Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym12345678

23.12.2019 21:40
Anonym12345678

XXX.XXX.248.36

Dobrý den,
Na live streamu na instagramu sem našla dvě holky. Jedna tam měla psa, který je údajně její sestry a je to staford. Pes vypadal jako energické štěně které si chtělo hrát a skákalo po ní. Ona po něm řvala vulgarismi že ho uškrtí a mlátila ho ta druhá se smála. Já už sem to nevydržela a napsala jí že to hraničí s týráním zvířat a ať ho přestane mlátit. Štěně po ní samozřejmě skákalo dál do té doby než ho chytila za obojek chvíli ho škrtila a poté si na něho lehla plnou vahou a vesele streamovala dal. Do toho všeho samozřejmě obě stihly na mě použít snad všechny nadávky co existují vysvětlit mi že o psech totálně nic nevím a řekli že mě "zabijou". Po skončení streamu pokračovala ona slečna s nadávkami v dc a myslím že po dobu naší konverzace se dozvěděla desetkrát víc informací o psech než dosud věděla ale to je na jinou debatu.
Každopádně to zakončila tím že ať se jdu klidně zeptat na policii že mi taky řeknou že je to normální. A vzhledem k tomu že opravdu nejsem odborník na týraní psů nebo zkušený chovatel bull plemen rozhodla jsem se zeptat tady.
Jaký na to máte názor??

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.12.2019 21:58

Výchova psa není nic o násilí!!!!!Holky mají asi narušenou osobnost.

23.12.2019 22:03

Ukaž odkaz.
Máš občanskou povinnost, víš o tom?

Anonym12345678

23.12.2019 22:28
Anonym12345678

XXX.XXX.248.36

Bohužel to byl live stream a já si ho nenahrála jediné co mám je účet na instagramu @jitkasrovnalova

24.12.2019 12:35
florindela

XXX.XXX.44.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ukaž odkaz.
Máš občanskou povinnost, víš o tom?

Nahlášení samo o sobě nemusí stačit, jestli ty dvě řekly, že by policie označila jejich jednání za normální, tak to může zamenat, že jsou s policisty nejlepší kamarádi, a policie případ odloží. Pokud jde o nahlášení na SVS, tak ti jsou kolikrát taky bezzubí (neříkám, že vždy, ale někdy se množitel apod. na ohlášenou kontrolu připraví), takové případy už byly, že neměli vždy takové pravomoce, aby mohli konat. Ale každopádně to nahlaste, třeba budete mít štěstí a ty dvě coury to jenom tak plácly a žádnou známost s policisty nemají. Občanské povinnosti tím učiníte zadost a pokud nikdo psovi nepomůže, vina padá na PČR anebo na ty trouby, co vymýšlí zákony, pokud policii neudělili dostatečné pravomoce. Smetli návrh na zpřísnění trestů za týrání zvířat, takže když někdo za týrání zvířat nebude dostatečně potrestán, není to vina občana, který jej ohlásil, ale černé svědomí musí být o instanci, dvě, výš.

24.12.2019 12:40
fikovnice

XXX.XXX.135.59

florindela napsal(a):
Nahlášení samo o sobě nemusí stačit, jestli ty dvě řekly, že by policie označila jejich jednání za normální, tak to může zamenat, že jsou s policisty nejlepší kamarádi, a policie případ odloží. Pokud jde o nahlášení na SVS, tak ti jsou kolikrát taky bezzubí (neříkám, že vždy, ale někdy se množitel apod. na ohlášenou kontrolu připraví), takové případy už byly, že neměli vždy takové pravomoce, aby mohli konat. Ale každopádně to nahlaste, třeba budete mít štěstí a ty dvě coury to jenom tak plácly a žádnou známost s policisty nemají. Občanské povinnosti tím učiníte zadost a pokud nikdo psovi nepomůže, vina padá na PČR anebo na ty trouby, co vymýšlí zákony, pokud policii neudělili dostatečné pravomoce. Smetli návrh na zpřísnění trestů za týrání zvířat, takže když někdo za týrání zvířat nebude dostatečně potrestán, není to vina občana, který jej ohlásil, ale černé svědomí musí být o instanci, dvě, výš.

Já mám podezření, zda vůbec nějaký stream proběhl... Poslední dobou lidi baví si vymýšlet různé historky a smyšlené události, aby rozhádali diskutéry...

Anonym123466789

24.12.2019 13:30
Anonym123466789

XXX.XXX.144.103

Máme fotky i ze zpráv s danými děvčaty. Můžu říct, že si nikdo nic nevymýšlí :)

24.12.2019 13:32

ježiš a proč nám to tu říkáte?
to si, holky, takhle o svátcích nadáváte, jak ve třetí třídě?
já jí to řeknu :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík