Niki55

XXX.XXX.207.197
Dobrý den, potřebuji, prosím, radu. Přítelův pejsek(pražský krysařík 2.5kg) snědl dortík. Dortík byl docela velký, světlý korpus, máslový krém s ořechy a nahoře trošičku čokolády. Myslíte, že se mu něco stane, nebo to bude v pohodě?
Uživatel s deaktivovaným účtem

..viz. GAELLE (max. se posere), ale mne by spis zajimalo, kde k tomu dortiku prisel? Date k dobru?

napsal(a):
..viz. GAELLE (max. se posere), ale mne by spis zajimalo, kde k tomu dortiku prisel? Date k dobru?
Tak jestli jenom pos*re, Tak v pohode.
Byla tady rodina, pes šel spát do ložnice, měl přivřené dveře, my jsme šli na zahradu, protože někteří kouří (byli jsme tam 5min), měla jsem nachystane dortiky na jídelním stole........pes se vzbudil, pootevřel si dveře, šel do kuchyně, vyskočil na židli a snědl jeden dortík, pak už jsme naštěstí došli.
Jinak jsem to já, jen jsem před tím psala z přítelova profilu a teď ze svého.

No tak je v pohode. Zlodej vice mene prichicen pri cinu (jiste adekvatne potrestan...). Vic toho asi fakt nespucnul, tak se neni ceho bat....
napsal(a):
Tak jestli jenom pos*re, Tak v pohode.
Byla tady rodina, pes šel spát do ložnice, měl přivřené dveře, my jsme šli na zahradu, protože někteří kouří (byli jsme tam 5min), měla jsem nachystane dortiky na jídelním stole........pes se vzbudil, pootevřel si dveře, šel do kuchyně, vyskočil na židli a snědl jeden dortík, pak už jsme naštěstí došli.
Jinak jsem to já, jen jsem před tím psala z přítelova profilu a teď ze svého.
tak náš pes si odemkl ! a otevřel dveředo obyváku kde měl přítel na konferenčním stolku mísy s cukrovím. vyluxoval asi 2 kg (velký pes 34kg). ještě si vybíral které jo a které ne, už si nepamatuji. Ani se neposral ani nepoblil ale strach jsme měli - všude ořechy, kakao.............

...jen nepiste, ze to byl svatebni tripatrovej dort a darebak vyzral spodek....

napsal(a):
No tak je v pohode. Zlodej vice mene prichicen pri cinu (jiste adekvatne potrestan...). Vic toho asi fakt nespucnul, tak se neni ceho bat....
Jojo, jelikož rodina tady bude spát a je to taková malá party, tak ho budu každou chvilku budit, aby šel ven😀

GAELLE
napsal(a):
tak náš pes si odemkl ! a otevřel dveředo obyváku kde měl přítel na konferenčním stolku mísy s cukrovím. vyluxoval asi 2 kg (velký pes 34kg). ještě si vybíral které jo a které ne, už si nepamatuji. Ani se neposral ani nepoblil ale strach jsme měli - všude ořechy, kakao.............
Ježiš 😌😂😂to muselo být zajímavé 😂😁

GAELLE
napsal(a):
no přítel měl tehdy smutné vánoce
No to věřím 😂😁

A děkuji Vám všem, že jste tak rychle odepsali.

napsal(a):
Jojo, jelikož rodina tady bude spát a je to taková malá party, tak ho budu každou chvilku budit, aby šel ven😀
Budit ho nemusite, pokud mu to fakt nesedne, bude on budit vas.... Jeste ze jste doma....

napsal(a):
Budit ho nemusite, pokud mu to fakt nesedne, bude on budit vas.... Jeste ze jste doma....
Jo předpokládám, že budeme celou noc vzhůru, takže v pohodě, počítám, že se pose*e, má dost citlivý žaludek.😂😁

GAELLE
napsal(a):
tak jak dopadl psík po dortíku?
No zatím úplně v pohodě ☺, čekala jsem, že se pozvrací nebo pose*e, protože má citlivé zažívání, ale ono nic, je úplně v pohodě, když jsme si teď dávali zákusky, tak se na nás jen díval a oblizoval se😂😂

GAELLE
napsal(a):
tak super ať se mu daří !
Děkujeme 😉