Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2019 20:59
petule789

XXX.XXX.98.211

Dobrý večer chtěl bych se zepta dovezl jsem si tří letou fenku staforda občas hlavně v noci se pořád škrábe za ušima myslíte že to může být nějaký zdravotní problém děkuji za jakou koliv odpověd

20.10.2019 21:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak doufám, že na uši jste mrknul? Většinou to bývá ale alergie ma krmení. Čím je a byla krmená?

20.10.2019 21:17
petule789

XXX.XXX.98.211

ano díval jsem se ale nic jsem neviděl,pán ji krmil asi vším od vepřových kostí syrovych po kuřecí skelety taky syrove ja ji dávám granule Best Breeder Grain Free Pork, Sweet Potato & Apple

21.10.2019 07:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Na těch granulích nic špatného nevidím, jak dlouho ji máte doma? V granulích bych asi pokračovala, ještě mě napadá, že tato plemena mají ke kožnám chorobám dispozice. Snad písne někdo, kdo s tím má zkušenost, případně Bodlinka-veterinářka jistě.

23.10.2019 20:29
petule789

XXX.XXX.98.211

Tak jsem ted za ty dva dny vypozoroval že se škrábe pravidělně jen v noci a jen na levem uchu dival jsemse ji do něho ale nic není vidět jen se v něm škrabla tak nevím

23.10.2019 20:33
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

petule789 napsal(a):
Tak jsem ted za ty dva dny vypozoroval že se škrábe pravidělně jen v noci a jen na levem uchu dival jsemse ji do něho ale nic není vidět jen se v něm škrabla tak nevím

Může tam mít něco spadlé, osinu z trávy třeba. Bude to chtít veterináře, aby do ucha kouknul pořádně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2019 20:42

lesnížínka napsal(a):
Může tam mít něco spadlé, osinu z trávy třeba. Bude to chtít veterináře, aby do ucha kouknul pořádně.

Může to být cokoliv, ale je fakt, že osiny jsou pěknej ksindl.

23.10.2019 21:35
lupus4

XXX.XXX.205.61

pokud je "popis výrobku"

Informace o výrobku
Best Breeder
Popis

Bezobilné krmivo Best Breeder se šťavnatým vepřovým, sladkými brambory a jablky. Až 50% krmiva tvoří vepřové maso, díky kterému budou vašemu psovi růst pořádné svaly. Jablka nejen sladce hladí na psím jazýčku, ale hlavně dodají do těla chlupáče přírodní vitamíny. Organismus vašeho psa tak nebude žádná padavka a odolá chladnému větru i výkyvům počasí.

tak tomu uvěří jen "neinformovaní"

za tyhle prachy by se luxusně dalo barfovat a alespoň byste věděl co žere

jinak s uchem běžte na veterinu - dráždit ho v uchu může leccos, včetně vlastních chlupů

24.10.2019 06:59

lupus4 napsal(a):
pokud je "popis výrobku"

Informace o výrobku
Best Breeder
Popis

Bezobilné krmivo Best Breeder se šťavnatým vepřovým, sladkými brambory a jablky. Až 50% krmiva tvoří vepřové maso, díky kterému budou vašemu psovi růst pořádné svaly. Jablka nejen sladce hladí na psím jazýčku, ale hlavně dodají do těla chlupáče přírodní vitamíny. Organismus vašeho psa tak nebude žádná padavka a odolá chladnému větru i výkyvům počasí.

tak tomu uvěří jen "neinformovaní"

za tyhle prachy by se luxusně dalo barfovat a alespoň byste věděl co žere

jinak s uchem běžte na veterinu - dráždit ho v uchu může leccos, včetně vlastních chlupů

OT: slovní spojení "se šťavnatým vepřovým" v popisu granulí mě pobavilo, v té slisované sušině už asi šťavnatý maso nenajdu.

24.10.2019 23:17
Terven

XXX.XXX.160.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
OT: slovní spojení "se šťavnatým vepřovým" v popisu granulí mě pobavilo, v té slisované sušině už asi šťavnatý maso nenajdu.

No, já bych chtěla vidět i ta jablka, jak sladce hladí psa na jazýčku a dodávají do těla chlupáče vitamíny.
Chápu, že část té d e b i l i t y jde asi na vrub překladu, ale i tak je ten popis výrobku jaksi urážející, dělá ze spotřebitelů blbečky.

LussyB

21.12.2019 08:39
LussyB

XXX.XXX.126.100

U stafíků bývá dost běžná alergie na nějakou složku potravin, u mého je to třeba kuřecí, hovězí a vepřové. Každopádně určitě vyzkoušejte hypoalergenní krmivo.

21.12.2019 09:20

LussyB napsal(a):
U stafíků bývá dost běžná alergie na nějakou složku potravin, u mého je to třeba kuřecí, hovězí a vepřové. Každopádně určitě vyzkoušejte hypoalergenní krmivo.

Vy máte teda výdrž :-)
Best Breeder je hypoalergenní krmivo. Ono teda nic takového neexistuje, ale tímhle se dá ublížit rozhodně méně než tuzemskou značkou. Dělá se v nejlepší továrně v human grade kvalitě. To tady neznáte, soudě dle poradny, kde vám lidé píší, že v pytli našli kusy dřeva, smrad a spálené granule.

Jinak to není chyba v překladu nebo něco podobného - granule si jistý cz eshop objednává ve VB, tak jako Barking heads, Aatu, Essential,.... takže za popis je zodpovědný ten krám.

21.12.2019 12:32
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Je fakt, že stafordi bývají často citliví nebo alergičtí na nějakou složku potravy. Ale taky i trpí kožními problémy - nicméně to si myslím, že by bylo viditelné - nějaké pupínky, červená kůže, nebo tak.

Zašla bych na veterinu, aby do ucha mrkli. A nebo bych ho nejdříve "vypláchla" doma, ale k tomu mám doma přímo nějakou vodičku od veta, takže moc neporadím čím. I když jestli tam něco má, tak asi ani nebude vhodné vyplachovat? Nevím, zeptala bych se na té veterině.

Dříve jsme měli baseta a ten trpěl na záněty uší - vždycky začal klepat hlavou a taky si packou škrábat ucho... Takže i zánět by to mohl být....

Přidejte reakci

Přidat smajlík