou s hrachem.
Tapina má naprostou pravdu.
Já bych tu rýži vyměnila za brambory nebo ať je přílohy co nejméně.
Hubnout se nebude z menšího čísla proteinu a tuku, ale z menší dávky.
Marp holistic, Barking heads, Wolfsblut, Simpsons třeba.
Čím více proteinu a tuku, tím méně sacharidů. Obecně. Ale Marp a Barking se říká, že hubnoucí.

15.4.2017 13:56
tapina

XXX.XXX.165.16

Tedysek napsal(a):
Dostává dvakrát denně a málo už dostává. Když dám ještě min, bude žít ze vzduchu a lásky :) to by dřív posel než zhubnul. :) chci zachovat dávku, ale jiné granule. Teď dostává cca 150 - 160g.

Tak ještě ty Trainer Fitness nejsou moc výživné, dá se jich dát celkem hodně, nabobtnají třeba ve vývaru, že by toho měl objemově víc. Nebo třeba do toho přidat nějaký co já vím salát, fenykl, čekanku, vodnici, kedlubnu, ředkev, třeba i z toho uvařit kaši, kdyby mu to nejelo jen tak, je to docela chuťuvě příjemné, a kalorie to nemá - prostě to nastavit, ať toho je víc, nají se, nebo tím nastavit ty lepší granule?

Ale tak závisí na každém psovi asi.

Myslíte, že fakt to maso je úplně nereálné?

Budu muset teď asi trochu zhubnout fenku, tak prostě nějakou dobu nebude dostávat granule a žádné sacharidové přílohy. V granulích bych jí taky nevybrala. Málo jí taky dávat nemůžu.

Tedysek

15.4.2017 13:57
Tedysek

XXX.XXX.34.69

notregistered napsal(a):
Aha. Carnilove jsou s hrachem.
Tapina má naprostou pravdu.
Já bych tu rýži vyměnila za brambory nebo ať je přílohy co nejméně.
Hubnout se nebude z menšího čísla proteinu a tuku, ale z menší dávky.
Marp holistic, Barking heads, Wolfsblut, Simpsons třeba.
Čím více proteinu a tuku, tím méně sacharidů. Obecně. Ale Marp a Barking se říká, že hubnoucí.

Prilohy může být málo, ale být musí. Večer se do stanu k pc, tak se mrknu Teda na ty značky co píšete. Diky :).

notregistered

15.4.2017 14:03
notregistered

XXX.XXX.211.196

On musí mít i hlad a schovávat si na horší časy, když jen 160g za den a jen dvakrát.
Zhubnu, když budu jíst kvalitní výživné (pro psa protein a tuk) a často.5x.4x.
Teď jí jako by 9 rohlíků a 1 plátek masa. Potřebuje přesně obráceně.

Tedysek

15.4.2017 14:04
Tedysek

XXX.XXX.34.69

tapina napsal(a):
Tak ještě ty Trainer Fitness nejsou moc výživné, dá se jich dát celkem hodně, nabobtnají třeba ve vývaru, že by toho měl objemově víc. Nebo třeba do toho přidat nějaký co já vím salát, fenykl, čekanku, vodnici, kedlubnu, ředkev, třeba i z toho uvařit kaši, kdyby mu to nejelo jen tak, je to docela chuťuvě příjemné, a kalorie to nemá - prostě to nastavit, ať toho je víc, nají se, nebo tím nastavit ty lepší granule?

Ale tak závisí na každém psovi asi.

Myslíte, že fakt to maso je úplně nereálné?

Budu muset teď asi trochu zhubnout fenku, tak prostě nějakou dobu nebude dostávat granule a žádné sacharidové přílohy. V granulích bych jí taky nevybrala. Málo jí taky dávat nemůžu.

Odmítá mi syrové a vařit nebudu. Na to nemam čas. Zeleninu nepozre ani ovonenou lososovym olejem. Trainer mel ten obesity s rybou, ale je to pro mě nesehnatelny i když na něm už zhubnul před dvěma lety. Maj to snad jen v petcentru a já to potřebují objednat z netu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2017 14:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

Konzervy.

