Kvalitní granule z Německa - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Andreijka

22.8.2017 09:23
Andreijka

XXX.XXX.195.100

Dobrý den, marně procházím diskuze a ptám se na zkušenosti s granulemi kupovanými v Německu.Bydlíme u hranic a tak by jsme je mohli kupovat tam.Máme 4,5 měsíce AST. Teď má Royal Canin.Ale slyšela jsem, že jsou již granule podstatně kvalitnější než tato značka.Má někdo zkušenosti?Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2017 09:36

Co se tam prodává v kamenných obchodech víte ? napište co kde je
nebo eshop, u nás zoohit.cz, v německu zooplus.de
jí royal, takže může asi jíst vše bez omezení ?

Andreijka

22.8.2017 09:44
Andreijka

XXX.XXX.195.100

Já právě koukala zrovna na ten zooplus a tam je značek, až mi oči přecházejí :D Právě se snažim vykoumat jak moc velký je rozdíl mezi značkami v CR a DE. A jestli je nějaká DE značka o něco lepší než royal :D.

22.8.2017 09:56

Všecky jsou lepší než royal, až na pedygrý samozřejmě
zoohit prodává většinu granulí z německa..no takto to není..koupíte tam ty samé granule přece
lukullus, markus - značka i výroba německo, ale pro štěně byste museli přihodit nějaké to maso

vhodná krmiva pro malého stafforda z německého krámu - simspsons puppy (značka a výroba británie), N&D (značka itálie, výroba srbsko), purizon adult ryba (značka německo, výroba německo, rakousko,...)

takže co si myslíte teď ? smajlík

Andreijka

22.8.2017 10:11
Andreijka

XXX.XXX.195.100

Že si něco musim vybrat :D A Najít nějaký kamenný obchod :D ND jsem teda na Německých eshopech nenašla, tak zkusím jedno z těch dvou co jste psala :).

22.8.2017 10:13
PumaCZ

XXX.XXX.238.138

Žiji v Německu a trh s granulemi je dle mého stejný jako v ČR. I ceny jsou dost podobné.
Co mě ale zaujalo jsou tyto konzervy, na které jsem narazila teprve před pár dny. Psa sice krmíme čistě granulemi + sem tam nějaké maso a zelenina, ale docela mám chuť mu je objednat (přítel mu chce pořád dávat konzervy, aby se chudák také někdy pořádně a chutně najedl.. Tedy dle jeho názoru :)

https://www.stadtwolf.info/.

Andreijka

22.8.2017 10:18
Andreijka

XXX.XXX.195.100

Ahaaa :) Děkuji. Nad konzervami jsem ještě nestihla ani uvažovat :D.

22.8.2017 10:22
polárka.15

XXX.XXX.45.253

PumaCZ napsal(a):
Žiji v Německu a trh s granulemi je dle mého stejný jako v ČR. I ceny jsou dost podobné.
Co mě ale zaujalo jsou tyto konzervy, na které jsem narazila teprve před pár dny. Psa sice krmíme čistě granulemi + sem tam nějaké maso a zelenina, ale docela mám chuť mu je objednat (přítel mu chce pořád dávat konzervy, aby se chudák také někdy pořádně a chutně najedl.. Tedy dle jeho názoru :)

https://www.stadtwolf.info/.

Mrkněte na Sokol Falco.

22.8.2017 10:43

Mně se Falco zdá drahé
jenom mně ?
bio konzerva Herrmanns

zadavatelko, kupte simpsons puppy losos s brambory
nemůžeme zas dělat takový guláš hned - jiné granule, konzerva,...
český zoohit je možná i levnější
ale zas máte tam tyto a my ne, protože jsme chudí
http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundefutter_trockenfutter/simpsons_premium/simpsons_premium_80_20/369932.

22.8.2017 11:13
PumaCZ

XXX.XXX.238.138

polárka.15 napsal(a):
Mrkněte na Sokol Falco.

Konzervy vypadají kvalitně, ale pro mě je negativ, že jsou čistě masové. Pes má problémy s játry, takže takovou proteinovou bombu by moc dobře nenesl. Ale udělat mu k tomu zeleninu a ovoce, tak proč ne :).

24.8.2017 10:14
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mně se Falco zdá drahé
jenom mně ?
bio konzerva Herrmanns

zadavatelko, kupte simpsons puppy losos s brambory
nemůžeme zas dělat takový guláš hned - jiné granule, konzerva,...
český zoohit je možná i levnější
ale zas máte tam tyto a my ne, protože jsme chudí
http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundefutter_trockenfutter/simpsons_premium/simpsons_premium_80_20/369932.

Drahé? Víte co, kupte si kilo masa, a udělejte si ji sama.

Zahrňte do toho dopravu pro maso, konzervu, polepku, samotné náklady na výrobu (energie), do toho spočítejte mzdu za dobu, kdy to spracováváte.

1200 g kuře za 74 Kč mi opravdu drahé nepřijde.

Když se dívám dál na jejich stránkách - mražené maso:

Hovězí svalovina bez kosti - svíčková 714 Kč za 6 kg (tj.119 Kč za kilo je sen).
Kuře sekané 222 Kč za 6 kg (tj.37 Kč na kilo)

Doporučuju si pustit ten díl Jídlo s.r.o. s Vaňkem, neberu propagaci značky, ale beru to, co ten pán tam říká o masáži veřejnosti

24.8.2017 10:35

polárka.15 napsal(a):
Drahé? Víte co, kupte si kilo masa, a udělejte si ji sama.

Zahrňte do toho dopravu pro maso, konzervu, polepku, samotné náklady na výrobu (energie), do toho spočítejte mzdu za dobu, kdy to spracováváte.

1200 g kuře za 74 Kč mi opravdu drahé nepřijde.

Když se dívám dál na jejich stránkách - mražené maso:

Hovězí svalovina bez kosti - svíčková 714 Kč za 6 kg (tj.119 Kč za kilo je sen).
Kuře sekané 222 Kč za 6 kg (tj.37 Kč na kilo)

Doporučuju si pustit ten díl Jídlo s.r.o. s Vaňkem, neberu propagaci značky, ale beru to, co ten pán tam říká o masáži veřejnosti

Jsem to viděla
říkám, že konzerva kuřete se mi nevyplatí kupovat, nemá to pro mě smysl, je to levné kuře, kterých je všude mraky, i pro lidi koupím za 49 v lidlu a malá kuřata kilová ve výrobně za 30
ano, tady jde o to, že je to už hotová konzerva, to máte pravdu, ale prostě kuřecí konzerva je pro mě za tu cenu drahá, není to nic vyjímečného, co bych potřebovala konzervovat
jiný druh masa ano, koupím, a vůbec mi nebude divná cenovka 120 za koninu
jinak to mražené maso se prodává pro zvířata takto stejně, většinou levněji
vyplatil by se asi velkoodběr, tam budou ceny lepší
jsem neřekla, že je to něco nekvalitního, ale že je to pro mě naprosto nezajímavé

marketing, ano, teď trochu jinak.. poslední dobou už nikdo nepřemýšlí, jestli se u řezníka dá koupit levněji než v barfshopu.. králík stojí stejně tam i tam.. a stejně se prodává v barfovém dost smajlík

24.8.2017 11:48
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsem to viděla
říkám, že konzerva kuřete se mi nevyplatí kupovat, nemá to pro mě smysl, je to levné kuře, kterých je všude mraky, i pro lidi koupím za 49 v lidlu a malá kuřata kilová ve výrobně za 30
ano, tady jde o to, že je to už hotová konzerva, to máte pravdu, ale prostě kuřecí konzerva je pro mě za tu cenu drahá, není to nic vyjímečného, co bych potřebovala konzervovat
jiný druh masa ano, koupím, a vůbec mi nebude divná cenovka 120 za koninu
jinak to mražené maso se prodává pro zvířata takto stejně, většinou levněji
vyplatil by se asi velkoodběr, tam budou ceny lepší
jsem neřekla, že je to něco nekvalitního, ale že je to pro mě naprosto nezajímavé

marketing, ano, teď trochu jinak.. poslední dobou už nikdo nepřemýšlí, jestli se u řezníka dá koupit levněji než v barfshopu.. králík stojí stejně tam i tam.. a stejně se prodává v barfovém dost smajlík

Achjo, pokud se chcete chytat jen kuřete, tak to nemá smysl, byl to jen příklad.

Krmím psa masem, takže ano, opravdu dost dobře znám ceny masa pro psy

26.8.2017 12:30
JanulaM

XXX.XXX.51.248

Můžu doporučit e-shop www.hundeland.de, mají tam vesměs kvalitní značky. Kvalitně a za dobrou cenu vychází celkem dobře značka Wildes Land (poměr cena/kvalita).

Přidejte reakci

Přidat smajlík