Setkani po smrti / reinkarnace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ciara

28.4.2020 23:26
Ciara

XXX.XXX.138.150

Dobry vecer,
Kdo neveri na posmrtny zivot, at prosim nereaguje a zbytecne nezahlcuje diskuzi..
Zajimalo by me, jestli mate nekdo zkusenost s tim, ze by vas pejsek / kocicka po smrti jeste navstivili, rozloucili se?
Verite, ze se po smrti opet shledate?
Nebo dokonce mate pocit, ze by se vam zviratko vratilo v nejakem dalsim (reinkarnace)?

23.11.2021 07:58
776840750

XXX.XXX.73.152

Posmrtný život na 1000% je bez diskuze.Sam jsem měl 3 klinické smrti i když to je pouze náznak skutečné smrti.Manzelce se vrátila po 10.letech díky onkologické lékařce co jí zrušila léky což je stejné jako cukrovkáři sebrat inzulín.Zemrela mi doma když jsem ležel vedle ní a hladil jí po vlasech a hlídal jak dýchá někdo mi dal do mozku zprávu ať si hlídám Dem 22.5 a 22.hod.bylo to přesně tak, Již jednou jsme spolu žili věřím , že nás Bůh nechá spolu i do třetice.Kdyz jí pohřebak v truhle odvezl asi za hodinu se chudák přišel rozloučit nebyla vidět ale normálně čisté slyšet měl jsem tak velký šok že jsem ze sebe nedostal hlášku.Mluvil jsem na ni celou dobu než přijel koroner dokonce se jí na tváři objevila slza .Říkal jsem ji : Budu na tebe čekat třeba 1000.let moje lásko jediná. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

23.11.2021 09:59
BenaBak

XXX.XXX.244.91

Ciara napsal(a):
Dobry vecer,
Kdo neveri na posmrtny zivot, at prosim nereaguje a zbytecne nezahlcuje diskuzi..
Zajimalo by me, jestli mate nekdo zkusenost s tim, ze by vas pejsek / kocicka po smrti jeste navstivili, rozloucili se?
Verite, ze se po smrti opet shledate?
Nebo dokonce mate pocit, ze by se vam zviratko vratilo v nejakem dalsim (reinkarnace)?

Když nám umřel Ben, tak jsem tu noc seděla na dvoře a strašně jsem se mu v duchu omlouvala, že jsem pro něj neudělala víc (i když se víc opravdu už udělat nedalo) a v tu chvíli padala hvězda. Brala jsem to od něj jako rozloučení. Většina by řekla, že to byla náhoda, ale mně to v tu chvíli, alespoň malinko pomohlo. Podruhé se mi stalo, že jsem šla od stodoly a moji 2 dědoušci čekali u baráku a tak na 2 vteřiny jsem mezi nima uviděla Bena. Stál a vrtěl ocasem. A jestli věřím, že se po smrti někde setkáme? Já v to doufám. Ráda bych ty svoje milovaný chlupáče ještě jednou objala. Teď mi zbývají jen vzpomínky a fotky.

23.11.2021 16:31
molok

XXX.XXX.160.41

Jako starý skeptik nevěřím na nic, co nebylo řádně prozkoumáno a dokázáno, ale představa, že se naši chlupáči vrátí zpátky do štěněcích let mě neuráží. Moji psi se tedy jaksi nevrátili reinkarnací za mnou, protože jsem měl tak povahově jiné kusy, že se to vylučuje. No ale když jsem onehdá viděl v autobuse na sluchátkách to slavné "Psí poslaní", které je celé o tom, jak se ten čamrda rodí do nových životů a k novým páníčkům, až se shledá nakonec s tím úplně původním, tak jsem před spolucestujícími musel předstírat s kapesníkem kašel a nachlazení, což mělo vysvětlovat ty uslzené oči. Podle zpětných pohledů jim to ale přišlo spíše jako Covid.

23.11.2021 18:08
776840750

XXX.XXX.73.152

PSY zvěř nemá ani nemůže mít KVANTOVOVOU energii na Solar Plexus která člověka odlišuje zcela od potravy zvířat . Člověk byl záměrně osídlen zde na zemi pochází z vesmíru kde se po smrti vrací -- zvěř již zemi obývala to víme viz dinosaur a další vymírá nerozvíjí se ! Věda dobře zná pravdu avšak toto moci paní zakázali objasnit skutečností jak tuhle pravdu potvrdila Baba Banga věštkyně z Bulharska před svojí smrti.Dokonce spojenec církev mlčí.Duvod je ! Agresivní kmen člověk se nikdy nestane součástí vesmíru pro své povahové vlastnosti je spíš neustále vrácen na zem aby se naučil chovat což se 2000 let nedaří.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.11.2021 18:12

Nám "poslal" předchozí chlupáč nového kamaráda, který vypadá téměř stejně, jen je drobnější a už mu byly 3 až 4 roky. Byla jsem dočaskou vybrána z dlouhé řady zájemců, protože jsem jediná vyjádřila obavu, jestli se jemu bude líbit u nás 🐶. Naše první setkání před 2 lety proběhlo tak, že jakmile náš nový kámoš vyšel ze dveří a uviděl nás, na 2 vteřiny zaváhal a pak hned přiběhl k nám a začal nás vesele vítat...fakt to vypadalo, že se známe...po krátké procházce nám dočaska řekla, že by nám ho dala hned, když viděla to souznění, ale že nemá připravenou smlouvu, takže nám ho další den přiveze a podívá se, kde bude bělouš bydlet a jak se to doma běloušovi pozdává...je povahově jiný, ale ne vždy a překvapilo mne, že má několik specifických zvyků, jako měl náš předchozí bělouš...no přijde mi a všade to říkám, že to jsou vlastně 2 dušičky v jednom chlupáčovi a střídají se 😉 a hlavně k nám přišel, aby vyléčil můj smutek, který byl k neunesení...
S předchozím běloušem jsme bohužel neměli možnost být s ním v jeho posledních chvílích před injekcí, moc mě to bolelo, ale ten večer, kdy byl uspinkán, se s námi rozloučit přišel...muž o půlnoci slyšel jeho typické žuchnutí v místě, kde míval pelíšek...byl už ke konci slabý a vyhublý, tak sebou takhle vždycky žuchnul...a to muž na tyhle věci nevěří...já ale věděla své a byla jsem za to ráda....ano, je to prostě "Psí poslání" 🐶🌷

23.11.2021 20:59

776840750 napsal(a):
PSY zvěř nemá ani nemůže mít KVANTOVOVOU energii na Solar Plexus která člověka odlišuje zcela od potravy zvířat . Člověk byl záměrně osídlen zde na zemi pochází z vesmíru kde se po smrti vrací -- zvěř již zemi obývala to víme viz dinosaur a další vymírá nerozvíjí se ! Věda dobře zná pravdu avšak toto moci paní zakázali objasnit skutečností jak tuhle pravdu potvrdila Baba Banga věštkyně z Bulharska před svojí smrti.Dokonce spojenec církev mlčí.Duvod je ! Agresivní kmen člověk se nikdy nestane součástí vesmíru pro své povahové vlastnosti je spíš neustále vrácen na zem aby se naučil chovat což se 2000 let nedaří.

To píšete z Marsu?😲

24.11.2021 08:30

776840750 napsal(a):

Co já se tu ještě všechno nedozvím

24.11.2021 09:13

776840750 napsal(a):

Zvířata nemají solar plexus? To mě to na veterině učili špatně? S čím souhlasím, že se převýchova člověka nějak nedaří.

24.11.2021 09:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To píšete z Marsu?😲

To by bylo moc blízko. Tohle bude výkřik z Proxima Centauri (Progres 2).

24.11.2021 19:58
Šarina

XXX.XXX.200.119

776840750 napsal(a):

cože????

24.11.2021 20:19
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Ale no tak. O co je tato víra divnější než víra v čtyřrukou slonici Ganéšu, Ježíše zrozeného z ducha a panny, hada s ženskou hlavou Nuwa nebo Lokiho, který si změnil druh a pohlaví na klisnu a porodil osminohé hříbě. To máte léčivou moc kamenů, homeopatika, zaříkávání, horoskopy, vymítání, mimozemšťani v Aree 51, věštění z kávové sedliny... A tomu všemu věří či věřily miliony lidí. Minimálně.
No tak tento člověk věří v něco jiného. Lepší toto než většina konspiračních teorií.

24.11.2021 20:20
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

776840750 napsal(a):

Asi bych omezila ten chlast...

24.11.2021 20:25

Varaxi napsal(a):
Ale no tak. O co je tato víra divnější než víra v čtyřrukou slonici Ganéšu, Ježíše zrozeného z ducha a panny, hada s ženskou hlavou Nuwa nebo Lokiho, který si změnil druh a pohlaví na klisnu a porodil osminohé hříbě. To máte léčivou moc kamenů, homeopatika, zaříkávání, horoskopy, vymítání, mimozemšťani v Aree 51, věštění z kávové sedliny... A tomu všemu věří či věřily miliony lidí. Minimálně.
No tak tento člověk věří v něco jiného. Lepší toto než většina konspiračních teorií.

Zdá se mi to, nebo tady dlouho nebyl Neverend?

24.11.2021 20:29
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Zdá se mi to, nebo tady dlouho nebyl Neverend?

Nevím, já ho nehlídám. :) Ale když to říkáte, tak ano, myslím, že tu dlouho nepřispěl něčím od věci.

24.11.2021 20:48

Ale věřit, že člověk existuje 2000 let teprve,
a kdo teda byla ta panna, byla nafukovací? A ten tesař? No i ten se občas utne... ale vynechat celý Starý zákon?

24.11.2021 20:54
Varaxi

XXX.XXX.129.250

a kdo teda byla ta panna, byla nafukovací? A ten tesař? No i ten se občas utne... ale vynechat celý Starý zákon?

Co se týče víry, já se nedivím ničemu. Takže ano, je možné, že ta panna byla nafukovací. Nebo železná. Krejčovská. Lesní. Nebo podle znamení. Nebo Panna Cinková či Panna orleánská.
Sakra, mám chuť na panna cottu.
A ano, doznávám, že jsem si vzala na pomoc panny z Wiki, protože tolik pan bych dohromady nedala.

24.11.2021 21:03

Varaxi napsal(a):
Co se týče víry, já se nedivím ničemu. Takže ano, je možné, že ta panna byla nafukovací. Nebo železná. Krejčovská. Lesní. Nebo podle znamení. Nebo Panna Cinková či Panna orleánská.
Sakra, mám chuť na panna cottu.
A ano, doznávám, že jsem si vzala na pomoc panny z Wiki, protože tolik pan bych dohromady nedala.

Nemělo by být - tolik pannen?

