BlueBee
napsal(a):
Nevim, proc se urazi lidi kravou:-) Jsou fakt krasny, mily a ty oci nadherny:-))
Že jo? Proto jsem dala dotyčné smějícího smajlíka... Taky se mi krávy líbí...
Ale dotyčná tam trollila, nějak ji to asi začalo bavit. Vím, že nahlášení adminovi udělalo víc lidí, tak jsem si řekla, že to zkusím taky...a reakce okamžitá!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.126
Hele už smazal i tu nove zalozenou diskuzi
Uživatel s deaktivovaným účtem

přiznám se, že jsem se tlačítko nahlásit chystala použít i já
to už bylo o kus dál než jen "přes čáru"
napsal(a):
přiznám se, že jsem se tlačítko nahlásit chystala použít i já
to už bylo o kus dál než jen "přes čáru"
No jako i když mám fakt krávy ráda, tak zase jsem to nějak nepotřebovala číst od takové osoby. NIKDO z nás jí tam nenapsal žádnou vulgaritu nebo urážku. Tady to nahlášení jsem tu udělala podruhé nebo potřetí v životě, obvykle si říkám, že dotyčný se stejně odkope sám. Ale fakt toto už bylo přes čáru...
Akorát si teda tak nějak myslím, že dotyčná se zaregistruje pod novým nickem z jiného PC, uvidíme...

spíš teda chudák nová majitelka, pokud fakt nic nevěděla a tenhle veřejně odhalující se blbeček jednajícím jejím jménem je nějaká známá nebo nedejbože někdo z rodiny
asi by to chtělo promazat okruh kamarádů.

janaa
napsal(a):
Juuu,o co jsem přišla?
Já taky ! Admine, nejde to dát zpátky??? :-))

napsal(a):
Já taky ! Admine, nejde to dát zpátky??? :-))
Já taky! To chci vědět. A hele, ono je to zpátky Nahlásíme?

napsal(a):
Já taky! To chci vědět. A hele, ono je to zpátky Nahlásíme?
nahlášeno. tohle překračuje veškeré meze.
zajímalo by mě stáří takové vulgární osoby. jestli je to nějaké mládě, které ještě netuší, ale to spíš ne, vypadá to na dospělého člověka. což je teda smutný. jak to žije v běžném životě?

napsal(a):
zajímalo by mě stáří takové vulgární osoby. jestli je to nějaké mládě, které ještě netuší, ale to spíš ne, vypadá to na dospělého člověka. což je teda smutný. jak to žije v běžném životě?
Já pro jistotu taky. Kokršpaněl se nám hezky vyvrbil. To už je snad psychická porucha.
napsal(a):
Jednou jsem se s takovou osobou setkala osobně a překvapivě byla velmi tichá a nekomunikativní. Zřejmě hodně potlačovaněho vzteku v běžném životě.

Trickyvoo
napsal(a):
Jednou jsem se s takovou osobou setkala osobně a překvapivě byla velmi tichá a nekomunikativní. Zřejmě hodně potlačovaněho vzteku v běžném životě.
to leda tak... a tady má pocit, že je anonymní tak to vyhřezává jak hnis.
Priznam se ze naprosto tapu, kam tohle probuh zaradit ...
https://mkn10.uzis.cz/prohlizec/F00-F99
arosek
napsal(a):
Priznam se ze naprosto tapu, kam tohle probuh zaradit ...
https://mkn10.uzis.cz/prohlizec/F00-F99
F60.4
Porucha osobnosti charakterizovaná mělkou a labilní afektivitou‚ sebedramatizací‚ teatrálností‚ přehnaným projevem emocí‚ sugestibilitou‚ egocentričností‚ povolností vůči sobě‚ nedostatkem ohledu na druhé‚ bolestínstvím a trvalým vyžadováním ocenění‚ vzrušení a pozornosti.
Osobnost:
. hysterická
. psychoinfantilní

Trickyvoo
napsal(a):
Tak to většinou bývá. Já si tak pořád říkám,že pokud ten člověk vybíjí svou frustraci takto někde v diskuzi,je to menší zlo,než aby někde třeba z nevybité agrese týral ženu,dítě,seniora,zvíře... Samozřejmě, číst si to, taky žádná legrace,o tom žádná...:-(

Hlasuji + F60.3
Hele a to se nesmí říkat - fracek?
lupus4
napsal(a):
F60.4
Porucha osobnosti charakterizovaná mělkou a labilní afektivitou‚ sebedramatizací‚ teatrálností‚ přehnaným projevem emocí‚ sugestibilitou‚ egocentričností‚ povolností vůči sobě‚ nedostatkem ohledu na druhé‚ bolestínstvím a trvalým vyžadováním ocenění‚ vzrušení a pozornosti.
Osobnost:
. hysterická
. psychoinfantilní
No ja prave resila, jestli to nebude mozna neco z kategorie F10-F19 - Poruchy duševní a poruchy chování způsobené užíváním psychoaktivních látek :D

arosek
napsal(a):
No ja prave resila, jestli to nebude mozna neco z kategorie F10-F19 - Poruchy duševní a poruchy chování způsobené užíváním psychoaktivních látek :D
Je pravda, že ten obrat byl velmi výrazný a nečekaný (aspoň pro mě).

aluska
napsal(a):
a zase vím prd.....celej den nemám na noťas čas a přijdu o to nejvýživnější
"Jenom" o snůšku vulgarit. Takovou si tady nepamatuji.
napsal(a):
Co je zpátky??? Byla jsem pryč, a ta diskuze zpět není...?? Nebo jsem ji přehlídla?
napsal(a):
"Jenom" o snůšku vulgarit. Takovou si tady nepamatuji.
Asi omylem zabloudila z jiného webu. Pravdou je, že to, jak přešla/přešel k vulgárním výrazům v podstatě během chvilky, bylo skoro, jak kdyby začala odpovídat jiná osoba.
Pro chovatelskou stanici je ale dobře, že bylo smazáno celé vlákno. Aneb...jak dokáže jeden člověk, který si od nich ani sám štěně nekoupil, špinit jméno chs. To bych byla na prášky, kdybych někoho takového měla v rodině/mezi přáteli, aby za mými zády ventiloval zdravotní stav mého štěněte takovým způsobem, že by mi pak chovatel volal a nabízel zpětvzetí štěněte a vrácení kupní ceny.
odberryho
napsal(a):
Asi omylem zabloudila z jiného webu. Pravdou je, že to, jak přešla/přešel k vulgárním výrazům v podstatě během chvilky, bylo skoro, jak kdyby začala odpovídat jiná osoba.
Pro chovatelskou stanici je ale dobře, že bylo smazáno celé vlákno. Aneb...jak dokáže jeden člověk, který si od nich ani sám štěně nekoupil, špinit jméno chs. To bych byla na prášky, kdybych někoho takového měla v rodině/mezi přáteli, aby za mými zády ventiloval zdravotní stav mého štěněte takovým způsobem, že by mi pak chovatel volal a nabízel zpětvzetí štěněte a vrácení kupní ceny.
A co tedy bylo zpět? Ta osoba začala přispívat do tohoto vlákna?

fikovnice
napsal(a):
Mně asi taky...
Jela jsem řešit ten mobil. A koukám, že to tady mohlo být zajímavější!!!
A jak dopadl mobil?

fikovnice
napsal(a):
A co tedy bylo zpět? Ta osoba začala přispívat do tohoto vlákna?
Ano, opřela se i do Vás - sprostě a hnusně.
Je dobře, že to admin smazal.
V některých citovaných příspěvcích kokřík reagoval/reagovala i na sebe, stejně vulgárně....
buď troll nebo - jak se říká - fracek frustrovaný vulgaris/ve smyslu obecný
Netrapte se tím, už je to pryč.
odberryho
napsal(a):
Ne skoro, to byla 100% jiná osoba i s jiným rodem Už to tady bylo, manžel a manželka, ti alespoň diskutovali pod jinými nicky, aby to bylo patrné. Prostě ta první osoba se sice dostala do křížku s některými diskutéry, ale vulgární nebyla. Pak byl povolán přítel nebo manžel, aby napravil rodinou reputaci a dal všem co proto. No moc se mu to nepovedlo, ale říká se, že i snaha se cení.
ondrej.novotny78

XXX.XXX.42.122
molok
napsal(a):
Ne skoro, to byla 100% jiná osoba i s jiným rodem Už to tady bylo, manžel a manželka, ti alespoň diskutovali pod jinými nicky, aby to bylo patrné. Prostě ta první osoba se sice dostala do křížku s některými diskutéry, ale vulgární nebyla. Pak byl povolán přítel nebo manžel, aby napravil rodinou reputaci a dal všem co proto. No moc se mu to nepovedlo, ale říká se, že i snaha se cení.
Já to vidím tak. Někdo se toho chopil, dal si přezdívku kokr aby byl spojen s odstraněným diskutérem a pořádně se tu vyřádil aby byl onen diskutér totálně "pošpiněn" a odepsán.
Buď to byl někdo mladý znuděný kdo využil příležitosti udělat povyk mezi starým diskutéry, nebo to byl jeden z dotčených jako forma jakési msty.

fikovnice
napsal(a):
Co je zpátky??? Byla jsem pryč, a ta diskuze zpět není...?? Nebo jsem ji přehlídla?
Byla a už zase není. Admini zafungovali.
ondrej.novotny78
napsal(a):
Já to vidím tak. Někdo se toho chopil, dal si přezdívku kokr aby byl spojen s odstraněným diskutérem a pořádně se tu vyřádil aby byl onen diskutér totálně "pošpiněn" a odepsán.
Buď to byl někdo mladý znuděný kdo využil příležitosti udělat povyk mezi starým diskutéry, nebo to byl jeden z dotčených jako forma jakési msty.
To asi ne, tuším, že tam byla stejná IP adresa..
napsal(a):
Ano, opřela se i do Vás - sprostě a hnusně.
Je dobře, že to admin smazal.
V některých citovaných příspěvcích kokřík reagoval/reagovala i na sebe, stejně vulgárně....
buď troll nebo - jak se říká - fracek frustrovaný vulgaris/ve smyslu obecný
Netrapte se tím, už je to pryč.
Díky, "Repto" . Asi by mě ale ta osoba neurazila. Vždyť to vypovídá jen a jen o její malosti, přízemnosti a neintelektu.
Dája6
napsal(a):
Dobré ránko 😜,
tak že Lupus už naznačil co se tady odehrálo ve dvou vláknech a bylo to mezi mnou a Kokrem. Prostě a jednoduše mě prdly nervy co to stále vypisoval a hlavně poslední kapka byla urážka na fíkovnici.
Proto admin mazal a zakazoval🤫.
Dája
Jen pro zajímavost - co o mně napsal(a)?
Dája6
napsal(a):
Dobré ránko 😜,
tak že Lupus už naznačil co se tady odehrálo ve dvou vláknech a bylo to mezi mnou a Kokrem. Prostě a jednoduše mě prdly nervy co to stále vypisoval a hlavně poslední kapka byla urážka na fíkovnici.
Proto admin mazal a zakazoval🤫.
Dája
A děkuji Vám milá "Dájo"!
Nicméně chodím diskutovat i jinam, a opravdu když se někdo odkope urážkami, vulgarismy a svojí hloupostí, odhaluje svoje pravé "já", ne těch, co uráží. Sice by mě urážka nepotěšila, a děkuji velmi za zastání se, ale od takovýchto individuí se to nesmí brát vážně, respektive už výše tu padaly nápady, že dotyčný/á vlastní nějakou specifickou diagnózu z MKN. Jak psal "Lupus" o histriónství, tak to asi ne, ti nebývají zlí. Zlí jsou sociopati v tom původním slova smyslu, dávající vinu za svůj nešťastný život druhým, obviňující okolí (nejen slovní agrese, ale i brachiální násilí mezi těmito individui též není výjimkou) a beze špetky sebereflexe.
Dája6
napsal(a):
Dobrý den 😜,
víte co? Já už si vlastně ani nepamatuji ( to víte výší věk ), ale něco o skotu a rohách a hlavně stále do okola. Podle mě to byl puboš, ale to ho neomlouvá.
Dája
Jste hodná!
Pokud jsem byla nicméně častována nějakými zvířátky, tak je to v poho... Asi to bylo i horší, no, v podstatě dotyčný/á musel vidět, že nejsem přítomna, tak se odkopal/a ještě víc! Holt, i takoví lidé žijí mezi námi, možná má volební právo, možná má rodinu, děti...smutné.
fikovnice
napsal(a):
Jste hodná!
Pokud jsem byla nicméně častována nějakými zvířátky, tak je to v poho... Asi to bylo i horší, no, v podstatě dotyčný/á musel vidět, že nejsem přítomna, tak se odkopal/a ještě víc! Holt, i takoví lidé žijí mezi námi, možná má volební právo, možná má rodinu, děti...smutné.
Nene já byla ženské přirození, ale já ho první nazvala chlapským přirozením. Proto se mazalo a zavíralo.
Dája
Dobrý den 😜,
admine prosím Vás nevím co se děje, ale už týden mě i-fauna po každém odejít z Vašich stránek odhlašuje. Pokaždé se musím přihlašovat i když zaškrtnu políčko, že mám být přihlašena. Neustále chce souhlas ohledně mych údajů.
Ze začátku mi to nevadilo, ale už to začíná být otravné, dokonce jsem vyčistila počítač.
Děkuji Dája.
Dája6
napsal(a):
Dobrý den 😜,
admine prosím Vás nevím co se děje, ale už týden mě i-fauna po každém odejít z Vašich stránek odhlašuje. Pokaždé se musím přihlašovat i když zaškrtnu políčko, že mám být přihlašena. Neustále chce souhlas ohledně mych údajů.
Ze začátku mi to nevadilo, ale už to začíná být otravné, dokonce jsem vyčistila počítač.
Děkuji Dája.
Dobrý den,
mrzí nás, že máte potíže. Zadáme požadavek technikovi, zda přijde na původ potíží.
Děkujeme za shovívavost.
S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
mrzí nás, že máte potíže. Zadáme požadavek technikovi, zda přijde na původ potíží.
Děkujeme za shovívavost.
S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz
Dobrý den!
Chci vám všem napsat, že vás obdivuji!
Pročítáte vlákna, jakmile se objeví nějaký problém, snažíte se jej co nejdříve vyřešit. Vycházíte vstříc našim přáním!
Chodím i na jiné diskuze, kde jsem zaregistrována, ale tam tak leda dostanu ban za nějakou úplnou hloupost...
Tak vlastně i při příležitosti svátků bych chtěla Vám a celé redakci iFAUNA popřát vše dobré a za to, co pro nás děláte, poděkovat!
Fíkovnice
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Děkujeme za shovívavost.
S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz
Dobrý den 😜,
hurá dnes celé dopoledne drží, ale ráno jsem napsala na seznam.cz a asi rychle reagovaly. Podrobně jsem jim popsala o co semí jedná a hlavně poznámka, že jsem pablb PC a musí to dotyčný zvládnout sám.
Tak snad dobrý. Děkuji i Vám.
Dája
fikovnice
napsal(a):
Dobrý den!
Chci vám všem napsat, že vás obdivuji!
Pročítáte vlákna, jakmile se objeví nějaký problém, snažíte se jej co nejdříve vyřešit. Vycházíte vstříc našim přáním!
Chodím i na jiné diskuze, kde jsem zaregistrována, ale tam tak leda dostanu ban za nějakou úplnou hloupost...
Tak vlastně i při příležitosti svátků bych chtěla Vám a celé redakci iFAUNA popřát vše dobré a za to, co pro nás děláte, poděkovat!
Fíkovnice
Děkujeme za krásná slova.
Moc nás to všechny potěšilo.
I vám přejeme klidné prožití svátků.
Adminky z iFauna.cz

