Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2018 17:37
SabinaE

XXX.XXX.248.130

Dobrý den, mám ročního yorkšírského teriera. Má u análního otvoru takovou bouli a začal i víc smrdět. Je to přeplněný anální váček nebo tak něco? Má veterinu se mi moc nechce, jsem skoro pořád kvůli alergiím, přijde mi, že tam chodím kvůli každé blbosti, nakonec se pak ukáže, že jsem vůbec na veterinu nemusela. Já vím, pořád lepší než něco riskovat ale nemůžu mu to vymáčknout doma? (Jestli je to opravdu ono)

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2018 17:39

Píštěl? Dejte fotku

12.11.2018 17:49
SabinaE

XXX.XXX.248.130

Píštěl by ho bolela, ne? Navíc to spíš smrdí jako když mu čistili žlázky. Doufám, že to fakt píštěl není, jsem se rozklepala docela😣 fotku klidně dám, ale teď spí a nechci ho úplně budit, tak za chvíli

12.11.2018 18:14
SabinaE

XXX.XXX.248.130

Na fotce to není vidět, cítím to jenom po hmatu. Ale nějak na to nereaguje, nebolí ho to nic. Možná plány poplach

12.11.2018 21:49

SabinaE napsal(a):
Dobrý den, mám ročního yorkšírského teriera. Má u análního otvoru takovou bouli a začal i víc smrdět. Je to přeplněný anální váček nebo tak něco? Má veterinu se mi moc nechce, jsem skoro pořád kvůli alergiím, přijde mi, že tam chodím kvůli každé blbosti, nakonec se pak ukáže, že jsem vůbec na veterinu nemusela. Já vím, pořád lepší než něco riskovat ale nemůžu mu to vymáčknout doma? (Jestli je to opravdu ono)

Být váma, na veterinu bych určitě zašla. Nejsem sice vet, ale myslím, že se asi jedná o absces. Bude třeba vyprázdnit anální žlázky a absces, pokud to bude, zaléčit ATB. Jako diagnozu vám tady na netu nikdo říct nemůže, bez toho, aby psíka viděl.

12.11.2018 23:30
rapotacka11

XXX.XXX.79.213

13.11.2018 09:07
SabinaE

XXX.XXX.252.146

Díky. Ráno jsme byla na vet a normálně mu vymáčkly žlázky a dobrý

Přidejte reakci

Přidat smajlík