24.11.2021 21:05
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Panen. :)

24.11.2021 21:10

Tak na tu Cinkovou bych do wiki musela taky. To bude z literatury? Obrození nebo nějaká taková doba, co mě strašně nebavila.
edit.: hm, tak hudba by mě fakt nenapadla, se stydim sakra, dyť to byla snad i pohádka, jsem blbá den ode dne víc

24.11.2021 21:13

To by byly pánve, ale v tomto vlákně nic není nemožné :-)

24.11.2021 21:16

Varaxi napsal(a):
Panen. :)

Jasně! Teď mi to došlo, vždyť to byl i film - 30 panen a Pythagoras. Tenkrát se na český jazyk ještě dbalo.

24.11.2021 21:29

Varaxi mi lajkla, že jsem den ode dne blbší, píši si :-)

24.11.2021 21:33
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Varaxi mi lajkla, že jsem den ode dne blbší, píši si :-)

Ano, lajkla. Jsem ráda, že v tom nejsem sama. :)

24.11.2021 21:40
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Starý zákon je mi někde, ale Egypťani by se asi divili...

24.11.2021 21:50

lesnížínka napsal(a):
Starý zákon je mi někde, ale Egypťani by se asi divili...

:-) :-) No, on se v Egyptě tak trochu odehrával :-)
A co teprve psi, kdo jim to před 40 tis. lety tu kost hodil? Kvantový terapeut kvantovou teleportací.
Země není ve vesmíru, jakož i Morkovice a pan Ledvina, gůgl říkal, že je normální, hele ale to byl asi fakt chlast, to mě neba, nebo někdo za debulloviny tady platí.
Ale na chvíli jsem se zcela vyděsila, že
"Za časů dávných bohů, hrdých náčelníků a králů neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.
Byla jí..." je vymyšlené!

25.11.2021 10:27
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

:-) :-) No, on se v Egyptě tak trochu odehrával :-)
A co teprve psi, kdo jim to před 40 tis. lety tu kost hodil? Kvantový terapeut kvantovou teleportací.
Země není ve vesmíru, jakož i Morkovice a pan Ledvina, gůgl říkal, že je normální, hele ale to byl asi fakt chlast, to mě neba, nebo někdo za debulloviny tady platí.
Ale na chvíli jsem se zcela vyděsila, že
"Za časů dávných bohů, hrdých náčelníků a králů neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.
Byla jí..." je vymyšlené!

No jasně, ale myslela jsem na ty faraony, kteří tam byli takřka dalších 3000let.

25.11.2021 17:18
Dasvo

XXX.XXX.72.213

...víra v čtyřrukou slonici Ganéšu...

Pardon, že se vměšuju, ale odkdy je Ganéša samice?

25.11.2021 17:46
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Dasvo napsal(a):
...víra v čtyřrukou slonici Ganéšu...

Pardon, že se vměšuju, ale odkdy je Ganéša samice?

Klidně se vmiste. :)
Nevím, já slyšela na Prima Zoom o ní dokument, mluvili o ní jako o bohyni. Wiki tvrdí, že je to bůh, tak nevím. Já jí/jemu pod sukni/do kalhot nekoukala. :)
Ale máte bod za postřeh, toho si nikdo jiný nevšiml (včetně mě :/ ).

25.11.2021 18:07

Pán to je, ale cožpak tohle není mimozemské vlákno? Tady pan Telefonní číslo to postavil jako mimovesmírné nebo co dokonce. Nemělo by být počeštěno orleánská s velkým? Písmenem. Akorát že mi to je fuk, ztrácí se tím legrace.

25.11.2021 20:56

Varaxi napsal(a):
Klidně se vmiste. :)
Nevím, já slyšela na Prima Zoom o ní dokument, mluvili o ní jako o bohyni. Wiki tvrdí, že je to bůh, tak nevím. Já jí/jemu pod sukni/do kalhot nekoukala. :)
Ale máte bod za postřeh, toho si nikdo jiný nevšiml (včetně mě :/ ).

Já jí/jemu pod sukni/do kalhot nekoukala

26.11.2021 05:42
776840750

XXX.XXX.72.17

Někomu stačí k životu pivo ovar slivovice . Naštěstí jsou lidé vzdělání VŠ co mají fundovaný vědecký přístup vzdělanosti můj koníček je astrologie.Dnes sedí ve vládě mnozí co mají Plzeňskou rychloskolu práv a ti bohužel řídí naše životy spíš do pekla.Jde jim jen o peníze ne o důstojný život lidí.Pejsek kočička kuře prasátko kůň nemá v sobě klíč na Solar Plexus ve kvantové energii , která je daleko rychlejší než světelná 340000 Km/sec.Cili duše může cestovat časem jak to opravdu funguje víme přesně ,že vše má svůj řád a přesný postup.Pri klinické smrti letité tunelem červi dírou za světlem sám když definitivně umirate odcházíte s vasím průvodcem andělem ten Vám řekne běžte se rozloučit cesta je daleká.Potom Vás provází domů do Vašeho skutečného bydliště v univerzu vesmíru.Kocicku nebo pejska by anděl těžko doprovázel.

26.11.2021 06:50

To je vždy průšvih, postavit sektu na odborných termitech, co když přijde někdo, kdo najde takový obrázek... čakra Solar Plexus je to žluté a odepřením toho nervového místa zvířeti odpíráme právo cítit, což už je lidská spodina největší.
Kočička a pejsek nepotřebují doprovázet, oni jsou to andělé na Zemi, doprovází nás
a to jsem dnes ráno nevytvořila žádnou rozum do záhuby tavící sektu, to ví každý majetek zvířete.

