Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2018 09:24
blans

XXX.XXX.203.216

Dobrý den.Máte prosím zkušenosti s těmito granulemi?Po otevření se mi zdáli takové měkké.Je to v pořádku?Nerada bych psovi dala závadné krmivo.

24.2.2018 09:32
lupus4

XXX.XXX.16.152

Složení: losos (14 %), rýže (14 %), dehydrované bílkoviny z lososa, kukuřičná glutenová moučka, kukuřičná krupice, sójová moučka, živočišný tuk, vedlejší výrobky živočišného původu, sušená řepná dužina, sušená vejce, kukuřičný škrob, minerální látky, rybí tuk, sušený čekankový kořen, sójový olej. Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: vit. a: 32 000; vit. d3: 1 040; vit. e: 550; mg/kg: vit. c: 140; mg/kg: síran železnatý monohydrát: 270; jodičnan vápenatý bezvodý: 3,5; síran měďnatý pentahydrát: 55; síran manganatý monohydrát: 130; síran zinečnatý monohydrát: 460; seleničitan sodný: 0,32. s antioxidanty

dost hrůza, ne ? Když ho budete dávat hrstičku jako balast k syrovému, tak to přežije...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2018 09:37

Vlhkost 8%, granule mají být tvrdé (měkké - polovlhké jsou od 14% výš)
takže byla v obale díra, špatné skladování, určitě je tam i plíseň (i když ji nevidíte), nekrmit, vrátit do krámu
a vyberte jinou značku, pes bude moc rád
když napíšete, co mu chutná a sedí, určitě najdeme náhradu.

24.2.2018 11:44
blans

XXX.XXX.203.216

Děkuji za odpovědi.Četla jsem na ně dobré recenze, ale seženu mu jiné.Potřebuji nějaké pro citlivé trávení a pro podporu zdravé srsti.Můžete mi nějaké prosím doporučit?

24.2.2018 11:55
Markéta80

XXX.XXX.176.2

blans napsal(a):
Děkuji za odpovědi.Četla jsem na ně dobré recenze, ale seženu mu jiné.Potřebuji nějaké pro citlivé trávení a pro podporu zdravé srsti.Můžete mi nějaké prosím doporučit?

Záleží co mu vadí ve stravě? Tohle dát mladší feně tak ty následky budou okamžité. Naší sedí barking heads, to byla vidět změna během 24h . Sedí jí kachna a pak jehně, u krůty sice neměla průjem ale velký odpad. Ale každému psu sedne něco jiného. Vím že nesmí nic kuřecího, myslela jsem že jí vadí i rýže ale ty od Barking jehně s rýží ok. Od jiné značky jehně s rýží nesedlo.

24.2.2018 12:41

blans napsal(a):

Víte, po čem mu dobře není ?
Jestli nevadí Proplan, tak už nevadí nic, opravdu, ten nápis "sensitive", to je výsměch. Hrozivé množství vitaminu a (nic super pro kůži a chlupy) a samé suroviny, které jsou nezdravé, nekvalitní a nesmyslné.
Dobré granule:
Simpsons, N&D, Wolfsblut, Eden, Barking heads, Essential, Carneeval, Devoted.
Tzn. nějaké maso, žádná špatná chemie, přiměřeně přílohy, kvalitní a bezpečné suroviny.
Koukněte na Wolfsblut wild duck a wild pacific, Simpsons puppy, pro příklad.
Živočišné tuky a bílkoviny, to zdravému psu stačí.
Mimochodem Purina testuje na zvířatech.

24.2.2018 12:45
blans

XXX.XXX.203.216

A co třeba tohle? Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice.

24.2.2018 12:56
Tedysek

XXX.XXX.119.147

Mrkněte třeba na wolfsblut ;) a porovnejte s brit carem.

24.2.2018 12:58

blans napsal(a):
A co třeba tohle? Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice.

Rozhodně lepší než Proplan, ale za ty peníze dostanu lepší a pes se bude mít lépe, tudy - N&D low grain chicken, lamb, codfish, nebo
http://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/granule_pro_psy/simpsons_premium/simpsons_premium_sensitive/535386
a pak už vše stojí většinou 100kč za kilo, můžete ty všecky granule střídat, jsou si podobné, .. a maso je levnější.. a lepší smajlík
jo, ještě, že je jehněčí s rýží pro citlivé, už dlouho myslím, že tak trochu není pravda

24.2.2018 14:06
noemi

XXX.XXX.64.236

ProPlan (vzorek) jsem zkusila u fenky jen jednou - losos sensitive a nikdy více.
Naopak - Simpsons, Purizon, ale kupodivu i obyč zelený Markus Mühle jsou v pohodě.

24.2.2018 14:41

Nabízeli mně tyto granule Primordial Grain Free Adult Tuna & Lamb nemáte někdo s nimi zkušenost?

24.2.2018 20:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nabízeli mně tyto granule Primordial Grain Free Adult Tuna & Lamb nemáte někdo s nimi zkušenost?

Protestuji proti nesmyslům v krmivech jako
sója, fazole, bob, čirok
aby se taniny aspoň trochu dostaly pryč, extruze musí být na min.150°C.. a tak se granule nedělají, myslím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík