Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2017 13:04
kuna a

XXX.XXX.214.252

Ahojte dneska jsem narazila na tohle psa chtela bych se zeptat jessti nemate nejake infa o tomto plemeni ? :-O Uplne me fascinovalo chtela jsem si o nich neco prescist ale nic nemuzu najit :) diky za info.

13.5.2017 15:02
Tedysek

XXX.XXX.12.232

Foto?

Effi

13.5.2017 15:07
13.5.2017 15:21
Tedysek

XXX.XXX.12.232

To je Plyšák :).

Effi

13.5.2017 15:43
Effi

XXX.XXX.201.162

Je to pekný pes :).

13.5.2017 19:37
kuna a

XXX.XXX.214.252

Anoooo presne tohle :).

13.5.2017 19:39
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

Stačí trochu googlit. Zřejmě může být v různých barvách.
http://www.bluebayshepherds.fr/infosbluebay.html.

13.5.2017 19:45
kuna a

XXX.XXX.214.252

Jo tak ja hledam neco v cestine :D kde bych to mohla precist v klidu a nemusela lustit.

notregistered

13.5.2017 20:21
notregistered

XXX.XXX.211.116

Http://bluebayshepherds.weebly.com/history.html

http://www.bluebayshepherds.fr/infochiots.html

https://translate.google.cz/

v podstatě si člověk řekl, že modrá je dobrá, a dovezl modré něm. ovčáky z Francie a Belgie. Množil modré a narodila se modrá štěňátka. Jsou větší. A modří.
Mají certifikát. Tu nejsou. Německo, Francie. A to je celé.

Effi

13.5.2017 20:30
Effi

XXX.XXX.201.162

*Pozor!*

V poslední době se vynořila někteří lidé, kteří jsou tvrdí, že má „Blue Bay ovčáků“
na prodej. Blue Bay Shepherd je stále ve svých vývojových stádiích a bude nebo ještě několik let. Nejsou tam žádné chovatelé Blue Bay Shepherd ve Spojených státech kromě zakladatele v
Palm Bay, Florida a další chovatel se nachází ve Francii. Pokud váš štěně nepochází z
jednoho z těchto zdrojů, že se nejedná o Blue Bay Shepherd. Všechny Blue Bay ovčáci jsou registrovány
s certifikátem a počet rukou podepsaného zakladatele. Pokud si koupíte štěně bez tohoto certifikátu není to Blue Bay Shepherd. Je-li Blue Bay Shepherd se chová k ničemu jinému, než jiné Blue Bay Shepherd je to kříženec. Neexistují žádné legitimní Blue Bay Shepherds s out certifikátu. Vidíte-li zvíře k prodeji, že někdo tvrdí, že je Blue Bay Shepherd chtěl vidět certifikáty obou rodičů. Pokud řeknou, že certifikáty budou ztraceny pak volat zakladatele na (561) -248-4610 protože každá jednotlivá Blue Bay Shepherd narodil ve Spojených státech nebo ve Francii bude mít registrační číslo, které mohou být ověřeny.
History of the Blue Bay Pastýře
z Breed Zakladatel Vicki Spencer
Blue Bay Shepherd je nový druh probíhá, že jsem pracoval na více než 20 let. První odchovy byly nakonec vyrobeny v březnu 2011. Některé ze základních zvířat jsou z evropských německých ovčáků dovezené z horního chovatele ve Francii s krevní linie z Německa a Holandska stejně. Jsou to barvy známý jako „modrý“ a velmi těžké najít v pastýře. Byl to můj sen pro mnoho let vytvořit psa, který by měl ochotu prosím loajální povahu a učenlivost a dobře vychovaného německého ovčáka s velmi dobrém zdravotním stavu, milující přírodu a úžasné krásy své vlčí předky. Která se ukázala být velmi obtížné a někdy zdánlivě nemožné něco dosáhnout, protože najít tu správnou psa nebylo snadné. Vždycky jsem věděl, že německý ovčák měl většinu toho, co jsem chtěl.
I když jsem rád vzhled starého stylu německých ovčáků jako je Rin Tin Tin televizního 1950
sérii, to bylo pro mě nemožné najít ten pohled. Když jsem narazil modrou barvou ve vlka psa pak jsem věděl, že to, co jsem potřeboval k výrobě vzhled jsem chtěl. A „modrý“ Německý
ovčák by vyřešit můj problém s tmavýma očima. Zvířata modré potaženy vždy vypadal, že má světlejší oči, kdy a jestli se mi podařilo najít jednu budu muset pracovat jen na uvedení
velikosti ucho zpátky v poměru k hlavě. Nicméně „Blue“ Německý ovčák také ukázal velmi těžké najít. Měl jsem zpátky v 70. letech, takže jsem věděl, že modré existoval. Jen jsem nemohl Zdá se, že najít ten kdekoliv. Jediné blues jsem nenašel nebyly pevné látky; oni vyvinuli velmi výraznou sedlo a téměř úplně ztratil vzhled modrá o jeden rok starý.

