Jezevec – sháním mládě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

19.2.2002 09:40
Neregistrovaný uživatel

Sháním mláďátko jezevce, ale vůbec se mi nedaří. Budu ráda, když se mi někdo ozve na číslo 0603/962091. Děkuji

Neregistrovaný uživatel

25.2.2002 19:22
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Sháním mláďátko jezevce, ale vůbec se mi nedaří. Budu ráda, když se mi někdo ozve na číslo 0603/962091. Děkuji

Buďte velmi ale velmi opatrná. Jezevec jako zvíře je velice krásný, ale moc nebezpečný. Pokud se vychovává od malička, dá se naučit poměrně slušně žít u lidí, ale i tak je to velmi nebezpečné zvíře. Raději si ještě rozmyslete tuto svoji volbu či přání a přehodnoťte důvot proč po jezevci toužíte. Jde především o vaše zdraví a zdraví vašich blízkých. Mějte na mysli, že je to velká kunovitá šelma. Pokud třeba již máte zkušenosti s tímto druhem šelem, pak vám přeji hodně trpělivosti a štěstí.
Milan

Neregistrovaný uživatel

28.2.2002 08:48
Neregistrovaný uživatel

Buďte velmi ale velmi opatrná. Jezevec jako zvíře je velice krásný, ale moc nebezpečný. Pokud se vychovává od malička, dá se naučit poměrně slušně žít u lidí, ale i tak je to velmi nebezpečné zvíře. Raději si ještě rozmyslete tuto svoji volbu či přání a přehodnoťte důvot proč po jezevci toužíte. Jde především o vaše zdraví a zdraví vašich blízkých. Mějte na mysli, že je to velká kunovitá šelma. Pokud třeba již máte zkušenosti s tímto druhem šelem, pak vám přeji hodně trpělivosti a štěstí.
Milan

Milane děkuji za upozornění. S takovými zvířátky už nějaký zkušenosti máme. Máme mývala už rok a ten nás myslim dobře vyškolil. Dokonce jsme si už zamluvili druhého do páru a v červnu si jedeme pro lišku, akorát toho jezevce nemůžeme stále sehnat.

Neregistrovaný uživatel

1.3.2002 09:20
Neregistrovaný uživatel

Mýval- pokud je mladý, nebývá problémový (při správné "výchově"), problémy přijdou později. Tak okolo pátého roku života. Myslím, že teprve tehdy se opravdu "vyškolíte" .
Liška- je-li domestikována velice brzy, nejlépe je-li v přímém kontaktu s člověkem ihned po narození, nebývá nebezpečná a je poměrně dobrým kamarádem. Povahově ji lze přirovnat spíš ke kočce než k psovi. Je samostatná, řídí se pudem a ne povely, nicméně není její výchova a ochočení pro ZKUŠENÉHO, žádným velikým problémem.
Jezevec- slovům pana Milana jen souhlasně přikyvuji a Vám přeji jen štěstí a rychlé reflexy.(Jezevec a jeho chov se NEDÁ srovnat s chovem podobných tvorů, jako máte doma Vy)

Neregistrovaný uživatel

19.3.2002 10:03
Neregistrovaný uživatel

dobrej nápad, ale to už bude bezpečnější si koupit pittbula - jestli totiž toho jezevce dožerete teak s váma pořádně zamete

Neregistrovaný uživatel

22.3.2002 14:04
Neregistrovaný uživatel

dobrej nápad, ale to už bude bezpečnější si koupit pittbula - jestli totiž toho jezevce dožerete teak s váma pořádně zamete

Co umí jezevec to už vim, ale přesto bych si ho ráda pořídila.

Neregistrovaný uživatel

26.3.2002 20:46
Neregistrovaný uživatel

Jezevec je milej,ale kdys se nastve tak s vami poriadne zatoci.Pitbul je oproti nemu maciatko .Verte ,su to skusenosti.

Neregistrovaný uživatel

16.6.2002 21:42
Neregistrovaný uživatel

Mozno by som mohol toho jazveca zohnat.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2011 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.63

Dobry den, jak to nakonec dopadlo, mate ho ?

Neregistrovaný uživatel

2.12.2011 00:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.12

Já bych taky chtěl jezevce :) i když já bych chtěl spoustu věcí, které nemám a nepotřebuji :D Nicméně :D bych si s ním rozuměl :D :-)

Neregistrovaný uživatel

2.12.2011 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.93

Nemam zkusenosti ani info o jezevci, jen jsem sveho casu cetl pomerne podrobne o nejvetsi kunovite selme a to rosomakovi. O nem se na vychode v tajze vypraveli skutecne skazky, je to jedine zvire, kteremu se vyhne i medved. Je houzevnaty a vzhledem k svoji konstituci silny jako zadne jine zvire. Jezevec je mozna takovou slabsi odnozi rosomaka. Pro pobaveni - muj otec kdysi, nekdy pred 40 lety chytil na hranicich prahy 3 jezevce, jednalo se asi o matku a dve odrostla mladata, jeden mu utekl a dva zbyvajici donesl domu, cca 2 km lesem aby nam je ukazal,
je to fakt dlouho a moc si to nepamatuju, ale vim ze se to stalo. hezky den

katii

10.12.2015 16:42
katii

XXX.XXX.9.18

Dobry den, shanim mladatko jezevce. Muzete, prosim, nekdo poradit? Dekuji. Muj tel: 775165822.

Zuzankaa

27.7.2019 14:44
Zuzankaa

XXX.XXX.14.105

Také scháníme
603805955

xddddddddddddd

30.11.2020 19:03
xddddddddddddd

XXX.XXX.129.123

Podle mě to chce pro tchýni :D

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík