Lze vybělit chlupy obarvené slinami?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2018 20:42
kykyna

XXX.XXX.20.92

Dobrý den,
tak jsem si zda přečetla různé příspěvky, které se jevily, že se tímto zabývají, ale nic...
Často tu lidé odbočují od otázky a na to, co chce zadavatel opravdu vědět už se jaksi zapomene..

Tak se ptám a moc prosím - jdou něčím vybělit chlupy, které se pes obarvil slinama? Jdeme za pár týdnů na výstavu a moje holka má červenou zadní stranu stehen a celý břicho smajlík

Existuje něco prosím?
Děkuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2018 21:32

To spíš bude alergie, takže změna krmiva.

2.9.2018 21:48
kykyna

XXX.XXX.20.92

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To spíš bude alergie, takže změna krmiva.

Já vím, ale potřebuju si poradit s těmi chlupy. Proč mi píšete, co jí je? To mi vyřeší veterinář...

2.9.2018 21:53

kykyna napsal(a):
Já vím, ale potřebuju si poradit s těmi chlupy. Proč mi píšete, co jí je? To mi vyřeší veterinář...

Abyste to věděla. Po změně krmiva trvá "odbělení" cca 2-3 týdny.

2.9.2018 21:55

Když přestane svědění a olizování, tak zabarvení zmizí. poměrně rychle.

2.9.2018 21:56

2.9.2018 22:02

Abyste to věděla. Po změně krmiva trvá "odbělení" cca 2-3 týdny.

Ke změně doporučuji buď kachní Barking heads nebo Kozí Wolfsblut, pro začátek.

2.9.2018 22:36
kykyna

XXX.XXX.20.92

Ale moje fenka granule nežere... Baští jen barf a je alergická na kuřecí. Což jsme už přestali dávat, jenže na kuřecí byla alergik vždycky, ale někdy jí dám krky nebo skelet, protože to miluje. Malé množství jí nikdy neva, vadí jí jen, když to jí cca 3-4dny po sobě. Jenže nikdy se mi nedrbal tímto brutálním způsobem a na těchto specifických místech.

A k tomu, že poměrně rychle zmizí - musím nesouhlasit - v zimě jsme si prošly falešnou březostí, během které si po celou dobu kousala a olizovala břicho a světe div se, růžový chlupy měla na břiše do léte
A teď to zas dorazila tím novým drbáním.
Ale to mi tolik nevadí, břicho oholím...
Ale stehna ne smajlík

2.9.2018 22:37
kykyna

XXX.XXX.20.92

K Vaší otázce, lze, např http://www.profikosmetika.cz/specialni-prostredky/belici-pudr-white-ice.

projdu to, díky moc smajlík

2.9.2018 22:37
kykyna

XXX.XXX.20.92

Někdo mi teď navrhl kysličník - co vy na to?

2.9.2018 22:39
kykyna

XXX.XXX.20.92

Teď trochu z cesty - myslíte, že by mohla mít toto svědění, kdyby náhodou byla březí? Někdo mi to nedávno nadhodil...

2.9.2018 23:17
burunduk

XXX.XXX.38.17

All Systems, značka kosmetiky. Mají super produkty na bělení. Zkuste.

3.9.2018 00:07

kykyna napsal(a):
Teď trochu z cesty - myslíte, že by mohla mít toto svědění, kdyby náhodou byla březí? Někdo mi to nedávno nadhodil...

...a Vy to nevíte?

3.9.2018 08:12
inusanka

XXX.XXX.98.58

Kysličník? Neboli peroxid vodíku? Kolika procentní? Zkuste si to dát na narušenou pokožku...

3.9.2018 08:23
burunduk

XXX.XXX.202.146

kykyna napsal(a):

"Náhodou březí"

?

Vy jste dobrá
Vy nevíte, zda je nebo není Vaše fena březí?

3.9.2018 08:44
Huskyjanina

XXX.XXX.252.46

inusanka napsal(a):
Kysličník? Neboli peroxid vodíku? Kolika procentní? Zkuste si to dát na narušenou pokožku...

však ten 3% se běžně používá na ošetření ran...

3.9.2018 08:48

burunduk napsal(a):
"Náhodou březí"

?

Vy jste dobrá

..taky mně to udivilo...

3.9.2018 09:02
burunduk

XXX.XXX.202.146

..taky mně to udivilo...

To asi každého. Masakr.

3.9.2018 10:03
kykyna

XXX.XXX.109.17

burunduk napsal(a):
"Náhodou březí"

?

Vy jste dobrá

jistě, že to nevím
A hádejte proč? protože jsme po hárání měsíc a na sono je ještě brzy (reps.na tom první sonu nic nebylo)

Dost mě pobavuje, jak se tu vždycky chytnete nějakého "špeku" a pak najednou všichni zapomenou odpovědět na otázku, která byla účelem

3.9.2018 10:06
kykyna

XXX.XXX.109.17

Abych předběhla spekulcím - které se jiště (pro některé ) velice nabízejí - tak případná březost by byla cílená ;-) ovšem připuštění proběhlo jen jednou a krátce, tudíš spíše březost nečekám.

3.9.2018 10:08
kykyna

XXX.XXX.109.17

burunduk napsal(a):
To asi každého. Masakr.

Opravdu váš nikoho nenapadlo, že je třeba na určení březosti ještě brzy? Nebo, že je prostě jakýkoli důvod, že to nevím? Já žasnu. Koho a proč se tu vlastně ptám...

3.9.2018 10:12
burunduk

XXX.XXX.202.146

kykyna napsal(a):
jistě, že to nevím
A hádejte proč? protože jsme po hárání měsíc a na sono je ještě brzy (reps.na tom první sonu nic nebylo)

Dost mě pobavuje, jak se tu vždycky chytnete nějakého "špeku" a pak najednou všichni zapomenou odpovědět na otázku, která byla účelem

Tak to jsme samozřejmě nemohli tušit, že je nakrytá a na sono je brzy. Vyznělo to jako komentář totálního ignoranta. Tak pardon, beru zpět :).

