monikaofc

XXX.XXX.49.137
Dobrý den, chtěla bych si pořídit nějakého domácího mazlíčka. Už jsem rozhodnutá že budu kupovat hada, ale zároveň bych chtěla i něco, co se bude mazlit. Víte co tím myslím. byla bych mu schopna poskytnout 20m². Ale nechci aby to bylo nějaké nečistotné zvíře jako je trěba kočka. Zkrátka aby nesmrdělo. Jestli máte někdo nějaký nápad, moc by to pomohlo. Děkuji:).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tady jste u psů, takže logicky můžeme doporučit hlavně psa. A ten někomu taky smrdí.
A já myslela, že kočka je čistotná a nesmrdí. Hadi podle mě teda smrdí dost a vlastně skoro všechno. Psi smrdí, kdo nemá psa a vejde do domácnosti, kde pes je, obvykle to cítí a není mu to příjemný. Než jsme měli vlastního psa, tak mi přišlo, že psi smrdí a dost. Nadarmo se neříká, že něco smrdí jako mokrý pes.
Myslím, že neexistuje zvíře, jehož hovínka by voněla po fialkách. A pokud nemáte v plánu si pořídit zvířátko, které se musí pravidelně venčit a tím pádem kaká venku, prostě Vám bude kakat v pokoji a bude to smrdět. 😁
Co tohle? Ten by byl ideální.

monikaofc
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych si pořídit nějakého domácího mazlíčka. Už jsem rozhodnutá že budu kupovat hada, ale zároveň bych chtěla i něco, co se bude mazlit. Víte co tím myslím. byla bych mu schopna poskytnout 20m². Ale nechci aby to bylo nějaké nečistotné zvíře jako je trěba kočka. Zkrátka aby nesmrdělo. Jestli máte někdo nějaký nápad, moc by to pomohlo. Děkuji:).
Kočka, že je nečistotná? (mám doma 2 kocoury) To víte odkud? Připojuji se k ostatním, smrdí každé zvíře. Pokud se o něj majitel nestará. Stejně jako člověk - onehdá jsem byla svědkem jak řidič slušně, ale důrazně vykázal očividného bezdomovce z MHD. My cestující jsme mu byli vděční.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.172
rapotacka11
napsal(a):
Proboha nechte ji přitom, zachráníte kočku ...
Radsi kočka než had. Většina z toho tahání ala plyšák vodvarena neni a brzo chcipa.

Když to budu brát vážně, tak já osobně bych zvolila kompromis, vybodla bych se na hada a přestala bych uvažovat o nějakém chlupatém savci na mazlení....zrovna kočky mi připadají extrémě čistotné, teda povětšinou.
Já bych zauvažovala nad pořízením leguána, na chov rozhodně není náročný a pokud ho má člověk odmala, tak je velká pravděpodobnost až hraničící s jistotou, že se ochočí a nejen to, že si pozornost a užívá....ten můj zbožňoval drbání, mohla jsem ho klíďo nosit na rameni a z jeho strany naprostá spokojenost. Dokonce v pokoji chodil vykonávat potřebu do rohu na noviny.
Miloval jízdu autem...jako nemělo by se to, ale jezdil na palubní desce.....
Hady miluju, ale třeba ten leguán, mi přijde už něco, co se dá považovat za parťáka , pokud se mu člověk věnuje. A pokud zadavatelce nevadí had, co se smradu týče, tak by snad s leguánem neměla mít problém....a zase to není zvíře, které se zhroutí z toho, když je páníček celej den v trapu.

napsal(a):
Když to budu brát vážně, tak já osobně bych zvolila kompromis, vybodla bych se na hada a přestala bych uvažovat o nějakém chlupatém savci na mazlení....zrovna kočky mi připadají extrémě čistotné, teda povětšinou.
Já bych zauvažovala nad pořízením leguána, na chov rozhodně není náročný a pokud ho má člověk odmala, tak je velká pravděpodobnost až hraničící s jistotou, že se ochočí a nejen to, že si pozornost a užívá....ten můj zbožňoval drbání, mohla jsem ho klíďo nosit na rameni a z jeho strany naprostá spokojenost. Dokonce v pokoji chodil vykonávat potřebu do rohu na noviny.
Miloval jízdu autem...jako nemělo by se to, ale jezdil na palubní desce.....
Hady miluju, ale třeba ten leguán, mi přijde už něco, co se dá považovat za parťáka , pokud se mu člověk věnuje. A pokud zadavatelce nevadí had, co se smradu týče, tak by snad s leguánem neměla mít problém....a zase to není zvíře, které se zhroutí z toho, když je páníček celej den v trapu.
..jenomže legrace je na prostor náročný, co se ubikace týká....a ne každý se dokáže stát mazlikem, co potom, je to poměrně velký ještěr...taky v dnešní době energii se teraristika stane náročným koníčkem....
monikaofc

XXX.XXX.96.230
Pouze jsem se chtěla otázat. ty vaše vtípky si použíjte někde v hospodě 😘
Upraveno Adminem 18.9.2022 v 16:39 - Vulgarismy

si pořiď chlapa a pravidelně ho nuť se sprchovat.
ahoj1

XXX.XXX.92.26
napsal(a):
si pořiď chlapa a pravidelně ho nuť se sprchovat.