Ahoj, za dva týdny si jedeme pro fenku německého ovčáka ale nikdy jsme neměli psa tak moc nevíme co je potřeba všechno koupit... Potřebovala bych nějaký seznam věcí co koupit takhle na začátek A pak otázka další...čím krmit ? chtěla bych nějaký tip, jaké granule koupit, chtěla bych nějaké kvalitnějši ale aby nás to nestálo celou výplatu A pak jaké konzervy ? Jaká značky doporučíte? A na dlší otázku ohledně výchovy asi založím radši další téma
Ručník do auta na cestu, může se hodit
Přepravka ?
2x miska
Obojek nebo postrojek
Vodítko
Pelech-bude doma nebo venku?
Granule-my máme Ontario, vařené maso, rýže, mrkev
Nůžky, taky kleštičky na drápy
Podle procházek-Arpalit na blechy a klíšťata, ale na ty štěňata s ním pozor
Hračky hračky a hračky
Hřebínek na vyčesávání
Se vším by měli poradit ve všech obchodech, hřebínky, hračky, granule...jen se zeptat prodavačů
Nic víc mě nenapadá
Ještě vám sem hodím pár obchodů:
http://www.zoohit.cz/shop/psi
https://www.superzoo.cz/potreby-pro-psy/
https://www.happyzoo.cz/psi/c-18/
http://www.zverokruh-shop.cz/pes
S těmahle máme zkušenosti, vše jak má být
Rozhodně do začátku stačí obojek popř. postroj, vodítko, misky a nějaké hračky. Rozhodně bych nekupovala nějaké drahé značkové, jelikož za dva dny budou rozkousané na kusy.
Stačí přetahovadlo, tenisák, ze dražších můžu doporučit pouze puller.
Pamlsky na výcvik, granule doporučuji Brit Care puppy. A samozřejmě boudu nebo pelech.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych se teda prodavačů v obchodech rozhodně neptala, rozhodující by pro mě byly rady od chovatele. A už vůbec bych se neřídila radami ohledně granulí, poraďte se s odborníkem nebo si to tady více pročtěte. Podle mého ty granule zde doporučované Ontario nebo Brit nejsou vůbec dobré.

Lea4
napsal(a):
V obchodech se právě ptát nechci protože vím že tam většinou stojí nějací brigádníci kteří jsou někdy až s prominutím na přesdržku, a většinou o tom nic neví
a dívala jsem se teda na nějaké granule a máte někdo zkušenosti s Hill's ? už jsem o nich uvažovala dřív, ale nevím
A proč ? beverly hills nebo
https://www.youtube.com/watch?v=ts1qTynO1zg
?
jé, orionko, já to zkazila
normální granule: maso a všeho ostatního přiměřeně
normální potrava psa: maso.
napsal(a):
A proč ? beverly hills nebo
https://www.youtube.com/watch?v=ts1qTynO1zg
?
jé, orionko, já to zkazila
normální granule: maso a všeho ostatního přiměřeně
normální potrava psa: maso.
Jako co ti mám na to odpovědět ? si jako myslíš že co ? že se postavím na hlavu ? jako tvoje odpověď je totálně k ničemu... -_- já jsem se prostě přišla zeptat lidí jaký maj zkušenosti, a psa jsme jěště nikdy v životě neměli tak fakt nevím jaké granule koupit, ani co všechno budu potřebovat jestli to a to a támhle to a bla bla bla, a ty tady přijdeš a řekneš že ho máme krmit normalní potravou -_- jako akt takový lidi miluju co jenom něco melou...
Lea4
napsal(a):
V obchodech se právě ptát nechci protože vím že tam většinou stojí nějací brigádníci kteří jsou někdy až s prominutím na přesdržku, a většinou o tom nic neví
a dívala jsem se teda na nějaké granule a máte někdo zkušenosti s Hill's ? už jsem o nich uvažovala dřív, ale nevím
Hills nebrat! Předražený šunt.
Super je barf, ale ne každý na to má čas. http://www.manwe.eu/index.php/coje-to-barf
Takže třeba to jde 1/2 dávky granulky,1/2 dávka barf.
Pokud granule, tak kvalitní, přečíst příspěvky megííí.

Lea4
napsal(a):
Jako co ti mám na to odpovědět ? si jako myslíš že co ? že se postavím na hlavu ? jako tvoje odpověď je totálně k ničemu... -_- já jsem se prostě přišla zeptat lidí jaký maj zkušenosti, a psa jsme jěště nikdy v životě neměli tak fakt nevím jaké granule koupit, ani co všechno budu potřebovat jestli to a to a támhle to a bla bla bla, a ty tady přijdeš a řekneš že ho máme krmit normalní potravou -_- jako akt takový lidi miluju co jenom něco melou...
Nic moc, moje dcera ještě vždy dodá: "OMG dospělý !"
Až mi budeš tykat příště, napiš velké "T", díky ;-)
Běžně se psi krmí masem, pokud je člověk nejistý nebo zhlouplý tv reklamou, krmí jen granulemi, a pak je skupina, která mele.. granule s masem.
Vpravo nahoře je "hledat v diskuzi", najde se vzorový jídelníček i nějaké ty kvalitní granule.
Ale protože tak ráda melu, napíšu Ti to speciálně sem, nemáš zač
Aatu, Akela, Barking Heads, Canagan, Devoted, Eden, Essential, N&D, Purizon, Simpsons, Wolfsblut.
hmm

XXX.XXX.142.2
napsal(a):
Běžně se psi krmí masem, pokud je člověk nejistý nebo zhlouplý tv reklamou, krmí jen granulemi, a pak je skupina, která mele.. granule s masem.
Vpravo nahoře je "hledat v diskuzi", najde se vzorový jídelníček i nějaké ty kvalitní granule.
Aatu, Akela, Barking Heads, Canagan, Devoted, Eden, Essential, N&D, Purizon, Simpsons, Wolfsblut.
Aby ses neposrala.
hmm

XXX.XXX.142.2
Ale tak treba ta Lea4 se ptala na granule, a ona ji napise nejaky maso...nekdo proste chce krmit granulemi, sama krmim granulemi, masem jsme nekrmili a nase psy to nikdy nijak neovlivnilo.

napsal(a):
Meggííí, moc tady sice nepíšu, ale na tohle nemá cenu ani odpovídat. Zadavatelka napíše dotaz a když jí někdo slušně poradí, tak je ještě dojatá. hmm- je ten sam případ. Poradila jste kvalitní granule, rapotačka a barevnalentilka maso( BARF), to si myslím, že zadavatelka nedá, zejména u štěněte je třeba o tom něco načíst. Co na to říct.
Zas se mi potvrzuje to, co si myslím už dávno. Proklaté granule! Dokud nebylo granulí, chovalo psi mnohem méně lidí. Obzvlášť velké psy. Malí voříšci se krmili zbytky z kuchyně. Pro velká plemena bylo třeba obstarat přirozenou stravu. Dnes lidé nejsou schopni přirozenou stravu připravit pro sebe natož pro psa. A pak se vedou tyhle diskuze. Já bych ty internety zakázala!
hmm
napsal(a):
Ale tak treba ta Lea4 se ptala na granule, a ona ji napise nejaky maso...nekdo proste chce krmit granulemi, sama krmim granulemi, masem jsme nekrmili a nase psy to nikdy nijak neovlivnilo.
Skúsené chovateľky podľa svojich znalostí poradili, aj granule aj mäso, zadávateľka si môže vybrať, čo jej vyhovuje najlepšie. Keď nie je spokojná s odpoveďami, ukončí to nie?
Diskuzní forum na ifauně mám ráda, když mám, dle mne, problém s chovem psů, ovcí, králíků, specifikuji si ho pro sebe a nahoře na stránce v pravém rohu je okénko Vyhledat. Buď v diskuzi nebo v inzerci. Vyskočí na mne milion diskuzí na můj problém. Pokud ne, změním klíčová slova. Hledám. Vyhledané pročtu až prostuduji. Povšimnu si, kdo s diskutujících je pravděpodobný odborník. Podívám se na jeho profil. Někdy je tam možno vidět, kde diskutoval, popřípadě dával další dobré rady, pro mne použitelné. Připomíná to, jako když jdu do knihovny a půjčím si knihu. Knihovna, kdo ví, co to je? Kniha? Pokud nenajdu svůj problém, problém, problém, nebo návod jak krmit, vychovávat, atd. svého psa. Založím novou diskuzi. Když ji založím a položím dotazy, znamená to, že chci číst a přemýšlet o odpovědích.
Prohlášení, za dva týdny si jdeme pro NO a nevíme o psech naprosto nic mne děsí. Za dva týdny porodím a vlastně ani nevím, jak jsem k tomu přišla. Ale na to je diskuze na mimibazaru.
hmm

XXX.XXX.142.2
barevnalentilka
napsal(a):
Aatu, Akela, Barking Heads, Canagan, Devoted, Eden, Essential, N&D, Purizon, Simpsons, Wolfsblut
TOTO JSOU GRANULE... KDYŽ TAK...
Nekecej... -_- jsem myslela ze to je druh kytky -_-¨.
hmm

XXX.XXX.142.2
Janinka Bosorka
napsal(a):
Diskuzní forum na ifauně mám ráda, když mám, dle mne, problém s chovem psů, ovcí, králíků, specifikuji si ho pro sebe a nahoře na stránce v pravém rohu je okénko Vyhledat. Buď v diskuzi nebo v inzerci. Vyskočí na mne milion diskuzí na můj problém. Pokud ne, změním klíčová slova. Hledám. Vyhledané pročtu až prostuduji. Povšimnu si, kdo s diskutujících je pravděpodobný odborník. Podívám se na jeho profil. Někdy je tam možno vidět, kde diskutoval, popřípadě dával další dobré rady, pro mne použitelné. Připomíná to, jako když jdu do knihovny a půjčím si knihu. Knihovna, kdo ví, co to je? Kniha? Pokud nenajdu svůj problém, problém, problém, nebo návod jak krmit, vychovávat, atd. svého psa. Založím novou diskuzi. Když ji založím a položím dotazy, znamená to, že chci číst a přemýšlet o odpovědích.
Prohlášení, za dva týdny si jdeme pro NO a nevíme o psech naprosto nic mne děsí. Za dva týdny porodím a vlastně ani nevím, jak jsem k tomu přišla. Ale na to je diskuze na mimibazaru.
A kdo rikal ze o nich vubec nic nevi ?

Za dva týdny porodím a vlastně ani nevím, jak jsem k tomu přišla. Ale na to je diskuze na mimibazaru.
To už dávno ne