Hledal ten správný vzhled...
Po chvíli jsem skoro vzdal najít modrý německého ovčáka a prostě šel na
chov mé modré barevné vlka psy. Jsem si jist, že každý ví, jak to chodí, když se
přestal se snaží tak těžké někdy věci se prostě stávají. Jednoho dne jsem dostal
e-mail od chovatele ve Francii, která vyšlechtila Altdeustsche Schäferhund to oni připojili
své internetové adresy do dolní části e-mailu. Jsem kliknul na svých stránkách a tam byli, nejkrásnější Modré německých ovčáků jsem kdy viděl! Problémem bylo najít způsob, jak bych mohl překročit pastýře se psy novějších vlčí dědictví a neprodukuje rysy
, které jsem osobně zjištěno, že jsou neatraktivní s některými z dnešních německých ovčáků,
Konkrétně se jedná o velmi tmavé oči a větší uši. Zároveň bylo něco hodně vlčí psů, které jsem neměl rád ani, a to je jejich plachý a někdy i velmi plachá povaha s lidmi. Křížení psa s návazným vlčí dědictví zpátky do pastýř není všemi dostupnými prostředky něco nového, která nebyla dříve provedeno mnohokrát. V současné době existují některé nádherné plemena, které byly vytvořeny z tohoto kříže. Nicméně se zdálo, že německý
ovčák ovládal vzhled téměř každé kříže jsem předtím neviděl. Jako mnoho lidí ví, německý ovčák má sledovatelné vlčí dědictví a v některých starých plemenných knih byl vlk původně použitý při vývoji plemene, jak jej známe dnes.

Perfektní základ GSDs:
Během jednoho roku jsem dostal 2 mláďat samce a samici. Musím říci, že jsem velmi překvapen, všechno jsem hledal v těch 2 mláďat. Považuji se velmi šťastný, že najít takové specializované chovatel bez nich bych nikdy nebyl schopen začít pracovat na této
nové plemeno. Tato 2 mláďata měla nejen barvu, jejich uši nebyly předimenzované a jejich temperament bylo vše jsem mohl doufat. Oba mají velmi jemné temperament a sladké osobnosti spíš, že z kolie nebo zlatý retrívr, ideální pro rodinnou mazlíček.
Takže moje obavy o možnosti, že bude agresivní temperament, že nějakého NO je
Have už není problém. Jordan & Passion naprosto milují každého, koho potkat.
Tento typ temperamentu je skvělé, protože moje vize pro Blue Bay Pastýře bylo vytvořit jen opravdu dobrý společník a rodinný mazlíček, který by byl v bezpečí se všemi lidmi.
Vzhledem k tomu, vlčích psů jsem měl v průběhu posledních 30 let byly vždy zobrazeny nic jiného než sladké
povahy a nikdy neprojevil žádné ochranné nebo agresivní tendence Nechtěl jsem dodat, že s německým ovčákem.

Rozvoj plemeno:
Takže mám letos Základ první vrhy, co mám v úmyslu rozvíjet jako
Blue Bay Shepherd, jen dobrý pet a pravdivé společník pes s „z tohoto světa“ krásy. Nebudou nesou stigma názvem „vlčí“, vlk pes“nebo vlk hybridní“, protože jeden z rodičů je plný německý ovčák a druhý rodič je 5 generací v dostatečné vzdálenosti od čistého vlka v jejich vedení. Tím se první Modrý Bays F-6. V příštím roce nebo dvou budu chovu Blue Bay Blue Bay. Byl jsem velmi selektivní o zvířatech, které jsem si vybrala pro tento první chovu. Použil jsem zvířata, která jsem linka vyšlechtěné po nějakou dobu speciálně pro vzhled a temperament a dobře znám jejich původ. Už jsem si vybral další řádky
, které jsem se zavádí do dalšího rozvoje plemene sice můžu říct, že jsem přišel blíž, aby přesně to, co chci Blue Bay být v těchto prvních mláďat, než jsem si kdy představoval jsem si
udělá. Tam bude žádná vlci přidány ve vývoji tohoto plemene. Budu vytvářet standard pro to, co všichni Modré zátoky by měl být v ideálním případě. Doufám, že budu na cíl této normy
by zůstat v kontaktu se všemi novými vlastníky jsou jejich mláďata rostou. Tímto způsobem budu vědět, jestli jsou
vytočené ven, jak bylo plánováno, a mohou pracovat na neustálém zlepšování tohoto plemene, jak
se bude vyvíjet s pomocí dalších specializovaných lidí a denní požehnání Boží.

Blue Bay ovčák je plemeno v současné době ve vývoji produkovat psy, kteří jsou vlčí vzhled. Oni jsou jmenováni pro svůj původ v Palm Bay, Florida a modré německými ovčáky, jeden z plemen jejich původ.

Blue Bay Shepherds jsou sladké, inteligentní a poutavé psi. Jsou to zcela unikátní a zarážející svými lehkými očima a modrých kabátů.

Kontakt
Pro aplikace a cenové informace
prosím email: southernbreeze3@gmail.com
Tato forma podá e-mailu prostřednictvím internetových stránek,
kontaktovat prostřednictvím telefonního hovoru :
561-248-4610.

13.5.2017 21:05
kuna a

XXX.XXX.214.252

Fuha diky :D :D :) presne tohle jsem si predchvili cetla :) teda tak na pul :D..překladac.

Effi

13.5.2017 21:07
Effi

XXX.XXX.201.162

Effi

13.5.2017 21:07
Effi

XXX.XXX.201.162

Ale sú pekní :D.

13.5.2017 21:09
Tedysek

XXX.XXX.43.67

To už je asi páté plemeno jako pokus napravit NO. Je divný že vše začalo před cca 20 lety.

13.5.2017 21:19
kuna a

XXX.XXX.214.252

Effi napsal(a):
Ale sú pekní :D.

Jsou náádherní... ale asi to bude neco podobné jak CV.

Effi

13.5.2017 21:30
Effi

XXX.XXX.201.162

kuna a napsal(a):
Jsou náádherní... ale asi to bude neco podobné jak CV.

Asi, ale sú hrozne krásny či už biely alebo čierny.

13.5.2017 21:33
kuna a

XXX.XXX.214.252

Effi napsal(a):
Asi, ale sú hrozne krásny či už biely alebo čierny.

Ja mam doma takoveho bělouška :)

Effi

14.5.2017 08:54
Effi

XXX.XXX.245.90

Pekný :).

14.5.2017 11:39
haculus domesticus

XXX.XXX.58.251

Moudrý člověk mávne rukou, hlupák zavzdychá a začne šetřit na blue bay, biewer york, modrého boldočka, staforda nebo podobnou raritku, hlavně že to nemá soused a dá se na tom vydělávat.

14.5.2017 12:16
Tedysek

XXX.XXX.45.66

Já taky chtěla mottled nebo blue biegla. Ale Smolík. Normální smrtelník se k nim nedostane http://www.crbeagles.com/misc/beagle_colors.htm.

14.5.2017 14:59
kuna a

XXX.XXX.214.252

Ale vzdt tady nikdo nepise, že toho psa shaníme aby jsme ho měli... jen jsem vcera zjistila ze neco takoveho je a strasen se mi libil tak jsem chtela zjistit nejake info... logicky, člověk si vetsinou zjiste informace i vecech které se mu líbí :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík