Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2017 15:11
Radvajs

XXX.XXX.50.198

Myslite, ze muze byt normalni, kdyz pes velke plemeno 14 mesicu asi mesic trochu polevil v chuti k jidlu? Ze je to treba jen obdobi, kdy nema moc chut a hlad, dospiva, puberta atd? Vzdy byl nateseny na kazdou misku se zradlem a ted proste to nadseni, ze se nese jidlo nejak chybi. I pamlsky dokonce pokazde nechce. A to vzdy cekal na kazdy drobek, co jdme vytahli z kapsy smajlík...Kdyz je s vice psy, tak to vubec, to je asi pro nej spolecnost psich kamaradu lepsi nez vonave masicko... mate nekdo podobnou zkusenost?

28.11.2017 15:16
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Radvajs napsal(a):
Myslite, ze muze byt normalni, kdyz pes velke plemeno 14 mesicu asi mesic trochu polevil v chuti k jidlu? Ze je to treba jen obdobi, kdy nema moc chut a hlad, dospiva, puberta atd? Vzdy byl nateseny na kazdou misku se zradlem a ted proste to nadseni, ze se nese jidlo nejak chybi. I pamlsky dokonce pokazde nechce. A to vzdy cekal na kazdy drobek, co jdme vytahli z kapsy smajlík...Kdyz je s vice psy, tak to vubec, to je asi pro nej spolecnost psich kamaradu lepsi nez vonave masicko... mate nekdo podobnou zkusenost?

Buď to a nebo už nějaká háravka v okolí. Venku jak, neluxuje přehnaně, neslintá?(my teď máme, takže mne to hned napadá).

28.11.2017 22:03
Radvajs

XXX.XXX.98.185

lesnížínka napsal(a):
Buď to a nebo už nějaká háravka v okolí. Venku jak, neluxuje přehnaně, neslintá?(my teď máme, takže mne to hned napadá).

Myslím, že to tím nebude...ale snad ho to přejde. Venku sice čmuchá, ale na zahradě je v klidu.

28.11.2017 22:41
dadu

XXX.XXX.61.94

Můj rotík měl okolo roku taky nežrací období. Časem ho to přešlo (škoda ), je to hrozný nenažranec

28.11.2017 22:51
Tedysek

XXX.XXX.35.61

Z našeho prerostleho ovcouna se taky stal v cca roce a půl "nízko nákladový pes". Granulí sežere tolik co bígl na dietě, sem tam si dá maso, ale buď vařené nebo jen hovězí... Někdy mám pocit, že žije jen z lásky a vzduchu. :).

29.11.2017 07:24
Radvajs

XXX.XXX.98.185

dadu napsal(a):
Můj rotík měl okolo roku taky nežrací období. Časem ho to přešlo (škoda ), je to hrozný nenažranec

Diky, tak snad to bude jen prechodne obdobi...

29.11.2017 08:29
Betka_88

XXX.XXX.57.235

Doporučujem pivné kvasinky (pivné kvasnice, pangamin). V lekárni sa dá lahko zohnať, stojí pár korun.

Dať psovi 5 tablet,2 hodiny pred žraním... a zožerie aj vás ;-)

Pomáha to pri trávení, zlepšuje chuť do jedla, ... u nás to zabralo perfektne.

29.11.2017 10:47
Radvajs

XXX.XXX.98.185

Betka_88 napsal(a):
Doporučujem pivné kvasinky (pivné kvasnice, pangamin). V lekárni sa dá lahko zohnať, stojí pár korun.

Díky za rady a názory... snad ten svůj apetit znovu získá smajlík

29.11.2017 10:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Betka_88 napsal(a):

A měla jste nežravého psa? U nás pangamin nezabral vůbec a hlavně - psi mi ho nechtěli vůbec žrát

Přidejte reakci

Přidat smajlík