Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hynek_ifauna

2.8.2020 14:11
hynek_ifauna

XXX.XXX.42.233

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s Online psí školou. Uvažuji o tom, že bych si ji zakoupil. Odkaz na školu je zde: https://onlinepsiskola.cz/kurz/?gclid=EAIaIQobChMIs7qJo7786gIVB7TtCh1RWwCeEAAYASAAEgL7k_D_BwE

Předem děkuji za rozumné odpovědi:)

2.8.2020 14:38
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.96.112

hynek_ifauna napsal(a):
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s Online psí školou. Uvažuji o tom, že bych si ji zakoupil. Odkaz na školu je zde: https://onlinepsiskola.cz/kurz/?gclid=EAIaIQobChMIs7qJo7786gIVB7TtCh1RWwCeEAAYASAAEgL7k_D_BwE

Mně chybí informace o slečně "profesionální trenérce" - nějak se nemůžu dopátrat jakýchkoliv vysledků jejich vlastních psů (ani psi v jejich ChS nemají nejzákladnější zkoušky v poslušnosti nebo čemkoli z výcviku). Pokud jsem jen špatně hledala, tak se omlouvám.

Dnes se za profesionála a trenéra může prohlásit úplně kdokoliv (klidně i Vy), a bohužel se tak velmi často děje, proto ve mně nevzbuzuje důvěru člověk, který sám nikdy nic nevycvičil a nepředvedl.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2020 14:38

Nemám s tím přímo žádnou zkušenost, ačkoliv jsem si stahovala jejich první lekci, kterou měli zdarma a neviděla jsem tam nic, co by neobsahovaly knihy třeba od Františka Šusty, nebo Karen Pryor. Ono logicky záleží, jestli máte se psem nějaký problém, něco vám nejde, tak si myslím, že online škola vám zase tolik nepomůže a je mnohem lepší najít si trenéra, který se vám bude individuálně věnovat - uvidí psa naživo a poradí vám přímo na míru. Pokud jste začátečník, zajímá vás teorie, a nemáte se psem problémy, tak proč ne, asi tam bude dost zajímavých věcí podaných možná jednodušeji, než v knihách a slibují i ukázková videa. Nevím, jestli tu první lekci mají stále zdarma, ale zkuste si ji stáhnout a uvidíte.

2.8.2020 14:41

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Mně chybí informace o slečně "profesionální trenérce" - nějak se nemůžu dopátrat jakýchkoliv vysledků jejich vlastních psů (ani psi v jejich ChS nemají nejzákladnější zkoušky v poslušnosti nebo čemkoli z výcviku). Pokud jsem jen špatně hledala, tak se omlouvám.

Dnes se za profesionála a trenéra může prohlásit úplně kdokoliv (klidně i Vy), a bohužel se tak velmi často děje, proto ve mně nevzbuzuje důvěru člověk, který sám nikdy nic nevycvičil a nepředvedl.

nevím kterou myslíte, ale jedna z nich je tato https://www.youtube.com/user/bluestarakim

2.8.2020 14:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.96.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nevím kterou myslíte, ale jedna z nich je tato https://www.youtube.com/user/bluestarakim

Myslela jsem tu, na kterou je kontakt (Groulíková) .
Jinak mi to přijde od zadavatele spíš jako pokus o reklamu.

hynek_ifauna

2.8.2020 15:18
hynek_ifauna

XXX.XXX.42.233

Pokus o reklamu to opravdu není, nevím proč mě takto podezrivate. Odkaz jsem vložil, protože je více psích online škol a mě zaujala zrovna tahle. Mohu se zeptat jak se celým jménem jmenuje ta "profesionální trenérka"?

2.8.2020 15:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.96.112

hynek_ifauna napsal(a):
Pokus o reklamu to opravdu není, nevím proč mě takto podezrivate. Odkaz jsem vložil, protože je více psích online škol a mě zaujala zrovna tahle. Mohu se zeptat jak se celým jménem jmenuje ta "profesionální trenérka"?

Dívala jsem se na kontakt, pod kterým je tato psí škola, a o slečně jsem v souvislosti s výcvikem psů nikdy neslyšela, proto mi to přišlo divné, ale zřejmě tomu jen dělá marketing, a reálně cvičí nekdo jiný.

2.8.2020 18:10

píší tam
"Veroniky Kozubkové (znáte možná její psy Akima a Merlina) nebo od Zdeňky Koldové, která má mnoha letou praxi v oboru. :-)"

Je to dobrá cena?

hynek_ifauna

2.8.2020 18:31
hynek_ifauna

XXX.XXX.42.233

Jsou tam tři cenové varianty,nevím která je výhodnější.

3.8.2020 18:19
LájošM

XXX.XXX.14.251

Jestli to dobře čtu, tak vám jen popíší cviky? Neposíláte tam svoje videa, aby trenérka viděla vaši práci se psem a mohla chyby korigovat, nebo našla jiný způsob učení přímo vám na míru?
Není potom stejné si přečíst pár knížek a najít si videa na YT?
Neodsuzuji to, jen mi to přijde divné, si kupovat něco takového, když za stejné peníze můžu jít se psem na cvičák nebo si zaplatit na pár hodin přímo individuální lekci u trenéra.

4.8.2020 08:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.195

LájošM napsal(a):
Jestli to dobře čtu, tak vám jen popíší cviky? Neposíláte tam svoje videa, aby trenérka viděla vaši práci se psem a mohla chyby korigovat, nebo našla jiný způsob učení přímo vám na míru?
Není potom stejné si přečíst pár knížek a najít si videa na YT?
Neodsuzuji to, jen mi to přijde divné, si kupovat něco takového, když za stejné peníze můžu jít se psem na cvičák nebo si zaplatit na pár hodin přímo individuální lekci u trenéra.

Hlavně je potřeba si pořádně prověřit kvalitu psí školy - stal se z toho bohužel dobrý byznys, a většina "trenérů", co tyhle služby nabízí nikdy nic nevycvičila (a nevycvičí), a jen parazitují na nevědomosti lidí. Internet snese všechno, a každý si tam o sobě může napsat co chce, dát sestříhaná videa toho, co se zrovna povedlo, vyfotit se se známými osobnostmi, a hrát si na Mistra světa ...

... ideální je najít nějaký cvičák, na který máte dobré reference od někoho, kdo tam byl.

4.8.2020 12:30
GAELLE

XXX.XXX.55.67

taky souhlasím že po internetu těžko někdo psa vycvičí nebo dokáže odstranit jeho špatné návyky. Určitě bych vyhledala reálnou psí školu či školku nebo osobního trenéra v případě problémů.

4.8.2020 12:50

"po internetu těžko někdo psa vycvičí "

tak nekteri to nedokazi ani v realu

ale vazne ted.
jsou typy lidi, co potrebuji nejdriv pochopit, jak se zvire uci.
casto uplne zaklady -proto se k infu nemuzou dostat jen samostudiem -nevedi, co maji hledat.
a tem takovyhle zpusob -on line, v klidu, na prikladech - asi i vyhovuje.
uplne bych to teda nezatracovala.

ale je to jen jeden stripek z mnoha, aby pak v realu pes fungoval
samo o sobe to samospasitelne neni.

pozitivni na tom je, ze krom ztraty penez -nic dalsiho asi nehrozi.
v realu se dostat se psem do rukou nejakeho ignoranta muze mit mnohem horsi dusledy.

4.8.2020 14:05
janajana65

XXX.XXX.13.241

Znám jen tu Veroniku, to je "youtuberka" (https://www.youtube.com/c/VeronikaAkim). Nějak mě nezaujala, má dva své psy, kteří jsou asi vychovaní/vycvičení dobře, ale rozhodně bych nemluvila o zkušeném trenérovi. To, že někdo dokáže vychovat dva psy relativně bezproblémového plemene a od štěněte, mi nepřijde jako dostatečná kvalifikace pro trenéra, který by měl řešit nějaké problémy. Za mě je to pro inspiraci, co je psem dělat, asi dobrý (zase mi přijde, že inspirovat se dá i bezplatně, stačí chvilku hledat), ale rozhodně bych nečekala nějakou odbornou pomoc při řešení už vzniklého problému.

4.8.2020 14:17
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.56.195

Na problémové chování tam je ta druhá paní, ale pokud mám správné informace, tak ta je nevidomá, takže si neumím představit, jak radí v on-line škole, když se na ta videa nemůže podivat.

4.8.2020 15:17

Asi jim to šlape.
https://moji-pomocnici.webnode.cz/o-nas-v-mediich/
Našli díru na trhu a úplně mimo mi nepřijdou. Takové to "zaměstnejte psa a naučte ho povel čekej", to hodně lidí neví a to hlavní -
na čtení jsou líní. Tady si mohou pokecat přes videohovor, otravovat celý den (to jsem zvědavá, jak tohleto děvčata dlouho vydrží)..
Když si řeknu, že jistý psí rádce si bere 2000 za hodinu a je úplně příšerný..

