Dobrý den, poprosila bych o radu, jak vybrat složení granulí pro štěně velkého plemene, konkrétně ridgebacka. Momentálně máme Annamaet Encore 25 %, ale štěňátku moc nechutnají.. Proto jsem začala hledat jiné, ale moc nechápu, jak vybírat, protože někteří výrobci dávají do granulí pro štěňata méně tuku (do 7 %), jiné zas cíleně méně sacharidů a naopak více proteinu a tuku. Tak jsem z toho jelen Líbila se mi Acana... Moc děkuji.
Sunrisee
napsal(a):
Dobrý den, poprosila bych o radu, jak vybrat složení granulí pro štěně velkého plemene, konkrétně ridgebacka. Momentálně máme Annamaet Encore 25 %, ale štěňátku moc nechutnají.. Proto jsem začala hledat jiné, ale moc nechápu, jak vybírat, protože někteří výrobci dávají do granulí pro štěňata méně tuku (do 7 %), jiné zas cíleně méně sacharidů a naopak více proteinu a tuku. Tak jsem z toho jelen Líbila se mi Acana... Moc děkuji.
Tak pro štěně se dává více tuků a proteinů, mě osobně se u psa acana neosvědčila, hodně mi tu poradila megiii. Takže můžu doporučit ND spíše low grain, ale adult, nebo teď zkouším essential. Pokud je vám nezáleží na ceně, zkuste wolfsbluty. Hledala bych asi granule do 18% tuku a do 30%bílkovin.
Do roka jsem krmila svého RTW Brit care salmon potato pro velká plemena. Teď krmím masem (psovi je 1,5 roku). Granule mu chutnaly, žádné zažívací problémy neměl a vyrostl z něj pořádný hafan. Jen jsem přidávala přípravek na klouby. (+ různé zpestření - tvaroh s vajíčkem, plnotučný jogurt, ovoce, zeleninu, ... ).