3.9.2018 10:14
kykyna

XXX.XXX.109.17

burunduk napsal(a):
Tak to jsme samozřejmě nemohli tušit, že je nakrytá a na sono je brzy. Vyznělo to jako komentář totálního ignoranta. Tak pardon, beru zpět :).

Aha... no jestli je to moje chyba, tak se taky omlouvám smajlík chtěla jsem být stručná, pravda, mohla jsem napsat rozvinutější souvětí...

3.9.2018 10:35
burunduk

XXX.XXX.202.146

kykyna napsal(a):
Aha... no jestli je to moje chyba, tak se taky omlouvám smajlík chtěla jsem být stručná, pravda, mohla jsem napsat rozvinutější souvětí...

Tak všecko dobrý)

No a teda abych odpověděla ještě k té otázce: tak může to souviset s březostí. Použila bych nějaký enzymatický šampón, plus pak bělící, a pak ještě zabělit něčím od AS, jak jsem psala už.

3.9.2018 11:17
inusanka

XXX.XXX.98.58

Huskyjanina napsal(a):
však ten 3% se běžně používá na ošetření ran...

No však to taky hezky pálí.

3.9.2018 11:35
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

inusanka napsal(a):

ale nepálí, to není Savo. Asi jste si to popletla. H2O2 se používá také k čistění srsti od krve po operacích a také na odbarvování vlasů.

3.9.2018 11:57

Mmch, krýt alergickou fenu není úplně košér.

3.9.2018 12:45
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, peroxid vodíku na čištění ran pálí a podle toho, co psala zakladatelka, tak pod těmi chlupy je rozlízaná kůže.

3.9.2018 12:59
kykyna

XXX.XXX.109.17

Mmch, krýt alergickou fenu není úplně košér.

Na kuřecí je dnes alergickej kdejakej pes. Když si uvědomíme, čím jsou dnešní kuřata vyhnána do váhy a krmena, není se čemu divit.
Její drbání je určitě způsobeno nejakým ekzémem nebo parazitem, to nám snad doktor dnes vyřeší.
Tak nevymýšlejte kraviny..

3.9.2018 13:04
kykyna

XXX.XXX.109.17

inusanka napsal(a):
No, peroxid vodíku na čištění ran pálí a podle toho, co psala zakladatelka, tak pod těmi chlupy je rozlízaná kůže.

Máte pravdu, kůži má plnou stroupků, ale předpokádám, že když začneme hned řešit, tak do dvou týdnů se jí kůže zahojí a zbudou jen ty růžový chlupy..

3.9.2018 13:11

kykyna napsal(a):
Na kuřecí je dnes alergickej kdejakej pes. Když si uvědomíme, čím jsou dnešní kuřata vyhnána do váhy a krmena, není se čemu divit.
Její drbání je určitě způsobeno nejakým ekzémem nebo parazitem, to nám snad doktor dnes vyřeší.
Tak nevymýšlejte kraviny..

A krmíte tedy žràdlem bez kuřecího?
Nevymýšlím nic, pokud máte granule s kuřecím (drůbežím) masem, popř tukem, tak se škrábe právě kvůli tomu. Takže změňte granule a pak se vše uklidní.

3.9.2018 14:07
kykyna

XXX.XXX.109.17

A krmíte tedy žràdlem bez kuřecího?
Nevymýšlím nic, pokud máte granule s kuřecím (drůbežím) masem, popř tukem, tak se škrábe právě kvůli tomu. Takže změňte granule a pak se vše uklidní.

už jednou jsem vám psala, že granule nežere. A ano krmím bez kuřecího.

3.9.2018 14:31
Andrýsek3

XXX.XXX.158.23

Tak, když se dál drbe, tak asi nebude problém jen v kuřecím ne?

3.9.2018 14:48
Huskyjanina

XXX.XXX.252.46

inusanka napsal(a):

no zas to neni žádná tragedie...u běžnech oděrek si toho člověk ani nevšimne...jo když mě čistili rány po kousnutí psem, že doktor nabral kysličník do stříkačky, zasunul co nejvíc do ran a pod tlakem to vystříkal...to sem si myslela, že si ukrupnu. A pak ještě, jak mi tam cpal drény. Vysloužila jsem si obrázek, že to ještě neviděli, že to zatim chtěl každej umrtvit

3.9.2018 14:55
kykyna

XXX.XXX.109.17

Andrýsek3 napsal(a):
Tak, když se dál drbe, tak asi nebude problém jen v kuřecím ne?

To není, že "se dál drbe"!
Na kuřecí je alergická již léta. Drbe se mi teď nově - cca 2 týdny. Zkoušela jsem pár věcí, nezabrali, takže jdem dnes k vetovi.

3.9.2018 16:44
Dája6

XXX.XXX.40.42

kykyna

Dobrý den,
tak já jsem ta jedna s těch co Peroxid 3% lékárenský používala a to hlavně když jsem šla na výstavu se psem. Mám bíle a ano nesmí mít žádné zbarvení, ale je pravda, že jim tečou málo, ale tečou oči a mají takové slabé rezavé čárky. Ty na výstavě nesmí být, taky měli rezavé pysky i to se dá vybělit není problém, mezi nohama tak tam jsem to spíš střihala, pokud to nejde tak taky zkusit Peroxid.
Pokud použijete Peroxid nemusíte se obávat ničeho, má zkušenost byla vždy dobrá a psům to neublížilo.
Dája.

Přidejte reakci

Přidat smajlík