4.8.2020 16:02

"Našli díru na trhu "

spis se pripojili k dalsim, co to uz delaji ?
vidam tehle on-line kurzu pomerne dost i v cestine uz.
v anglictine je jich mraky :-D

4.8.2020 16:48

"Našli díru na trhu "

spis se pripojili k dalsim, co to uz delaji ?
vidam tehle on-line kurzu pomerne dost i v cestine uz.
v anglictine je jich mraky :-D

Tak sem dejte nějaké odkazy, třeba to někoho zajímá. Cz, kdyby byly. Díky. Anglicky jich je hodně, ono stačí i youtube.. mraky mi jich chodí do mailu, ani nevím proč.

4.8.2020 17:01

Tak sem dejte nějaké odkazy, třeba to někoho zajímá. Cz, kdyby byly. Díky. Anglicky jich je hodně, ono stačí i youtube.. mraky mi jich chodí do mailu, ani nevím proč.

kde jste byla v dobe koronaviru? :-D
vsichni treneri napr. OB presli na on-line kurzy a delali ruzne "vyzvy" :-)

4.8.2020 17:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

kde jste byla v dobe koronaviru? :-D
vsichni treneri napr. OB presli na on-line kurzy a delali ruzne "vyzvy" :-)

Nejen v OB, i několik mých kamarádů dělalo webináře

4.8.2020 17:25
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.252

hynek_ifauna napsal(a):

Slečna Veronika má pár videí na youtube. Stačí najít, podívat se a rozhodnout se, jestli za to chcete nebo nechcete platit.

4.8.2020 17:26

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nejen v OB, i několik mých kamarádů dělalo webináře

https://www.canemodog.com

Tady aspon ty free lekce jsem zkoukla🙂
Beru to i jako lekce anglictiny

4.8.2020 19:37
LájošM

XXX.XXX.14.251

Pěkná jsou videa, když si zadáte na YT "Doma se psem". Dávají to tam opravdu zkušené trenérky poslušnosti, agility, noseworku atd.

neverend

4.8.2020 20:24
neverend

XXX.XXX.213.247

😂😂😂 Jsou to holt Vaše prachy.

Anonymka00709

23.10.2020 22:29
Anonymka00709

XXX.XXX.103.203

Prosím vás...
Mám s tím skušenost..
Tu jednu paní neznám ale ,,Verča je opravdu úžasná cvičitelka, má i svůj kanál na YouTube...
Funguje to tak že každý týden vám přijde e-mail co se bude dělat, na začátku lekce dostanete heslo k skupině na Facebooku kde se můžete ptát a posílat jak vám to jde.... Vše je opravdu profesionální...
Ze svích zkušeností opravdu doporučuji..
S pozdravem Procházková...

7.6.2021 20:16
Eliska333

XXX.XXX.199.120

"po internetu těžko někdo psa vycvičí "

tak nekteri to nedokazi ani v realu

ale vazne ted.
jsou typy lidi, co potrebuji nejdriv pochopit, jak se zvire uci.
casto uplne zaklady -proto se k infu nemuzou dostat jen samostudiem -nevedi, co maji hledat.
a tem takovyhle zpusob -on line, v klidu, na prikladech - asi i vyhovuje.
uplne bych to teda nezatracovala.

ale je to jen jeden stripek z mnoha, aby pak v realu pes fungoval
samo o sobe to samospasitelne neni.

pozitivni na tom je, ze krom ztraty penez -nic dalsiho asi nehrozi.
v realu se dostat se psem do rukou nejakeho ignoranta muze mit mnohem horsi dusledy.

Souhlasím, myslím, že spoustě lidem to může vyhovovat, ale bez práce to samozřejmě není.

Dr.R.

4.8.2021 09:41
Dr.R.

XXX.XXX.22.175

Dobry den, zkousel to nekdo? Ptam se jen ze zvedavosti, jestli to opravdu funguje. Ve mne budi neduveru to, ze ma firma sidlo v USA.

17.10.2021 10:52
pet2010

XXX.XXX.221.9

Taky jsme si touhle školou prošli a vlastně ještě procházíme. Pro začátečníky je to určitě hodnotné. Výcvik je vyloženě pozitivka a funguje to. Skvělá je i facebooková skupina, Najdete tam další rady a videa. Kdykoliv se můžete zeptat. Doporučuji a není to reklama.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík