Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2017 07:41
kiko

XXX.XXX.21.147

Ahoj,
takový trošku dobytčí dotaz.

3.9.2017 09:07
Andrýsek3

XXX.XXX.43.161

A ten zní jak?

3.9.2017 15:54
kiko

XXX.XXX.21.147

Aha, ono se mi to neodeslalo celè.

3.9.2017 15:55
kiko

XXX.XXX.21.147

Opět Jak pes bere když mu olíznu čumes?

Pobavená

3.9.2017 16:36
Pobavená

XXX.XXX.73.11

Bere to jako přátelské gesto, ale jestli ti páchne z pusy, tak radost mít nebude.

3.9.2017 16:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Já jenom pusinkuju, neolizuju a ačkoliv pes je lízajda a mazlenka, tohle zrovna dvakrát rád nemá...tedy tváří se, že ne-éé.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.9.2017 17:22

Jak mám svou psici ráda, tak tedy nos bych jí neolizovala.
Můj dávnější pes nesnášel, když se mu na čumák fouklo. To byl schopen cizímu vletět do obličeje. Když jsme ho tak zlobili my, byl naštvaný a uražený.

3.9.2017 19:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

S foukáním na nos je to u psů známo. Snad každý tak svého psa občas pozlobí Ale by mne zajímalo co a proč mu na tom vadí? Ví někdo? Já pusinkuju psu tlamici z boku(když leží) a ušinky na konečkách a občas pacinky(zhora...jako.. políbit ručku ) Zrovna dneska jsme potkali známou venčičku s labradorkou a ona hladila samojedu uši a říkala: on má tak parádní ta ouška, jak plyšák, jako by je tam měl přidělaná umělá

3.9.2017 19:13
Tedysek

XXX.XXX.40.137

lesnížínka napsal(a):
S foukáním na nos je to u psů známo. Snad každý tak svého psa občas pozlobí Ale by mne zajímalo co a proč mu na tom vadí? Ví někdo? Já pusinkuju psu tlamici z boku(když leží) a ušinky na konečkách a občas pacinky(zhora...jako.. políbit ručku ) Zrovna dneska jsme potkali známou venčičku s labradorkou a ona hladila samojedu uši a říkala: on má tak parádní ta ouška, jak plyšák, jako by je tam měl přidělaná umělá

Já s biglem občas hraju na kychanou.
On kychne a já na proti němu taky a u toho mu fouknu na čumák. A on kychne znovu... A po třetí vyletí a začne mě zuřivě oblizovat a vyzývat ke hře. :)
A ovcoun to bere jak výzvu k mazlení a cochneni. :).

3.9.2017 19:23

Já teda psa neolizuju, ale malinkou pusinku na čumáček klidně dám...beru to jako hodně "intimní" gesto. To co si může ke psu dovolit jen naše rodina...cizímu by při této proceduře byl asi poopraven obličej psími zuby...

3.9.2017 19:26

lesnížínka napsal(a):

Ušiska na koncích máme taky super...děti jsou na tom pomalu závislý, takže když si k nim pes lehne, tak mu hned "žužlaj" konec ouška...a ruku líbám děláme taky...i to pusinkování tlamy z boku a vlastně i tvářičky a hlavu...to prostě člověk neodolá

3.9.2017 19:40
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Naše hlavní pusinkovací místo je spánek (celé místo od oka k uchu). Voní tam stále jako štěňátko, a je tak heboučký. Pak mezi očima, a uši rada hladím a on je dává dozadu. Teď i občas pusu na houbu.. Na paciny nee, ty mi smrdí, ale přítel zase říká, že krásně voní.

3.9.2017 19:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andrýsek3 napsal(a):
Naše hlavní pusinkovací místo je spánek (celé místo od oka k uchu). Voní tam stále jako štěňátko, a je tak heboučký. Pak mezi očima, a uši rada hladím a on je dává dozadu. Teď i občas pusu na houbu.. Na paciny nee, ty mi smrdí, ale přítel zase říká, že krásně voní.

Ano...pacinky mu občas smrdí jak nohy chlapa, to je fakt A pusinku na čelíčko! No jasně, na to jsem úplně zapomněla Já ho většinou ráno, když ho pustím domů a muchláme se v pracovně, takhle opusinkuju celého Dáme pusíčky ušíčky a pušenu a pacinečky šlapinkové, běhačkové a hlavinkáá..Myslím, že Bělobrádek by z toho olezl

3.9.2017 20:14

lesnížínka napsal(a):
Ano...pacinky mu občas smrdí jak nohy chlapa, to je fakt A pusinku na čelíčko! No jasně, na to jsem úplně zapomněla Já ho většinou ráno, když ho pustím domů a muchláme se v pracovně, takhle opusinkuju celého Dáme pusíčky ušíčky a pušenu a pacinečky šlapinkové, běhačkové a hlavinkáá..Myslím, že Bělobrádek by z toho olezl

...no tak jsem ráda, že nejsem jediná...divná...ještě bych snad doplnila, že my ještě podrbeme bišánko a pudýlku...to by mělo být asi komplet... ...ono na děti se prý šišlat nesmí a proto je pes super, na toho můžu šišlat od rána do večera a ničemu to nevadí...
No a mojí, nyní na mě nalepené, přitulené feňulce už se zavíraj kukýnky, už bude hajindat...a fertig.

Janae

3.9.2017 20:14
Janae

XXX.XXX.154.18

lesnížínka napsal(a):

Nechte si fouknout přímo do nosu, pak pochopíte.

Já foukáním na čumák občas škádlím kočky, když dělají nepředloženosti, třeba lezou po stole nebo mají snahu mi lehat na hlavu a tak.

3.9.2017 20:21
Šarina

XXX.XXX.231.146

Tedy, tady se objevily termíny, na které bych potřebovala slovník ;).

3.9.2017 20:24
Terven

XXX.XXX.110.147

Andrýsek3 napsal(a):

Psí tlapy, to je luxusní vůně...trochu tráva, trochu hlína...přítel je fajnšmekr

3.9.2017 20:32
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Terven napsal(a):
Psí tlapy, to je luxusní vůně...trochu tráva, trochu hlína...přítel je fajnšmekr

Taky tomu nerozumím. ale k mým nečuchá, takže je to v pohodě.

3.9.2017 20:36
Terven

XXX.XXX.110.147

Andrýsek3 napsal(a):
Taky tomu nerozumím. ale k mým nečuchá, takže je to v pohodě.

Ale já tomu rozumím ! mně psí tlapy právěže děsně voní

3.9.2017 21:21
Pupča

XXX.XXX.54.33

Jsem ráda, že nejsem jediný "magor" :D mě taky psí tlapky voní :D A co se týče pusinování, tak na tom jsem závislá. Fena se nechá jen tak decentně, ale pes to je jiná, to je můj muchlací polštářek, vždycky mu opusinuju celou čuminu, pak si dáváme "čelíčko" a vydržíme i deset minut, pro mě to je hrozně uklidňující a hafan si to taky užívá. Pak se celý hafan omazlunynušá, pomuchlá a znova opusinuje. Manžel mi vždycky říká, že je neskutečné, co ten náš hafan vydrží, že on by mě pokousal už v první minutě :D Ale jak psala Sardullah, tohle si můžeme dovolit jen my, manžel a já, kdokoli další by nedopadl dobře.

3.9.2017 21:29

Terven napsal(a):
Ale já tomu rozumím ! mně psí tlapy právěže děsně voní

Jo, tlapičky nejvíc voní!

3.9.2017 21:38
tapina

XXX.XXX.211.28

Pes mojí babičky má strašně aromatické tlapky. Normálně je to cítit, když třeba leží pod stolem no a kór když je nějaká změna tlaku.
Dřív jsme říkali, že tomu psovi strašně smrdí nohy. Pak někdo, nějaká návštěva, přišla s tím, že je tam taková zvláštní vůně, něco mezi pižmem a jasmínem, možná nádech sušené švestky.

3.9.2017 21:44

tapina napsal(a):
Pes mojí babičky má strašně aromatické tlapky. Normálně je to cítit, když třeba leží pod stolem no a kór když je nějaká změna tlaku.
Dřív jsme říkali, že tomu psovi strašně smrdí nohy. Pak někdo, nějaká návštěva, přišla s tím, že je tam taková zvláštní vůně, něco mezi pižmem a jasmínem, možná nádech sušené švestky.

Ten pes má na tlapkách Elizabeth Arden 5th Avenue smajlík smajlík

3.9.2017 21:50
tapina

XXX.XXX.211.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ten pes má na tlapkách Elizabeth Arden 5th Avenue smajlík smajlík

Myslím, že to bude přesné ono, nechápu, že tam takový znalec mohl necítit to santálové dřevo smajlík

3.9.2017 22:27

tapina napsal(a):
Myslím, že to bude přesné ono, nechápu, že tam takový znalec mohl necítit to santálové dřevo smajlík

smajlík Myslím, že větší problém má znalec, co tvořil ten parfém.. je v pěkné psí..

4.9.2017 09:00

Uhm, pusinkovat nebo dokonce olizovat psa, kterej projde kdečím a venku sežere nebo olizuje kdeco... uf...

Můj pes nemá rád zmíněné fouknutí na čumák a je to ohromně praktická vlastnost - když strká čumák, kam nemá (např. na stůl), jednoduše se na něj foukne, pes ucukne a odchází. To je supr třeba když je návštěva, se kterou člověk povídá a nechce jen tak doprostřed rozhovoru hlásit "vypadni".

4.9.2017 09:23
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Copak je a téhle tvářičce něco špinavého? K zulíbání..

4.9.2017 09:24

Andrýsek3 napsal(a):
Copak je a téhle tvářičce něco špinavého? K zulíbání..

Kocour říká - umyl jsem to.. zase smajlík

4.9.2017 09:27
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kocour říká - umyl jsem to.. zase smajlík

Kocúr čeká až se otočím a dá psovi čočku.

4.9.2017 09:37

Andrýsek3 napsal(a):
Kocúr čeká až se otočím a dá psovi čočku.

Ano ano, ten nevinný a nezúčastněný pohled někam nad psovu hlavu...

4.9.2017 11:27
Iliena

XXX.XXX.31.137

Tak myšlenka, že bysme psině olizovali čumák nás doma dost pobavila Ale pusinkujeme pořád, na čufíček, na hlavičku, na prdýlku (na stehýnka), na pupíček..

Jinak občas jí říkám " ty moje voňavá pacičko", myšleno vážně, to je prostě její vůně. Žádné zpocené nohy rozhodně necítím

Přidejte reakci

Přidat smajlík