Severa

XXX.XXX.234.245
Dobrý den, včera jsem byl s kamarádama hrát airsoft, a když jsem se vracel domů kamarád mě hodil autem blíže k domu. Takže jsem se zbalil a šel, pak 5 minut na to někdo zabouchal na dveře, když jsem je otevřel stál tam kamarád pár metrů od dveří a v ruce měl mojí bundu. Byl jsem rád že mi bundu přinesl ale pak mi řekl že ho trochu pokousal náš pes. Údajně mu jen udělal pár direk do kalhot ale jinak na kůži neměl žádné známky pokousání. Teď po mě chce abych mu ty tepláky zaplatil, ale já jsem toho názoru že nic platit nebudu když si za to může sám, protože neoprávněně vstoupil na pozemek a pak se diví že pes ho kousne. A proto potřebuji poradit, mám mu peníze dát nebo s to řešit jinak.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To jako že psa odehnal? Co to je za psa? Jak se to stalo?

A bych mu ještě cvakla tu cestu
"děkuju, kamaráde, je to od tebe moc milé, žes mě odvezl domů a ještě mi přes naši branku, naši zahradu a našeho psa donesl bundu, no mě by tohle nikdy nenapadlo, děkuju, drobné si nech".
someone

XXX.XXX.73.177
Přátelství končí tam, kde jde o prachy.
Fuj.
Váš pes, vaše zodpovědnost. Na škodu způsobenou psem jsou už dneska i pojistky, například pojistka "na blbost".
Záleží na velikosti dírek, možná to jde nějak spravit. Každopádně, asi už máte o kamaráda míň.
someone
napsal(a):
Přátelství končí tam, kde jde o prachy.
Fuj.
Váš pes, vaše zodpovědnost. Na škodu způsobenou psem jsou už dneska i pojistky, například pojistka "na blbost".
Záleží na velikosti dírek, možná to jde nějak spravit. Každopádně, asi už máte o kamaráda míň.
No nevím, asi by se mi přes pojistku na blbost nechtěli řešit jedny roztržené tepláky . Pokud by to byl můj kamarád, tak já bych mu peníze za tepláky nabídla sama, ale jelikož znám své kamarády, tak tak nějak tuším, že by peníze nechtěli a odmítali je. A jelikož kamarádí vědí, jakého mám psa, tak by asi ani dovnitř sami nešli . Ale jasně, stát se může cokoli.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Lorie161
napsal(a):
No kdyby se stalo něco podobného mě, tak zaplatím, ale vím, že moji přátelé by si o nic takového neřekli, s návrhem, že zaplatím poničené věci bych přišla já sama.
Asi tak...
Severa
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem byl s kamarádama hrát airsoft, a když jsem se vracel domů kamarád mě hodil autem blíže k domu. Takže jsem se zbalil a šel, pak 5 minut na to někdo zabouchal na dveře, když jsem je otevřel stál tam kamarád pár metrů od dveří a v ruce měl mojí bundu. Byl jsem rád že mi bundu přinesl ale pak mi řekl že ho trochu pokousal náš pes. Údajně mu jen udělal pár direk do kalhot ale jinak na kůži neměl žádné známky pokousání. Teď po mě chce abych mu ty tepláky zaplatil, ale já jsem toho názoru že nic platit nebudu když si za to může sám, protože neoprávněně vstoupil na pozemek a pak se diví že pes ho kousne. A proto potřebuji poradit, mám mu peníze dát nebo s to řešit jinak.
To je pohádka je od Boženy Němcové...
A pokud se to opravdu stalo, tak obou účastníkům přeji asi následovné: Majitel psa, aby tepláky zaplatil a poškozenému, aby ty tepláky po cestě domů ztratil.
jolyha

XXX.XXX.229.101
Fakt budou tepláky, co si člověk bere na airsoft taková pálka? Je tedy fakt, že moji kamarádi by zaplatit tepláky nechtěli, ale pokud by se to stalo jak u vás, bez sebemenších řečí bych je zaplatila, zas tak brutal částka to fakt asi nebude. Nějak si neumím představit, že si na tuto zábavu bere člověk oblečení za tisíce...

Já nevím, ale mně přijde jako blbost to tady vůbec řešit, rozumní lidi se snad domluví, ne? Pokud kamarád nekecá a je to opravdu tak, tak bych nepřemýšlela a koupila nový tepláky.

A znáte tuhle ?: Koupím si teplaky a nové gumaky a pudu sám do Oděsy na bál...

napsal(a):
A znáte tuhle ?: Koupím si teplaky a nové gumaky a pudu sám do Oděsy na bál...
Máte už song na zítra ?

napsal(a):
Máte už song na zítra ?
Zkusím...