Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2021 19:36
Happy1234

XXX.XXX.33.56

Zdravim. Odcervila som steniatko pastou Caniverm a do 40 min mi to vyzvracalo, plus nestravene jedlo, ktore jedlo pred podanim pasty a kusok si zoblo aj po podani. Mali by sme odcervenie zopakovat? Resp. nestihlo sa to vstrebat? je to predsa len taky sirup a je to neonovej farby, avsak vo vyvratenom to nebolo vidiet. Dakujem

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2021 20:48

Happy1234 napsal(a):
Zdravim. Odcervila som steniatko pastou Caniverm a do 40 min mi to vyzvracalo, plus nestravene jedlo, ktore jedlo pred podanim pasty a kusok si zoblo aj po podani. Mali by sme odcervenie zopakovat? Resp. nestihlo sa to vstrebat? je to predsa len taky sirup a je to neonovej farby, avsak vo vyvratenom to nebolo vidiet. Dakujem

Jak dlouho před podáním pasty jedlo?

30.7.2021 21:12
Happy1234

XXX.XXX.33.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak dlouho před podáním pasty jedlo?

Asi tristvrte hodinu..

30.7.2021 21:17

Happy1234 napsal(a):
Asi tristvrte hodinu..

To by se mohl sirup vstřebat.

31.7.2021 06:01
Happy1234

XXX.XXX.33.56

V noci mal hnacku..je to normáne po odcerveni alebo sa mam bat? 😖

31.7.2021 09:12

Jak je to stene stare?

31.7.2021 10:19
Happy1234

XXX.XXX.33.56

Jak je to stene stare?

4 mesiace..inak nemame problem so zazivanim odkedy je u nas..zvracal len raz aj to z hladu rano..

31.7.2021 11:22

Happy1234 napsal(a):
V noci mal hnacku..je to normáne po odcerveni alebo sa mam bat? 😖

Pokud to byla jednorázová záležitost, neplašila bych.

31.7.2021 12:01

Happy1234 napsal(a):
4 mesiace..inak nemame problem so zazivanim odkedy je u nas..zvracal len raz aj to z hladu rano..

muze tak reagovat na odcervovadlo - takze priste zkusit neco jineho.
a taky muze byt silne zacervene -a je to rekce na cervy.

nekdy, bohuzel-staci nedodrzet u stenat intervaly odcerveni a premnozi se - i kdyz se chovatel snazil odcervovat.

1.8.2021 06:42
Happy1234

XXX.XXX.106.136

muze tak reagovat na odcervovadlo - takze priste zkusit neco jineho.
a taky muze byt silne zacervene -a je to rekce na cervy.

nekdy, bohuzel-staci nedodrzet u stenat intervaly odcerveni a premnozi se - i kdyz se chovatel snazil odcervovat.

Takze teraz by asi najlepsie bolo zistit, ci ma este cervy a potom odcervit este raz?

1.8.2021 06:47
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Samozřejmě.
Je li čisté, proč odčervovat?

1.8.2021 06:58
marushka

XXX.XXX.11.116

Jako já bych štěně asi odčervila.. počkat až se srovná a zkusit jiný přípravek.. Že štěněti odčervovák nesedl není nic výjimečného..

1.8.2021 08:52

Happy1234 napsal(a):
Takze teraz by asi najlepsie bolo zistit, ci ma este cervy a potom odcervit este raz?

Ano, nejdřív koprologie. Článků tasemnice si můžete všimnout sám(a).

1.8.2021 08:54

marushka napsal(a):
Jako já bych štěně asi odčervila.. počkat až se srovná a zkusit jiný přípravek.. Že štěněti odčervovák nesedl není nic výjimečného..

Nesouhlasím. Lepší je nejdříve zjistit, jestli je potřeba proti něčemu bojovat.

1.8.2021 10:17

Nesouhlasím. Lepší je nejdříve zjistit, jestli je potřeba proti něčemu bojovat.

je velky rozdil stene a dospely pes.
u stenat nejde o tasemnice - tam jsou velky problem skrkavky.
a nakazene je uplne kazde stene.
odcervuje se ne podle koprologie, ale podle vyvojoveho cyklu skrkavek - casu

takze ano -byt to moje stene s takovouhle reakci - bez koprologie- odcevim znovu - a asi bych pouzila panacur na vice dni. ten vetsinou snasi dobre i mala stenda.

1.8.2021 11:59
Happy1234

XXX.XXX.106.136

je velky rozdil stene a dospely pes.
u stenat nejde o tasemnice - tam jsou velky problem skrkavky.
a nakazene je uplne kazde stene.
odcervuje se ne podle koprologie, ale podle vyvojoveho cyklu skrkavek - casu

takze ano -byt to moje stene s takovouhle reakci - bez koprologie- odcevim znovu - a asi bych pouzila panacur na vice dni. ten vetsinou snasi dobre i mala stenda.

Tak teda podstupime tu koprologiu..a uvidime..Ak sa este mozem opytat, chovatelka nam doporucula odcervovat uz len raz za pol roka, no veterinar nam povedal, ze odcervovat treba kazdy mesiac az do 6 mesiacov. Preto sme ani neboli na odcerveni, ale nezdal sa nam, tak sme pre istotu o to poprosili vet. Co si o tom myslite, nakolko aj na internete sa pise odcervovat/neodcercovat po dosiahnuti 3 mesiacov zivota..

1.8.2021 12:05
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Co si o tom myslíte?

PO KOPROLOGII !

1.8.2021 12:13

Happy1234 napsal(a):
Tak teda podstupime tu koprologiu..a uvidime..Ak sa este mozem opytat, chovatelka nam doporucula odcervovat uz len raz za pol roka, no veterinar nam povedal, ze odcervovat treba kazdy mesiac az do 6 mesiacov. Preto sme ani neboli na odcerveni, ale nezdal sa nam, tak sme pre istotu o to poprosili vet. Co si o tom myslite, nakolko aj na internete sa pise odcervovat/neodcercovat po dosiahnuti 3 mesiacov zivota..

Štěně mi kdysi odčervovací tableta úplně rozsekala. Do karty dostal záznam, že tuhle už nikdy. Každopádně odčervovací schéma jsem do 6 m věku dodržela a od té doby nechávám dělat koprologii - na doporučení vet. Už 7 let a zatím čistý.

1.8.2021 12:23

Happy1234 napsal(a):

proc se vam stene nezdalo?

chovatelka nam doporucula odcervovat uz len raz za pol roka

tohle zalezi i na podminkach a odchovu - jak byla matka i stene odcervovano a jak reagovalo na odcerveni. jestli fakt probehlo - a treba to nevyhodilo, jako vam - i to staci a uz muze byt problemek.

nebyva totiz uplne vyjimecne, ze stene u noveho majitele vyzvraci klubko skrkavek - a to i kdyz bylo odcervovano - ale treba jen v blbych intervalech ( skrkavky dokoncily vyvoj).

obecne - svoje stenata odcervuji casteji do tech cca 6ti mesicu - ono to souvisi s ockovanim i - ty intervaly ted myslim.
ale dospeleneho psa uz pak naslepo nikdy - pokud to teda neni treba fena pred krytim ap.

Přidejte reakci

Přidat smajlík