Stejný problém jako Dája. Neustále jsem odhlašována a opakovaně dotazována na souhlas
Nutno říct, že mně se to děje výhradně na mobilu, na PC přihlášení drží.
napsal(a):
Stejný problém jako Dája. Neustále jsem odhlašována a opakovaně dotazována na souhlas
Dobrý den,
já psala, že už je vše v pořádku, že jsem psala 3X na seznam a problém se vyřešil, ale předčasně jsem se radovala, problém přetrváva a nic se nezlepšilo.
Dája
fikovnice
napsal(a):
Já se omlouvám, že se opakuji...
Ale opět klobouček za uzamčení vlákna té "trhačce zubů" u svého psa a vložení odkazu na Zákon na ochranu zvířat proti týrání...
Mohu mít dotaz? To fakt vše pročítáte nebo třeba tato diskuze Vám byla nahlášena?
Jinak vás všechny zdravím!
Spíš je adminem někdo z řad běžných denních diskutujících. Já mám aj soukromý tip, kdo to je.
A ten poslední komentář v uzavřeném tématu mi to jen potvrdil.
impact
napsal(a):
Spíš je adminem někdo z řad běžných denních diskutujících. Já mám aj soukromý tip, kdo to je.
Ježkovy voči, Vy jste napnula moji zvědavost jak tětivu luku! Jdu kouknout na to vlákno, jestli mi něco nesecvakne...ale spíš se bojím, že ne!
impact
napsal(a):
Dobrý den,
děkujeme za pochvalu. Admini (je nás víc) aspoň letmo procházejí všechny nově přidané příspěvky, plus samozřejmě řeší i ty nahlášené. Uvedené diskuse se však žádný z našich adminů aktivně neúčastnil, i když většinou soukromé profily na IF máme také
Zdraví Admin
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
děkujeme za pochvalu. Admini (je nás víc) aspoň letmo procházejí všechny nově přidané příspěvky, plus samozřejmě řeší i ty nahlášené. Uvedené diskuse se však žádný z našich adminů aktivně neúčastnil, i když většinou soukromé profily na IF máme také
Zdraví Admin
Tak se nám odtajněte...
Ne, já tuším, že nemůžete...
Každopádně platí to, co jsem psala - obzvl., pokud jste nebyli na té diskuzi přítomni ("trhání zubů"), tak fakt smekám nad tím, jak rychle a efektivně reagujete na trolly, pitomce a mučitele zvířat!
Dája6
napsal(a):
Dobrý den,
já psala, že už je vše v pořádku, že jsem psala 3X na seznam a problém se vyřešil, ale předčasně jsem se radovala, problém přetrváva a nic se nezlepšilo.
Dája
Dobrý den.
Nastavení iFauny.cz umožňje trvalé přihlášení.
Problém bude nejspíše ve vašem nastavení zabezpečení a v automatickém mazání coockies či historie prohlížení. Zkuste přenastavit zabezpečení.
Přejeme ať se zadaří a zůstanete přihlášena.
Admin
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Zdraví Admin
Já tím myslela ten "uzavírací" komentář admina ifauny. Lidi se daj často poznat i podle stylu vyjadřování, v kombinaci s názory... Ale to je fuk, nebudu to tu plevelit.
Hezký den.

fikovnice
napsal(a):
Ježkovy voči, Vy jste napnula moji zvědavost jak tětivu luku! Jdu kouknout na to vlákno, jestli mi něco nesecvakne...ale spíš se bojím, že ne!
Mně teda nedošlo nic. Ale zvláštní, že stejný nick a stejná IP adresa je na Koních, kde zadavatel(ka) hledá co nejjemnější udidlo a úroveň vyjadřování je naprosto odlišná.
iFauna
napsal(a):
Dobrý den.
Nastavení iFauny.cz umožňje trvalé přihlášení.
Problém bude nejspíše ve vašem nastavení zabezpečení a v automatickém mazání coockies či historie prohlížení. Zkuste přenastavit zabezpečení.
Přejeme ať se zadaří a zůstanete přihlášena.
Admin
Dobrý den,
děkuji za snahu mi pomoct, ale já nemám ani ťuk ponětí co, kde a jak hledat.
Nevadí, tak se budu 10x za den přihlašovat a snad někdy při dalším vylepšení se vše vrátí.
Dája
napsal(a):
Zkuste si na google play aktualizovat prohlížeč, přes který chodíte.
Dájo taky to dělá jen mobil?
napsal(a):
Mně teda nedošlo nic. Ale zvláštní, že stejný nick a stejná IP adresa je na Koních, kde zadavatel(ka) hledá co nejjemnější udidlo a úroveň vyjadřování je naprosto odlišná.
Já mám soukromý tip, jenže dotyčná osoba na tom vlákně byla a diskutovala...a admini tvrdí, že zrovna této diskuze se neúčastnili. No holt to bude pro mě takový rébus...
napsal(a):
Počkejte "Kometo", jaký stejný nick?? Admini mají nick "iFAUNA"...a pak mají tedy asi ještě své soukromé účty... Ale teď se nechytám, jaký stejný nick myslíte...?
No nic, též to tu nebudu plevelit...a myslím, že takové věci se prostě neodtajňují.
A také přeji hezký den...vlastně už večer!

impact
napsal(a):
Zkuste si na google play aktualizovat prohlížeč, přes který chodíte.
Dájo taky to dělá jen mobil?
Mam aktuální verzi, tudy cesta nepovede. Je to na houby, začalo to asi přede dvěma týdny a je to otrava.

Dája6
napsal(a):
dobrý den,
taky u mě to trvá okolo dvou týdnu.
Dája
Asi jsme v trestu a iFauna nám něco něžně naznačuje

fikovnice
napsal(a):
Počkejte "Kometo", jaký stejný nick?? Admini mají nick "iFAUNA"...a pak mají tedy asi ještě své soukromé účty... Ale teď se nechytám, jaký stejný nick myslíte...?
No nic, též to tu nebudu plevelit...a myslím, že takové věci se prostě neodtajňují.
A také přeji hezký den...vlastně už večer!
To není odtajňování. Na Koních nick Topek, IP adresa 245.108 hledá co nejjemnější udidlo. Vyjadřuje se slušně a kultivovaně. Topek na Psech je jako jiná osoba. Možná jsem špatně pochopila a zařadila.
Zdravím trochu jsem to odhlašování zkoumala... v Chromu se to dá nastavit tak, že po otevření kliknete nahoře na 3 svislé tečky -> nastavení -> bezpečnostní kontrola -> hesla -> přihlásit se automaticky... pokud toto nemáte označeno, systém všude automaticky odhlašuje a furt se bude ptát na ověření
bohumira.novakova
napsal(a):
Zdravím trochu jsem to odhlašování zkoumala... v Chromu se to dá nastavit tak, že po otevření kliknete nahoře na 3 svislé tečky -> nastavení -> bezpečnostní kontrola -> hesla -> přihlásit se automaticky... pokud toto nemáte označeno, systém všude automaticky odhlašuje a furt se bude ptát na ověření
Hmmm děkuji, ale já ujíždim na seznam.cz a snad takových -+20let. Tak, že v chrome nemám, ale i tak děkuji za Vaší pomoc.
Dája

Dájo, nechte na to nastavení juknout někoho, kdo se v tom třeba lépe orientuje - to nastavení není složité, jen je v každém programu trochu jinak. Určitě vám to budou umět vyřešit v nejhorším i v místní opravně počítačů nebo mobilů, pokud nemáte jinou možnost.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.182
Dája6
napsal(a):
Hmmm děkuji, ale já ujíždim na seznam.cz a snad takových -+20let. Tak, že v chrome nemám, ale i tak děkuji za Vaší pomoc.
Dája
Chrom je prohlizec ne stranka. Je mozilla firefox, google chrome, internet explorer, opera