Tedysek

15.4.2017 17:19
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Pytel granulí je eshop pětka. Co si pamatuji, nezasílali, ale měli jen odběrna místa. Diky, sáhla bych po něm když už s tím máme zkusnost, jestli Teda zasílají. Diky.

15.4.2017 18:32
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Mne tlustoprdka kastrvana vecne hladova krasne uoravila vahu na techto granulich

http://shop.wolfsblut.cz/index.php?route=product/product&product_id=470.

15.4.2017 18:39
AmyOva

XXX.XXX.49.154

Tedysek napsal(a):
Pytel granulí je eshop pětka. Co si pamatuji, nezasílali, ale měli jen odběrna místa. Diky, sáhla bych po něm když už s tím máme zkusnost, jestli Teda zasílají. Diky.

Pytel granulí zasílá tuším za 79 Kč, prodává je také www.veselezvire.cz a také posílají

15.4.2017 18:52
noemi

XXX.XXX.64.236

AmyOva napsal(a):
Pytel granulí zasílá tuším za 79 Kč, prodává je také www.veselezvire.cz a také posílají

Odberna mista (v Ove treba PerCenter) bez poplatku.
Jinak bych se na nejake light granule zcela vyjaskala a vzala kvalitní dospelacke. Po light nam pes vzdy pribral, takže mi tento druh doma nesmi pres prah .

Tedysek

15.4.2017 19:50
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Tak koukám na první web co mi to plivlo... Jako dříve, Trainer není skladem, ale budiž, ještě juknu jinam. Ale co mě zarazilo je složení Barking Heads... Složení:
hnědá rýže, sušené kuře 18 %, brambory, oves, ječmen, vojtěška, čerstvě připravovaný pstruh 5 %, hrách, čerstvě připravované kuře 4,5 %, slunečnicový olej, kuřecí koncentrát 2,5 %, mořské řasy, sušená rajčata, sušená mrkev, přípravek pro péči o kyčle a klouby (glukosamin 350 mg/kg, chondroitin 240 mg/kg)

Pokud je v rýži tolik kalorií, tak nechápu její množství. Další věcí je, že masa je tam na muj vkus nula nula prd a zbytek je jen obilí, sem tam brambor. Koukám na to špatně? Nebo jsem něco přehlédla? Přijde mi to jako 19% masa a cca 79% příloha a zbytek možná zbytek.

Jestli si to vykladam špatně, prosím vyložte mi to lépe, díky :).

notregistered

15.4.2017 20:18
notregistered

XXX.XXX.211.33

Rýže je sacharid a z těch se tloustne, nejde o kalorie, ale z čeho ty kalorie pochází
pes potřebuje protein a tuk
když mu dáme kilo rýže a 10g masa, nezhubne
nezhubne ani člověk, pověra
když bude dostávat málo jídla z rýže jednou za den, nezhubne a bude podvyživený

Nevím na které BH přesně koukáte, já vidím kuřecí Tender loving care a tam je:
čerstvé kuře 27, sušené 21, hnědá rýže, ovesné vločky, bílá rýže, čerstvý pstruh 5, kuřecí omáčka,... přesně v tomto pořadí.
Takže cca 32% masa a dle analýzy mají asi 40% sacharidů.

Opravdu sledujte co píše tapina, ollie. Mají tyto kvalitní granule vyzkoušené.

Najdete i bezobilné, bramborové, hrachové, z těch určitě zhubne. Jenže já být Vámi, neřeším hubnutí, protože vůbec nevíte proč se to děje/neděje.
Používejte originální stránky výrobců.

Tedysek

15.4.2017 20:26
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Koukám na ty "hubnoucí". On ani ten trainer koukám na tom neni o moc lépe. Já názory kohokoliv jinýho okolo granulí nezpochybňuju. Jen se ptám, jelikož od té doby co jsem se o to zajímala víc, uplynulo cca 12 let. ;) Juknu ještě na další značky co tu píšete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík