Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2012 16:44
zpet

XXX.XXX.133.119

?

2.2.2012 17:18
zpet

XXX.XXX.133.119

Jak vám Něměcký ovčák zvládá zimu přez den venku ?

2.2.2012 19:49
czizecka

XXX.XXX.250.207

zpet napsal(a):
Jak vám Něměcký ovčák zvládá zimu přez den venku ?

Válí se na betoně na teraze a vyhřívá se na sluníčku

2.2.2012 20:39
zpet

XXX.XXX.133.119

czizecka napsal(a):
Válí se na betoně na teraze a vyhřívá se na sluníčku

Zdravím pěkně :) Já mám 2 fenky Německý ovčák jen že je dávám v 18h na verandu +10 max+12 pak ráno -12-14 i víc ? snad jim to neuškodí? 4letá to už má naučené za léta a je fit a 9měsíční nechce ráno ven :)) ale pak jde :)) jak cítí misku z jídlem :)) Ale málo mě příjmají vodu tet v zimě a na granule se má dávat dostatečně voda ?? !! na betoně pes to nevím ?? mám dojem že jim to dělá zle na ledviny a kosťi múže pokřivit nohy ochrnout pes v betonovém kotci ??ne??netuším. Já je mám na zahradě na půdě trávník tet teda mazík ale jinak na verandě rači tet v zimě . Čím přes zimu krmíte a jaká značka díky!! Krásné . Je dobré granule střídat nebo zůstat u stálé značky?? Já krmím granulama, maso, polévky,tvaroch ,pamlsek piškot apd. smajlík

4.2.2012 19:59
czizecka

XXX.XXX.250.207

zpet napsal(a):
Zdravím pěkně :) Já mám 2 fenky Německý ovčák jen že je dávám v 18h na verandu +10 max+12 pak ráno -12-14 i víc ? snad jim to neuškodí? 4letá to už má naučené za léta a je fit a 9měsíční nechce ráno ven :)) ale pak jde :)) jak cítí misku z jídlem :)) Ale málo mě příjmají vodu tet v zimě a na granule se má dávat dostatečně voda ?? !! na betoně pes to nevím ?? mám dojem že jim to dělá zle na ledviny a kosťi múže pokřivit nohy ochrnout pes v betonovém kotci ??ne??netuším. Já je mám na zahradě na půdě trávník tet teda mazík ale jinak na verandě rači tet v zimě . Čím přes zimu krmíte a jaká značka díky!! Krásné . Je dobré granule střídat nebo zůstat u stálé značky?? Já krmím granulama, maso, polévky,tvaroch ,pamlsek piškot apd. smajlík

Tak ony se tam válí dobrovolně, nevím proč bych je měla vyhánět. Můžou si lehnout kam chtějí, i na trávu, do boudy, na boudu :D ale prostě se jim líbí na terase a když tam dám deky aby měli měkko, tak stejně spí na betoně, páč deku odtáhnou :D
Čuby (NO a CHP) byli doteď venku, dneska jsem je vzala na verandu (v mínus třiceti je tam nenechám, v noci se hrabali dveřma domů), kde je kolem 0, psům to stačí, jsou zvyklé. Krmím barfem a střídám s granulemi, teď mají granule, značku střídám po pytli, v zimě krmím dvakrát denně a granule zalévám horkou vodou, nechám nabobtnat. Dám čerstvou vodu i do hrnce, ale v zimě nepijou (žerou sníh), takže jim to zamrzne, nebo jí vylijou (choďanda se v hrnci ráda koupe :D). Někdy dám horké mléko na zahřátí bříšek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2012 12:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

naše takhle:-)zima jí vůbec nevadí

Přidejte reakci

Přidat smajlík