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chrom je prohlizec ne stranka. Je mozilla firefox, google chrome, internet explorer, opera
a Seznam prohlížeč ;-) a Edge a ......... Ale je tu jeden takový problém - v každé verzi OS se liší, nedáte Chrome 100.0.4896.127 na w7, ani na starý mobil/tablet, pravděpodobně budou různé funkce nedostupné/blbnout ve starším čemkoli - win, iOS, android,... dyť to známe, nejde youtube, nejde tamto... už asi sto let říkám, aby zveřejnili sw požadavky. Jen říkám :-)
Takže pokud to někomu blbne, zkuste jiný prohlížeč, to je asi nejkratší.
Děkuji za pomoc všem. Pro mě je jednoduchší nechat někoho juknout na můj problém. Až přijede syn koukne na to co jsem zase kde pomotala.
Uvažují, že si najdu jiný prohlížeč, manžel dávno mě do toho tlačil, ale já jen to svoje 100% co umím nějak ovládat. Jojo jsem lenivá se učit něco jiného 🤫.
Dája
napsal(a):
To není odtajňování. Na Koních nick Topek, IP adresa 245.108 hledá co nejjemnější udidlo. Vyjadřuje se slušně a kultivovaně. Topek na Psech je jako jiná osoba. Možná jsem špatně pochopila a zařadila.
A kdo je zde tedy "Topek"? Klidně do SZ, jestli se Vám chce písnout...

Dobrý den,
jakým způsobem se na diskuzi řeší podezření na týrání zvířete? Vlákno Získaný strach po střelbě.
Děkuji.
Dobrý den,
o tomto diskuzním vláknu víme a kontrolujeme jej. Podstata týrání dle zákona 246/1992 Sb. se zde nezdá být naplněna a pokud evidentně nejsou porušovány zákony ČR ani "Pravidla diskuze", nijak nezasahujeme.
Se svým podezřením se můžete obrátit přímo na Policii ČR, které můžeme na vyžádání poskytnout potřebná data.
Děkujeme za pochopení,
redakce webu iFauna.cz

Nechci se hádat, ale:
§ 4
(1) Za týrání se považuje
a) nutit zvíře k výkonům, které neodpovídají jeho fyzickému stavu a biologickým schopnostem a prokazatelně překračují jeho síly,
b) podrobit zvíře výcviku nebo veřejnému vystoupení anebo obdobnému účelu, je-li toto pro zvíře spojeno s bolestí, utrpením, zraněním nebo jiným poškozením
ale i
k) vyvolávat bezdůvodně nepřiměřené působení stresových vlivů biologické, fyzikální nebo chemické povahy,
Nepopíráme, že v popsané situaci mohlo dojít k týrání. Osoba, která se tohoto přestupku dopustila, však do diskuze nijak nepřispívá a její chování není omlouváno ani podporováno. Ze samotného příspěvku nevyplývá, jak majitel řešil tento problém s výcvikářem a zda případ sám hlásil jako týrání.
Předmětem diskuze je to, že si majitel psa přišel pro radu k řešení vzniklého problému a pouze píše o příčině, tedy "výcvikáři", který opravdu jednal v rozporu se zmíněným zákonem. Není nijak průkazné, že by majitel takové chování vůči zvířeti obhajoval, nebo sám provozoval. Z tohoto úhlu pohledu nevidíme ze strany přispěvatele porušování zákona.
Jak již bylo řečeno, pokud jste jiného názoru, můžete oslovit Policii a počítat se součinností z naší strany.
Děkujeme za pochopení.
Redakce webu iFauna.cz

impact
napsal(a):
Tím se nikdo zabývat nebude. Majitel psa to popře, smeteno pro nedostatek důkazů. Takhle to prostě nefunguje.
Impact, já vím, že nebude. Vím jak (ne)funguje v tomto ohledu PČR, bohužel.
Jen mě překvapilo, že na veřejném fóru někdo popisuje, že nechal "trochu více" zmlátit psa, což naznačuje, že pes je v rámci "výcviku" bitý pravidelně. Dále tam majitel psa píše že by " nerad ze psa jeho chování vytřískal" a admini na to nijak nereagovali, proto jsem se zeptala v tomto vlákně.

napsal(a):
Jen mě překvapilo, že na veřejném fóru někdo popisuje, že nechal "trochu více" zmlátit psa, což naznačuje, že pes je v rámci "výcviku" bitý pravidelně. Dále tam majitel psa píše že by " nerad ze psa jeho chování vytřískal" a admini na to nijak nereagovali, proto jsem se zeptala v tomto vlákně.
Možná jen v lidech chci vidět to lepší, ale… Zadavatelka tam psala, že dostal “nečekaně velký výprask”, což jsem pochopila tak, že nečekala, že jí výcvikář seřeže psa. Tipla bych si, že ho sešvihal prutem, jak se to u ohařů vždycky dělalo (což neobhajuji, jen konstatuji). Jestli na ni pes skákal a ten člověk k nim přiskočil s prutem, tak celkem chápu, že ji to zaskočilo a nestihla zasáhnout dřív, než pes utržil ránu - já osobně bych tedy určitě byla ve velkém šoku, a zřejmě bych to nepředvídala, to jsou věci, které se dějí v řádu jednotek sekund. To, že si po tomto incidentu našla nového výcvikáře a to, že explicitně píše, že psa řezat nechce (= chce jeho reakci na střelbu řešit po dobrém) naopak napovídá, že si je vědoma toho, že chování původního výcvikáře nebylo správné, a že chudák pes má teď na duši šrám a nejspíš i velké trauma, a chce mu pomoci to překonat. Sama tam píše, že chce pracovat na obnovení důvěry.

napsal(a):
Možná jen v lidech chci vidět to lepší, ale… Zadavatelka tam psala, že dostal “nečekaně velký výprask”, což jsem pochopila tak, že nečekala, že jí výcvikář seřeže psa. Tipla bych si, že ho sešvihal prutem, jak se to u ohařů vždycky dělalo (což neobhajuji, jen konstatuji). Jestli na ni pes skákal a ten člověk k nim přiskočil s prutem, tak celkem chápu, že ji to zaskočilo a nestihla zasáhnout dřív, než pes utržil ránu - já osobně bych tedy určitě byla ve velkém šoku, a zřejmě bych to nepředvídala, to jsou věci, které se dějí v řádu jednotek sekund. To, že si po tomto incidentu našla nového výcvikáře a to, že explicitně píše, že psa řezat nechce (= chce jeho reakci na střelbu řešit po dobrém) naopak napovídá, že si je vědoma toho, že chování původního výcvikáře nebylo správné, a že chudák pes má teď na duši šrám a nejspíš i velké trauma, a chce mu pomoci to překonat. Sama tam píše, že chce pracovat na obnovení důvěry.
Možná máte pravdu Odetto. Já mám zase tendence vidět v lidech spíš to horší. Nicméně, fakt to na mně působí, že ten pes byl bitý už předtím a teď prostě dostal víc, tak byl změněn výcvikář.
Co se týká mlácení ohařů, o tom jsem neměla potuchy, loveckého psa nikdy nemaje. A je mi z toho teda dost nevolno, že je v některých kruzích toto chování stále tolerováno.
napsal(a):
Za mě je mnohem efektivnější nechat diskutující, aby se do toho sami vložili s negativním hodnocením situace, jak když by to měl admin smazat a nebo zamknout se slovy, že se tu bití psů nepodporuje.

Využiji tohoto vlákna i obrátím se na ifaunu :
poslední dny se mi (ale z diskuze je zřejmé, že i jiným uživatelům) neotevírají některá témata, zobrazí se jen úvodní příspěvek, dnes Koronavirus, Dominantní štěně....
Je možné s tím něco udělat?
Děkuji
Mně pomohlo přemazat poslední část adresy od otazníku dál.
Např. tady na tom fóru bych umazala tu závorku.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3920211/diky-admine(?a=3942858#a3942858)
A pak se mi objevila normálně celá první strana, tak jsem si naklikala tu poslední stránku a to už šlo a problém se mi nezopakoval.
napsal(a):
Využiji tohoto vlákna i obrátím se na ifaunu :
poslední dny se mi (ale z diskuze je zřejmé, že i jiným uživatelům) neotevírají některá témata, zobrazí se jen úvodní příspěvek, dnes Koronavirus, Dominantní štěně....
Je možné s tím něco udělat?
Děkuji
Dobrý den.
Děkujeme za upozornění, prověříme zobrazování.
S pozdravem
Admin z iFauna.cz

Varaxi
napsal(a):
Mně pomohlo přemazat poslední část adresy od otazníku dál.
Např. tady na tom fóru bych umazala tu závorku.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3920211/diky-admine(?a=3942858#a3942858)
A pak se mi objevila normálně celá první strana, tak jsem si naklikala tu poslední stránku a to už šlo a problém se mi nezopakoval.
děkuji, pomohlo
vymazala za otazníkem a koronavirus se mi otevřel

Dobrý den admine, i já se přidávám s tím, že ve vlakně Koronavirus se mi zobrazuje pouze úvodní příspěvek....děkuji....a jako bonus už mi nejde otevřít vůbec
napsal(a):
Dobrý den admine, i já se přidávám s tím, že ve vlakně Koronavirus se mi zobrazuje pouze úvodní příspěvek....děkuji....a jako bonus už mi nejde otevřít vůbec
Třeba je na čase vlákno zrušit...?
I když k tématu koronaviru - ono se to na podzim zase rozjede...

fikovnice
napsal(a):
Mně se to stává taky, i na jiných diskuzích. Není to počtem příspěvků v diskuzi.

fikovnice
napsal(a):
...je to asi dano délkou vlákna, na kočka to samé u třetího víčka...

Jenže mně dlouhá vlákna fungují správně na Firefox, takže je problém jinde.
Tedy dnes už to funguje správně i na Chrome, ale nešlo to asi 4 dny.
Možná ostatním přijdou aktualizace prohlížeče později, nebo se něco děje v ifauně.

napsal(a):
...je to asi dano délkou vlákna, na kočka to samé u třetího víčka...
potvrzuji info balu, není to délkou vlákna

napsal(a):
..diky....

napsal(a):
I já potvrzuji.
Dá se to jednoduše rozhýbat vložením nového příspěvku. Vkládám jen tečku a následně pak příspěvek s tečkou smažu. Pak už se vlákno zase otevírá normálně 😉

fikovnice
napsal(a):
Ještě snad tedy info, když se tu psalo o prohlížeči, tak já mám Firefox.
Já na ntb taky Firefox, a v mobilu Seznam.

Firefox mám starý a je ok.
Dnes Chrome - ifauna opět hrůza, ale lepší než před týdnem. Teď verze 101.0.4951.54
Vše win desktop.

Hlásím, že ve Firefoxu (100.0.1 - Firefox pro Arch Linux) mám taky problémy, vlákno Koronavirus se dlouho načítá (prázdná bílá stránka s šedivým točícím se kolečkem uprostřed), a když už se konečně načte, předstírá, že má jen pět stránek (koukla jsem na tu pátou, a ta je tedy aktuální, ale stejně to není korektní stav...). Občas u některých vláken vidím je první příspěvek, jak je popsáno výše.
Chromium (101.0.4951.64 pro Arch Linux) zobrazuje korektně, dokonce mě automaticky přesměrovalo na poslední stránku, což cením.
V Safari na mobilu mě nejvíc trápí, když někdo smaže příspěvek, protože pak mi zobrazení přeskočí na první stránku vlákna, a jaksi chybí tlačítko pro skok na poslední stránku - to kdyby se podařilo dodělat, bylo by to skvělé. Jako workaround by se asi dalo použít otočení řazení příspěvků, ale není to totéž

"Koronavirus se dlouho načítá (prázdná bílá stránka s šedivým točícím se kolečkem uprostřed), a když už se konečně načte, předstírá, že má jen pět stránek (koukla jsem na tu pátou, a ta je tedy aktuální, ale stejně to není korektní stav...)."
nemáš nastaveno "zobrazit vše" v tom bílém okénku pod oranžovým obdélníkem "přidat příspěvek" nahoře ?

No jo, mám! Všude to mám, ale nevšimla jsem si toho, vždycky tam bylo 250 příspěvků a neměnila jsem to. Tak to se za sebe stydím, díky za upozornění.
Dobrý den admini.
Prosím proč mají některé profily datum registrace a jiné ne? My bychom tam datum registrace chtěli všichni.
Pěkně prosím, smutně koukám.
Milí uživatelé.
Moc nás těší váš zájem (i předhánění) o to, kdo je u nás na portále iFauna registrován déle.
Náš ajťák nám sdělil, že u starší verze webu se datum registrace neukládalo a tím pádem se nezobrazuje u profilů.
Uživatelé s datem registrace jsou tedy "služebně mladší", než bez data.
Ať už jste s datem či bez, jsme rádi, že tu s námi jste.
Krásný den vám všem
Admin

iFauna
napsal(a):
Milí uživatelé.
Moc nás těší váš zájem (i předhánění) o to, kdo je u nás na portále iFauna registrován déle.
Náš ajťák nám sdělil, že u starší verze webu se datum registrace neukládalo a tím pádem se nezobrazuje u profilů.
Uživatelé s datem registrace jsou tedy "služebně mladší", než bez data.
Ať už jste s datem či bez, jsme rádi, že tu s námi jste.
Krásný den vám všem
Admin
Hlásím, že já jsem služebně mladší (cca od r.2019).
Datum registrace se mi též nezobrazuje.
Takže v tom bude asi i něco jiného...
napsal(a):
Hlásím, že já jsem služebně mladší (cca od r.2019).
Datum registrace se mi též nezobrazuje.
Takže v tom bude asi i něco jiného...
Ano.
Na portále probíhají různé změny a ne u všech se zachovávalo či obnovovalo datum registrace.
Doba i technika jde kupředu a je třeba udržet krok a vylepšovat.
Krásný den všem
Admin