26.11.2021 07:39
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

776840750 napsal(a):
Někomu stačí k životu pivo ovar slivovice . Naštěstí jsou lidé vzdělání VŠ co mají fundovaný vědecký přístup vzdělanosti můj koníček je astrologie.Dnes sedí ve vládě mnozí co mají Plzeňskou rychloskolu práv a ti bohužel řídí naše životy spíš do pekla.Jde jim jen o peníze ne o důstojný život lidí.Pejsek kočička kuře prasátko kůň nemá v sobě klíč na Solar Plexus ve kvantové energii , která je daleko rychlejší než světelná 340000 Km/sec.Cili duše může cestovat časem jak to opravdu funguje víme přesně ,že vše má svůj řád a přesný postup.Pri klinické smrti letité tunelem červi dírou za světlem sám když definitivně umirate odcházíte s vasím průvodcem andělem ten Vám řekne běžte se rozloučit cesta je daleká.Potom Vás provází domů do Vašeho skutečného bydliště v univerzu vesmíru.Kocicku nebo pejska by anděl těžko doprovázel.

Ještě, že máte ty školy. To nám ostatním třeba vysvětlíte, co má řízení funkce vnitřních orgánů společného s cestováním časem. Fakt nejsem schopná to pobrat. Tedy cestovat nikam nemíním, mě bude stačit, když mi to v tom břichu bude normálně fungovat v čase nynějším

26.11.2021 08:27

Taková rychlost, to si nedokážu představit, je mi blbě i v autobuse.
Takže já do nebe nepůjdu?

26.11.2021 10:07
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Taková rychlost, to si nedokážu představit, je mi blbě i v autobuse.
Takže já do nebe nepůjdu?

Ale snad jo, jen asi už budete muset vyjít

26.11.2021 10:32

776840750 napsal(a):

Tak to jakože v mém "skutečném bydlišti" na mě nebude čekat moje psí holka?? Můj strážný anděl?? No tak to si to skutečné bydliště nechte, já se nikam stěhovat nechci, chci po smrti taky nebýt

26.11.2021 10:43

776840750 napsal(a):

Škoda, že ani se školami, neumíte předat informace srozumitelně. Kdybych aspoň poznala, kde končí a začíná věta...

26.11.2021 11:07

Zkoušel jste někdo na to číslo volat?

26.11.2021 11:40
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

To je vždy průšvih, postavit sektu na odborných termitech, co když přijde někdo, kdo najde takový obrázek... čakra Solar Plexus je to žluté a odepřením toho nervového místa zvířeti odpíráme právo cítit, což už je lidská spodina největší.
Kočička a pejsek nepotřebují doprovázet, oni jsou to andělé na Zemi, doprovází nás
a to jsem dnes ráno nevytvořila žádnou rozum do záhuby tavící sektu, to ví každý majetek zvířete.

Potřebuju nový brejle a monitor. Četla jsem nejdřív nadšeně něco o sektu a radovala se, že už se pije. A pak sem zase viděla trávicí sektu. Aspoň že ty vobrázky zvířátek přečtu dobře, ty mi jdou.

Ještě bych chtěla pánovi oponovat v tom, že pejsek v sobě nemůže mít klíč. Znala jsem takový, který ho spolkli. Já třeba zase spolkla umělohmotnou blechu! Z tý hry starý. Tu velkou. To dalo víc práce než spolknout klíč. Hlavně pak rodičům, když mě zoufale sledovali, zda ji zase vydám. Nevydala.

26.11.2021 12:06

Zrzavci napsal(a):
Potřebuju nový brejle a monitor. Četla jsem nejdřív nadšeně něco o sektu a radovala se, že už se pije. A pak sem zase viděla trávicí sektu. Aspoň že ty vobrázky zvířátek přečtu dobře, ty mi jdou.

Ještě bych chtěla pánovi oponovat v tom, že pejsek v sobě nemůže mít klíč. Znala jsem takový, který ho spolkli. Já třeba zase spolkla umělohmotnou blechu! Z tý hry starý. Tu velkou. To dalo víc práce než spolknout klíč. Hlavně pak rodičům, když mě zoufale sledovali, zda ji zase vydám. Nevydala.

Japak byste vydala, dyť to je to její skutečné bydliště.

26.11.2021 12:09
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Japak byste vydala, dyť to je to její skutečné bydliště.

Ano s největší pravděpodobností doposud ano, páč nikudy to neodešlo. Asi měla klíč.

26.11.2021 12:12

Jé, já už vim, to je, jak oni říkali, že se vrátí přechodné bydliště, tak to je ono.
Já byla smutná, že mám jen trvalé, ale mám i skutečné. Mám teď radost.
A lidi, co žijí u své kočky, ty poletí aj s kočkou?
Ptala jsem se Kocourka a on řek - jdi zatopit, ty pomocná školo.

26.11.2021 12:14

Zrzavci napsal(a):

Ano s největší pravděpodobností doposud ano, páč nikudy to neodešlo. Asi měla klíč.

:-) :-) :-) vod všeho :-)
už Vás vidím odpoledne v koloniále na návsi prosit si pět rohlíků: prosím jednu blechu, klíče má.

26.11.2021 12:16

A to Vám maminka neříkala, že se nemáte s cizími bavit?
Ale zkuste, mě zajímá, zda to zvedne Evidence obyvatel.

26.11.2021 12:53

Nedá mi to, musím poděkovat megi-the-dog a Zrzavci za tu úžasnou diskuzi , neboť jsem se po dlouhé době a hrozném stresu zase něčemu zasmála

26.11.2021 13:07
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Jé, já už vim, to je, jak oni říkali, že se vrátí přechodné bydliště, tak to je ono.
Já byla smutná, že mám jen trvalé, ale mám i skutečné. Mám teď radost.
A lidi, co žijí u své kočky, ty poletí aj s kočkou?
Ptala jsem se Kocourka a on řek - jdi zatopit, ty pomocná školo.

Těžkej život s Kocourama. Mouses včera nasednul do bedny na dřevíčka na zátop, odmítal vystoupit - taky chtěl cestovat asi . Tak jsem ho donesla k dřevníku a začla nandavat k Mousesovi špalíčky. Dřepěl v bedničece do tý doby, dokud ho nezačly špalíčky vytlačovat, pak prsknul nějakou nadávku a domů šel znechuceně po svejch. On to má složitý, má přechodný, stálý i skutečný bydliště a je tam kde se mu zrovna zachce.

26.11.2021 13:08
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Evidence mě rozsekala. Evidentně.

26.11.2021 13:09
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Nedá mi to, musím poděkovat megi-the-dog a Zrzavci za tu úžasnou diskuzi , neboť jsem se po dlouhé době a hrozném stresu zase něčemu zasmála

Miluju krávovinový rozhovory , bylo nám s Megí ctí, že jo Megí? A vůbec - ví too, Megí, Tvoje panička, že jí takhle řádíš v počítadle, když se nedivá?

26.11.2021 13:17
aluska

XXX.XXX.197.205

bože to jsem se nachechtala, ještě že tu občas někdo s mnoha číslicemi napíše příspěvek

26.11.2021 13:27

Zrzavci napsal(a):
Miluju krávovinový rozhovory , bylo nám s Megí ctí, že jo Megí? A vůbec - ví too, Megí, Tvoje panička, že jí takhle řádíš v počítadle, když se nedivá?

Jaká panička? Já jsem její panička.
Jinak teda nemehlo si šlo pro kinedryl s kinetickou energií na tu kvantovou cestu proti kvantovým blitíčkům, zapomnělo klíče a hned ví, kde je její skutečný bydliště. To je na dvoře dnes kosa, co :-)

26.11.2021 14:28

Možná to bude spíš Radovan s druhovým jménem Nefros (jak praví latiník) než Evidence obyvatel.

V důchodu, s dluhy...lze dohledat s pomocí strejdy G.

Ale možná taky ne.

26.11.2021 15:38
lupus4

XXX.XXX.205.61

dělat si srandu z někoho, kdo zrovna dostal vycházku...

26.11.2021 15:50
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Hodila jsem to do google a našla inzerát:

Prodám BMW 346 L Benzín,obsah 1895,STK 2020,Stříbrna met,elektrika,ABS,RDC,KLIMA,spořeba 7,8 L/100 Km ,výkon 77/5
cena 30000 Kč tel :776840750

A Radovana Ledvinu, co měl problém s exekucí. Nebo co.

Edit: Aha, Repta je rychlejší. Tak to jdu zas s křížkem po funuse, jako vždy.

26.11.2021 16:38

Repta to dělá naschvál, jsem to říkala dva dny zpět,
ale lupus má pravdu, není to legrace, je to dost vážný stav.
Já si z lidí legraci nedělám. Mně ke štěstí stačí to skutečný bydliště. To se ještě zapíše. Jako "Já znám široko daleko všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl." nebo "Jedeme zkratkou, pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta." nebo "Ale ty pytle šly fakt ušít líp."

26.11.2021 16:45
lupus4

XXX.XXX.205.61

kam se hrabe Bitner ..., to se nedá srovnat

26.11.2021 17:00

lupus4 napsal(a):
kam se hrabe Bitner ..., to se nedá srovnat

Té lípy se nevzdám!
Mň mň mň mň...

26.11.2021 19:46
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Varaxi napsal(a):
Hodila jsem to do google a našla inzerát:

Prodám BMW 346 L Benzín,obsah 1895,STK 2020,Stříbrna met,elektrika,ABS,RDC,KLIMA,spořeba 7,8 L/100 Km ,výkon 77/5
cena 30000 Kč tel :776840750

A Radovana Ledvinu, co měl problém s exekucí. Nebo co.

Edit: Aha, Repta je rychlejší. Tak to jdu zas s křížkem po funuse, jako vždy.

Radovan prodává ledvinu?

Vyměnim za blechu.

26.11.2021 19:47
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

lupus4 napsal(a):
dělat si srandu z někoho, kdo zrovna dostal vycházku...

No ne, my to ale myslíme vážně!

26.11.2021 19:47
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Repta to dělá naschvál, jsem to říkala dva dny zpět,
ale lupus má pravdu, není to legrace, je to dost vážný stav.
Já si z lidí legraci nedělám. Mně ke štěstí stačí to skutečný bydliště. To se ještě zapíše. Jako "Já znám široko daleko všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl." nebo "Jedeme zkratkou, pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta." nebo "Ale ty pytle šly fakt ušít líp."

Mělo by se spláchnout nádobí!
Tak ať se spláchne.

26.11.2021 19:48
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Jaká panička? Já jsem její panička.
Jinak teda nemehlo si šlo pro kinedryl s kinetickou energií na tu kvantovou cestu proti kvantovým blitíčkům, zapomnělo klíče a hned ví, kde je její skutečný bydliště. To je na dvoře dnes kosa, co :-)

Nene, nevěřim, že tyhle sofistikovaný rozhovory nepíše Megí. Kapacitu na to má. Péf co má vodklápěcí hlavu, má velkou kapacitu.

26.11.2021 20:37

Zrzavci napsal(a):
Nene, nevěřim, že tyhle sofistikovaný rozhovory nepíše Megí. Kapacitu na to má. Péf co má vodklápěcí hlavu, má velkou kapacitu.

Dyť to psal ten pes! Drzej.

26.11.2021 20:39

Zrzavci napsal(a):
Radovan prodává ledvinu?

Vyměnim za blechu.

Vy byste ji vyhodila z domu, z jejího skutečného bydliště? Kruťák.

26.11.2021 20:39
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Dyť to psal ten pes! Drzej.

Já nevim, že si to neumíte vychovat, toho psa. Je to jako problém, vychovat psa, aby nepsal po diskuzích na ifauně? Kupř. moji psi by si to nedovolili. Ty jen tady stojej a dělaj rybnik plnej žabiček, protože ten druhej pejsek je fenka a hárá.

26.11.2021 20:45
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Vy byste ji vyhodila z domu, z jejího skutečného bydliště? Kruťák.

Hele asi takhlenc, strávily jsme spolu spoustu let, fšécko jedno skončí. Ať jde, kam ji srdce táhne |

26.11.2021 20:46

Kdo je Bitner a co má s lípou? Já znám jen Bitter sweet symphony. A Líbu neznám žádnou. Jo, vlastně jo, učitelka ze třetí třídy, děti byly od ní bity a pak šla do Kosmonos. Nebo do Kroměříže. Kosmonos. Nevim už.
Furt říkala - běž si vypláchnout hubu. Ta učit fyziku, věřím tomu, že dnes hlásám o kvantovém cestování s klíčem v břiše také.

26.11.2021 20:47

Zrzavci napsal(a):
Já nevim, že si to neumíte vychovat, toho psa. Je to jako problém, vychovat psa, aby nepsal po diskuzích na ifauně? Kupř. moji psi by si to nedovolili. Ty jen tady stojej a dělaj rybnik plnej žabiček, protože ten druhej pejsek je fenka a hárá.

Já jsem tady ta poslední tak co chcete.

26.11.2021 20:48

Zrzavci napsal(a):
Hele asi takhlenc, strávily jsme spolu spoustu let, fšécko jedno skončí. Ať jde, kam ji srdce táhne |

Hlavně jí nezapomeňte říct, ať nechá klíče na stole.

26.11.2021 20:51
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kdo je Bitner a co má s lípou? Já znám jen Bitter sweet symphony. A Líbu neznám žádnou. Jo, vlastně jo, učitelka ze třetí třídy, děti byly od ní bity a pak šla do Kosmonos. Nebo do Kroměříže. Kosmonos. Nevim už.
Furt říkala - běž si vypláchnout hubu. Ta učit fyziku, věřím tomu, že dnes hlásám o kvantovém cestování s klíčem v břiše také.

neznat Bitnera...hm, tj ale velká mezera ve vzdělání

ledaže by se ptala feňule, tej bych to i odpustil

26.11.2021 20:59

lupus4 napsal(a):

Ptala se feňule! :-) Bittner Bioveta, pravil gůgl, ale to by feňule věděla.
Potřebuji klíčové slovo. Úhyl Bitner? Bitner chlastal U lípy a pak ji objímal, protože eura propil a zbyly mu jen lipy. Líp to nevymyslím. Zrzavci, hélp :-)

26.11.2021 21:00

Volga! Ano, Volga, Volga...Širá řeka, rovný kraj. Potapyči, padesát let se dívám na Volgu a nemohu se vynadívat. Někdo řekne: Ech, co. Třeba Kudrjaš. Oči má, ale k přírodě je slepý. Zato Lomonosov, moudrý vědec. Přírodu zkoumal, zápisky dělal...A taky jeden z nás, holoubku. Prostý člověk...

Pořád nic?

26.11.2021 21:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

Volga! Ano, Volga, Volga...Širá řeka, rovný kraj. Potapyči, padesát let se dívám na Volgu a nemohu se vynadívat. Někdo řekne: Ech, co. Třeba Kudrjaš. Oči má, ale k přírodě je slepý. Zato Lomonosov, moudrý vědec. Přírodu zkoumal, zápisky dělal...A taky jeden z nás, holoubku. Prostý člověk...

Pořád nic?

a není to málo , Antone Pavloviči ?

26.11.2021 21:09
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Hlavně jí nezapomeňte říct, ať nechá klíče na stole.

to je fakt, pokud by je nechala v zámku zevnitř - bé průser

hiiiiilfeeeeeeeeeeee

26.11.2021 21:10
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Já jsem tady ta poslední tak co chcete.

|Chci ty klíče asi? Nevim

26.11.2021 21:11
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Jediný Bitner kterého znám je pán, co měl vedle nás pole Ten to nejspíš nebude

26.11.2021 21:13
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

lupus4 napsal(a):

Já náhodou znám Bittnera. Dokonce dva!! Ten první to byl šmejdskej šmejd, co byl komunista a pravil mojí mámě, že když se nepřídá ke komundírům, bé zle a děti nevystudujou. Nevystudovali,zamrzli na střední škole, proto jsem takový hovado. Druhej Bittner byl hošíček malej mladej takovej, dělal AjTý, zpočátku byl šikovnej a pak se na to vyfláknul jako vostatní.

26.11.2021 21:13
lupus4

XXX.XXX.205.61

Pořád nic?

...zase když to srovnám s tím výletem na Kokořín...

¨PS. jestli se nechytne ani teď, tak ... je to marný... 3x

26.11.2021 21:14
Zrzavci

XXX.XXX.40.193

Pořád nic?

Repto -já vás neznám , ale todle..... Potapyči to zní naprosto stylově

26.11.2021 21:16
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak já jen tipnu nějaké Cimrmany, ale neznám, nesleduju.

26.11.2021 21:18

Ptala se feňule! :-) Bittner Bioveta, pravil gůgl, ale to by feňule věděla.
Potřebuji klíčové slovo. Úhyl Bitner? Bitner chlastal U lípy a pak ji objímal, protože eura propil a zbyly mu jen lipy. Líp to nevymyslím. Zrzavci, hélp :-)

Cimrman, to už vám určitě něco říká, ne?

26.11.2021 21:20

Úrodně rozvodněné oči? Kdo to překládal, prosím tě?

Nějakej Lukeš.

Nikdy jsem tak nějak nepochybovala, že devět z deseti Čechů by zadeklamovalo zpatra cokoliv z díla...a ono ne.

26.11.2021 21:24
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Úrodně rozvodněné oči? Kdo to překládal, prosím tě?

Nějakej Lukeš.

Nikdy jsem tak nějak nepochybovala, že devět z deseti Čechů by zadeklamovalo zpatra cokoliv z díla...a ono ne.

Čechů možná, Moravu to až tolik nebere

26.11.2021 21:24
Terven

XXX.XXX.110.191

Ty nejsi Vlasta, ty jsi Vlasta !!

26.11.2021 21:48

Vy všichni, jak jste tady, tomu rozumíte?

26.11.2021 21:50

Vy všichni, jak jste tady, tomu rozumíte?

Nejdřiv ne, ale jak se to tu začalo rozjíždět od megí a dalších, tak už ano a velmi se bavím. Skvělá věc!

26.11.2021 21:59

Ale stejně, jaký my Češi jsme. Doma, to se pereme, hádáme, zkrátka nežereme se. A tady bysme se samou láskou snědli.

26.11.2021 21:59
Varaxi

XXX.XXX.129.250

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci.

26.11.2021 22:02
lupus4

XXX.XXX.205.61

Ale stejně, jaký my Češi jsme. Doma, to se pereme, hádáme, zkrátka nežereme se. A tady bysme se samou láskou snědli.

vy nečetli a rozmrazili ?

26.11.2021 22:12
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Zrzavci napsal(a):
Radovan prodává ledvinu?

Vyměnim za blechu.

No to nevím, jestli je dobrý obchod... Vy byste tu ledvinu stejně dala nejspíš sežrat psům.

Je tu nějaký chovatel potkanů nebo krys? Strašně teď toužím někomu napsat Ty máš krysu, huso!

26.11.2021 22:13

Ty máš krysu? Huso!
Husu, kryso!

Varaxi, se vám na to příště vyseru

26.11.2021 22:15

Mám vlka například. A nestěžuju si.

26.11.2021 22:17

Hele, možná jsem jednu hru viděla vcelku, ale nějak mě to neto... ale tak já nejsem moc čech :-) trpaslíky znám, jdu na sever jdu na jih, vlastu taky, mi utkvělo asi nehodou, ale ... a dokonce je tu vtipná rozhledna s koněm a budkou telefonní a kolem ale, no, ... tak třeba někdy..
Já vim, neni se mnou žádná legrace a rozum taky nic moc :-) nemám ráda to "to je klasika, to musíš... " ... já k tomu dojdu časem. Nebo taky ne :-) Ani ty herce moc nemusim, tak co se dá dělat.

26.11.2021 22:18

Hele, možná jsem jednu hru viděla vcelku, ale nějak mě to neto... ale tak já nejsem moc čech :-) trpaslíky znám, jdu na sever jdu na jih, vlastu taky, mi utkvělo asi nehodou, ale ... a dokonce je tu vtipná rozhledna s koněm a budkou telefonní a kolem ale, no, ... tak třeba někdy..
Já vim, neni se mnou žádná legrace a rozum taky nic moc :-) nemám ráda to "to je klasika, to musíš... " ... já k tomu dojdu časem. Nebo taky ne :-) Ani ty herce moc nemusim, tak co se dá dělat.

Noooo, nemáte talent

lupus4

XXX.XXX.205.61

kokám, že megi a lžíně sedí vlevo

Kuzma je támhle!

26.11.2021 22:19
Varaxi

XXX.XXX.129.250

https://www.youtube.com/watch?v=41xD5wu3rdk
Moje oblíbená scénka. Kratičká, něco přes 4 minuty, ale báječná.

26.11.2021 22:26

Pardon, že jsem urazila vzdělanost národa, mně je ten hlas nesympatický, ani jeho filmy nesleduji.
Na hranici se mnou :-)

26.11.2021 22:28

Pardon, že jsem urazila vzdělanost národa, mně je ten hlas nesympatický, ani jeho filmy nesleduji.

Na hranici s megi a budeme posměšně chrastit sirkami!

26.11.2021 22:30
Varaxi

XXX.XXX.129.250

V září jsem se naprosto a nehorázně ztrapnila svou neznalostí Pokémonů. Dozvěděla jsem se, že všichni mého věku přece musí vědět, co je to Lugia. Takže jsem taky urazila vzdělanost národa, jen po svém. :)
Nemůžeme znát všechno - a co víc, nemůže nás všechny bavit to samé. Neznat Cimrmana je v pořádku, vážně.
(Pro ty, co nevědí, co je to Lugia, tak je to nějakej fiktivní mořskej dračí papoušek, nebo co.)

Ale stejně mě mrzí, že při té soutěži o největšího Čecha, co byla před lety, ho vyškrtli.
Edit: Cimrmana vyškrtli, ne toho papouška.

26.11.2021 22:32
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Mě tam nevadí nikdo a ano, co jsem zrovna viděla mi přišlo vtipné, ale prostě ten projev je od Moravy nahony vzdálený, u nás se takto nemluví, není nám to blízké.

26.11.2021 23:19

Na hranici s megi a budeme posměšně chrastit sirkami!

A Varaxi šklebit, protože pokémon... to bylo něco žlutého a to je vše, co o tom vím. Ale já vim, kdo nebyl C. :-)
Esi to nemusim poslouchat a dá se číst, tak by to šlo. Jenže tu mám Všecky druhy psů slovem i obrazem a 1300 stránkový slovník rad, tak asi nic :-)

27.11.2021 08:53

cit: "V září jsem se naprosto a nehorázně ztrapnila svou neznalostí Pokémonů. Dozvěděla jsem se, že všichni mého věku přece musí vědět, co je to Lugia. Takže jsem taky urazila vzdělanost národa, jen po svém. :)"
Já zas nevěděla, kdo je Umpa Lumpa - naprosté společenské fopa Vlastně to dodnes pořádně nevím, ale zato vím, že v Českých Budějovicích by chtěl žít každý ...

27.11.2021 09:33

"Že v Českých Budějovicích by chtěl žít každý"
Kromě mě teda! :-)

27.11.2021 15:06
fikovnice

XXX.XXX.132.203

776840750 napsal(a):

Co to?
Na čem frčíte?

27.11.2021 16:05

fikovnice napsal(a):
Co to?
Na čem frčíte?

teda to bylo ale vošklivý
co když se 776840750 vrátí, bude plakat
esi teda o víkendu mají v té Kroměříži přístup k internetům

27.11.2021 16:38
Atheira

XXX.XXX.209.8

Varaxi napsal(a):
V září jsem se naprosto a nehorázně ztrapnila svou neznalostí Pokémonů. Dozvěděla jsem se, že všichni mého věku přece musí vědět, co je to Lugia. Takže jsem taky urazila vzdělanost národa, jen po svém. :)
Nemůžeme znát všechno - a co víc, nemůže nás všechny bavit to samé. Neznat Cimrmana je v pořádku, vážně.
(Pro ty, co nevědí, co je to Lugia, tak je to nějakej fiktivní mořskej dračí papoušek, nebo co.)

Ale stejně mě mrzí, že při té soutěži o největšího Čecha, co byla před lety, ho vyškrtli.
Edit: Cimrmana vyškrtli, ne toho papouška.

Lugia? Jako teď když to zmiňujete v souvislosti s Pokémony, tak mi doteče, že to asi pokémon je a matně bych si možná zvládla vybavit, jak to vypadá. Ale kdyby přede mnou někdo začal operovat Lugií, Lugiou? Tak nevím, o čem mluví. To na vás nemohl ten člověk jít třeba s Bulbasaurem?

27.11.2021 18:02
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Proč vošklivý? To byl čistě jen praktický dotaz, co si má Janina sehnat

28.11.2021 12:38
fikovnice

XXX.XXX.132.120

A zkoušel teda na to číslo někdo volat? Je to PL Kroměříž či Bohnice...?

28.11.2021 12:40
fikovnice

XXX.XXX.132.120

lesnížínka napsal(a):
Proč vošklivý? To byl čistě jen praktický dotaz, co si má Janina sehnat

To máš pravdu! Mám teď v práci šílené stresy, tak by mi asi pomohlo moct si teď astrálně někam odcestovat... Zítra personální pohovor se šéfovou, tak bych ji mohla vyděsit, že ji budu v příštím životě strašit!

28.11.2021 15:17
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

fikovnice napsal(a):
To máš pravdu! Mám teď v práci šílené stresy, tak by mi asi pomohlo moct si teď astrálně někam odcestovat... Zítra personální pohovor se šéfovou, tak bych ji mohla vyděsit, že ji budu v příštím životě strašit!

Tak to jí můžeš naznačit tak jak tak

28.11.2021 15:29
Varaxi

XXX.XXX.129.250

fikovnice napsal(a):
A zkoušel teda na to číslo někdo volat? Je to PL Kroměříž či Bohnice...?

Copak Bohnice, ale jmelí! Všimli jste si doufám, co se letos urodilo jmelí?

https://www.youtube.com/watch?v=qBJua8r7OXw

A už končím, slibuji. :)
Edit: Nekončím, ještě poslední:
https://www.youtube.com/watch?v=61eb3YIBzzk

28.11.2021 18:09

Varaxi napsal(a):
Copak Bohnice, ale jmelí! Všimli jste si doufám, co se letos urodilo jmelí?

https://www.youtube.com/watch?v=qBJua8r7OXw

A už končím, slibuji. :)
Edit: Nekončím, ještě poslední:
https://www.youtube.com/watch?v=61eb3YIBzzk

Jedu říkáš. Do kávy. A mně se zdála jakási stuchlá. Proč jseš na mě taková zlá, Maryšo? Co nemůže bét u nás jináč?

Tak jo, taky už končím, slibuju.

28.11.2021 18:55

Přiznej se, Mikovče, že tys ji zabil!
Cos to udělal Pepiku!
Hezký!:-)

A tímto se nejspíš diskuze "o setkáních" definitivně odebrala domů, do Podolí, do lékárny....:-)

28.11.2021 18:58

Přiznej se, Mikovče, že tys ji zabil!
Cos to udělal Pepiku!
Hezký!:-)

A tímto se nejspíš diskuze "o setkáních" definitivně odebrala domů, do Podolí, do lékárny....:-)

Do.prdele, to je mi smutno!

Přidejte reakci

Přidat smajlík