Fena pres noc stale moci na stejnem miste

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2017 11:16
Helenaa

XXX.XXX.43.120

Zdravim, chci se zeptat mam doma fenku a je asi tak 19dni po porodu, od te doby pokazde kdyz rano vstavam je namoceno na stejnem miste a nekdy i vykaly, drive to nikdy nedelala.Pres den jsme take venku, neni problem pro ni nechat stenata doma a jit se vyvencit.Uz nevim co sni, vencim ji i k veceru 23,00 hodin a potom take 1hodinu rano.Ja uz nevim

9.8.2017 12:17
inusanka

XXX.XXX.98.58

Je 19 dní po porodu.

9.8.2017 12:36
Helenaa

XXX.XXX.43.120

inusanka napsal(a):
Je 19 dní po porodu.

Ano, nemam moc skusenost s pejskama, takze myslite ze je to normali

9.8.2017 13:31
inusanka

XXX.XXX.98.58

Plemeno, věk, kolik štěňat, poporodní problémy - vše OK?
U každé feny je to jiné.

9.8.2017 14:00
Helenaa

XXX.XXX.43.120

Je to Joksir terier mini, vek 4 roky, pri porodu bylo vse v poradku byla na kontrole u dochtora a je ok, mela 3 stenatka.

9.8.2017 14:19
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Helenaa napsal(a):
Je to Joksir terier mini, vek 4 roky, pri porodu bylo vse v poradku byla na kontrole u dochtora a je ok, mela 3 stenatka.

Jokšír terier mini?

9.8.2017 14:24
inusanka

XXX.XXX.98.58

Helenaa napsal(a):

Gratuluji, tak pokud je vše v pořádku je velká pravděpodobnost, že se to zase krásně srovná. Je to na maminu záběr tři kousky.

9.8.2017 16:00
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Helenaa napsal(a):

Jork mini je co? Taky máme jorka ale v PP je jen yorkšírský teriér. je po porodu chvilku tak se musí zase srovnat

9.8.2017 16:07
Helenaa

XXX.XXX.43.120

Markéta80 napsal(a):
Jork mini je co? Taky máme jorka ale v PP je jen yorkšírský teriér. je po porodu chvilku tak se musí zase srovnat

Omlouvam se asi sem to spletla je to jen Joksir terier.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.8.2017 17:02

No tak se třeba bojí odejít v noci, když páníčci nehlídají
dojde jen tam, kde je ještě bezpečno - dohlédne na mladé a zároveň neznečistí okolí
páníčci spí, tak co má dělat
nařídit budíka, párkrát ji pustit ven, intervaly venčení prodlužovat
jestli to tak hrozně otravuje
nepropustné podložky.

9.8.2017 21:42
Edánek

XXX.XXX.141.242

Helenaa napsal(a):

...mini jorkšír?... tedy bez PP... je jediný standartní jorkšír uznávaný klubem - tedy ne mini, střed anebo maxi, jak tak často slýchávám od majitelů těchto psů/fen, ale prostě normální jorkšírský teriér - stačí nahlédnout do standartu tohoto plemene... stejná zkušenost je i u čivav - mini, maxi a tak podobně... prostě jak se pes/fena toho plemene vyvede, tak dle toho zařazení do skupiny mini, maxi apod... omlouvám se, že jsem tak reagovala, ale onehdá mně doběla rozpálila sestřenka, která má šestikilového jorka a je hluchá ke všem argumentům, prostě si takhle od chovatele kupovali, veterinář to požehnal a přes to nejede vlak...

9.8.2017 23:19
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Edánek napsal(a):
...mini jorkšír?... tedy bez PP... je jediný standartní jorkšír uznávaný klubem - tedy ne mini, střed anebo maxi, jak tak často slýchávám od majitelů těchto psů/fen, ale prostě normální jorkšírský teriér - stačí nahlédnout do standartu tohoto plemene... stejná zkušenost je i u čivav - mini, maxi a tak podobně... prostě jak se pes/fena toho plemene vyvede, tak dle toho zařazení do skupiny mini, maxi apod... omlouvám se, že jsem tak reagovala, ale onehdá mně doběla rozpálila sestřenka, která má šestikilového jorka a je hluchá ke všem argumentům, prostě si takhle od chovatele kupovali, veterinář to požehnal a přes to nejede vlak...

Mě se zase lidi ptají proč jsme šli do jorka xs , že oni mají xl, má jen 8kg a je zdravý. No to naše taky, chodí na veterinu jen na očkování a prý jestli bych toho jejich nechtěla na štěnata, prý by to byl pak krásný střední jork a v druhé vlně se dozvím že jí týrám, přece každý jork má být ostříhaný takže naše chudinka trpí s delší srstí, ale ty štěnata mám zvážit at se nám prý vrátí kupní cena za fenku. Za pár dní jsme paní potkala zae ale s druhu fenkou a paní že mám podlepovat ouška že je to škoda že jí nestojí, jsem se snažila vysvětlit že má mít uši dolů a paní že tyhle jorci jsou vzácní. snažila jsem se vysvětlit že to není jork a s jorkem nemá podobného vůbec nic a paní že když ne jork ta určitě kříženec, no grifonek fakt nevypadá jako jork- hrubá srst, dlouhé nohy, uši dolů, spláclej čumák a my máme bruselskou takže na dálku svítí do hněda , ale nevyžádané rady dostávám často.

9.8.2017 23:25

No vidíte to, tady chudák neznalec ifauny radu žádá a co dostane
nemáš pp, nevíme proč pes nevydrží do venčení
jo, být to jork s papíry, hned víme.

9.8.2017 23:37
Boxer007

XXX.XXX.180.254

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No vidíte to, tady chudák neznalec ifauny radu žádá a co dostane
nemáš pp, nevíme proč pes nevydrží do venčení
jo, být to jork s papíry, hned víme.

Přesně... Prostě jednoduše řečeno si zde každý hraje na rebela.

9.8.2017 23:49
noemi

XXX.XXX.64.236

Helenaa napsal(a):
Ano, nemam moc skusenost s pejskama, takze myslite ze je to normali

Tak hlavne, ze jste fenku i bez zkusenosti zvladla pripustit a poridit ji stenata. Vasi odvahu fakt ocenuji. Jen se mi porad na jazyk misto odvahy vnucuje uplne jine sluvko.

10.8.2017 05:36
Helenaa

XXX.XXX.40.226

Dekuji vam vsem za radu, cekala jsem opravdu nejakou radu ne buzerovani, ja jsem meho pejska zachranila nasla jsem ho v lese u stromu a dala dohromady pomoci zverolekare, ja ji nepripustila uz takhle sem ji bohuzel nasla, neznamena ze nema PP tak je bezcena nikdy v zivote bych ji nedala je moje vsechno, a ze nekdo ma psa s PP nebo ze jak je kterej ostrihanej neberu je mi to jedno, hlavne ze je zdravej a ma vse co potrebuje, pes je pritel cloveka ne hracka.

10.8.2017 07:44
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Helenaa napsal(a):
Dekuji vam vsem za radu, cekala jsem opravdu nejakou radu ne buzerovani, ja jsem meho pejska zachranila nasla jsem ho v lese u stromu a dala dohromady pomoci zverolekare, ja ji nepripustila uz takhle sem ji bohuzel nasla, neznamena ze nema PP tak je bezcena nikdy v zivote bych ji nedala je moje vsechno, a ze nekdo ma psa s PP nebo ze jak je kterej ostrihanej neberu je mi to jedno, hlavne ze je zdravej a ma vse co potrebuje, pes je pritel cloveka ne hracka.

Ale štěňátka budete prodávat jako mini jorky, ne? Tedy ve Vašem případě jokšíry, protože ani neumíte napsat (a asi ani správně vyslovit) plemeno psa.

10.8.2017 07:52
scylla

XXX.XXX.150.32

Helenaa napsal(a):

Tke vy jste našli nakrytou fenu yorka?

10.8.2017 08:09
rapotacka11

XXX.XXX.32.253

Co je na tom divnýho ?

10.8.2017 09:11
lupus4

XXX.XXX.169.251

Fiona.Praha napsal(a):
Ale štěňátka budete prodávat jako mini jorky, ne? Tedy ve Vašem případě jokšíry, protože ani neumíte napsat (a asi ani správně vyslovit) plemeno psa.

No vy jste ale Jitka...

10.8.2017 10:11
Helenaa

XXX.XXX.38.244

Ja stenata neprodavam moje milackove zustanou v rodine a ZADARMO.Je mi do place z vas pravdu jste tak zly lide.

10.8.2017 12:10
sufle

XXX.XXX.49.81

Helenaa napsal(a):
Ja stenata neprodavam moje milackove zustanou v rodine a ZADARMO.Je mi do place z vas pravdu jste tak zly lide.

Příště, pokud budete chtít radu třeba i ohledně výběru obojku nebo barvy do pokoje, napište radši, že máte psa s PP. Pak se vám třeba stane, že tu radu dostanete a pokud budete mít štěstí, tak i bez zbytečných invektiv.

10.8.2017 18:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

lupus4 napsal(a):
No vy jste ale Jitka...

Pročpak? Co Vás na holé pravdě irituje?
Není to snad jorkšír, ale jokšír, jak píše Helena?
Nebo je nebude prodávat?
Snad tomu nevěříte?

10.8.2017 19:37
lupus4

XXX.XXX.114.30

Fiona.Praha napsal(a):
Pročpak? Co Vás na holé pravdě irituje?
Není to snad jorkšír, ale jokšír, jak píše Helena?
Nebo je nebude prodávat?
Snad tomu nevěříte?

Mno, ženská najde psa v lese, ten jí pak porodí 3 štěňata, a vy nejen, že se chováte jako super Kikina a navíc ještě jako tuplovaná Jitka
Co vás na té holé pravdě irituje ?

10.8.2017 19:47
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

lupus4 napsal(a):
Mno, ženská najde psa v lese, ten jí pak porodí 3 štěňata, a vy nejen, že se chováte jako super Kikina a navíc ještě jako tuplovaná Jitka
Co vás na té holé pravdě irituje ?

Vy tomu fakt věříte?

Jestli ano, je mi Vás líto, jak jednoduše se necháte opít rohlíkem.
Nejdřív to fena NIKDY neudělala, jsou jí 4 roky, je ASI 19 dní po porodu a byla u dochtora. Jak se začalo řešit mini a PP, tak je to najednou chudinka nalezenec z lesa a miláčkové zůstanou v rodině a zadarmo

Než se nechat takhle oblbovat, klidně podle Vás budu Kikina Jitka

11.8.2017 13:14
Edánek

XXX.XXX.245.119

Markéta80 napsal(a):
Mě se zase lidi ptají proč jsme šli do jorka xs , že oni mají xl, má jen 8kg a je zdravý. No to naše taky, chodí na veterinu jen na očkování a prý jestli bych toho jejich nechtěla na štěnata, prý by to byl pak krásný střední jork a v druhé vlně se dozvím že jí týrám, přece každý jork má být ostříhaný takže naše chudinka trpí s delší srstí, ale ty štěnata mám zvážit at se nám prý vrátí kupní cena za fenku. Za pár dní jsme paní potkala zae ale s druhu fenkou a paní že mám podlepovat ouška že je to škoda že jí nestojí, jsem se snažila vysvětlit že má mít uši dolů a paní že tyhle jorci jsou vzácní. snažila jsem se vysvětlit že to není jork a s jorkem nemá podobného vůbec nic a paní že když ne jork ta určitě kříženec, no grifonek fakt nevypadá jako jork- hrubá srst, dlouhé nohy, uši dolů, spláclej čumák a my máme bruselskou takže na dálku svítí do hněda , ale nevyžádané rady dostávám často.

...no my jme byli na sídlišti léta jediným jorkem s dlouhou srstí, pouze s vyholenýma ušima...nosili jsme v zimě takový nic neříkající obleček na dlouhé procházky, ale to už opravdu musela být zima a my jít na dlouho - byla to sporťačka každým coulem...no štěňata i když měla výborný posudek nikdy neměla, protože byla po úrazu a že těch sídlištních ženichů bylo teď máme papillona, ale je mi tvrzeno, že je to krásný čivavák...onehdá jsme zase byli zastaveni s obdivem co je to za krásného křížence - už nevysvětluju - usměju se, přitakám a jdu dál

11.8.2017 19:38
noemi

XXX.XXX.64.236

Fiona.Praha napsal(a):
Vy tomu fakt věříte?

Jestli ano, je mi Vás líto, jak jednoduše se necháte opít rohlíkem.
Nejdřív to fena NIKDY neudělala, jsou jí 4 roky, je ASI 19 dní po porodu a byla u dochtora. Jak se začalo řešit mini a PP, tak je to najednou chudinka nalezenec z lesa a miláčkové zůstanou v rodině a zadarmo

Než se nechat takhle oblbovat, klidně podle Vás budu Kikina Jitka

Už aby skončily prázdniny, pripadne se sefove vratili z dovolených.

Přidejte reakci

Přidat smajlík