Zachranná vesta- prosím o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2017 16:15
Natálieieie

XXX.XXX.255.101

Prosím poraďte mi nějakou kvalitní zachrannou vestu pro psa za rozumnou cenu. Chtěla bych se psem chodit více k vodě a brát ho i do hlubších vod ale mám strach ze se mi utopí je to hroznej magor navíc je dost těžkej má kratší čumák prostě to není atlet jako nějaký ohař třeba..našla jsem vestru non-stop dogwear ale je dost drahá tak mě zajímá jestli máte zkušenosti s nějakou levnější vestou co táké splnuje vysokou ochranu..

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.6.2017 18:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Koukám, že nikdo neodpovídá. Tak přicházím se svým moudrem. Má ten pes vodu rád? Hrne se do ní? Abyste neinvestovala do vesty a pes se pak nedržel od vody na 100 honů.

29.6.2017 19:17
Tedysek

XXX.XXX.43.152

Mám vestu od Trixie. Myslela jsem že se s ní pes nepotopí a druhý pes ho hrave potopil i s vestou. Tak ji má jen pro jeho lehčí práci při plavání (občas se mu potápí zadek). Je fakt že jsem do vesty moc investovat nechtěla.

29.6.2017 19:54
Natálieieie

XXX.XXX.255.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Koukám, že nikdo neodpovídá. Tak přicházím se svým moudrem. Má ten pes vodu rád? Hrne se do ní? Abyste neinvestovala do vesty a pes se pak nedržel od vody na 100 honů.

Má vodu dost rád právě ale je fakt takové "prasátko" minulý rok jsem s ním byla právě v lomu kde je voda dost hluboká a přišlo mi že to úplně hravě nezvládá tak sem ho uvázala na břeh a byl z toho celej špatnej...navíc si třeba začne vyklepávat vodu z uší a u toho se začne pomalu topit a máme ještě jednoho psa takové aktivnějšího sportovnějšího tak i na to hraní v tý vodě..oba mají 40 kilo necelých.

Přidejte reakci

Přidat smajlík