Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hroch

9.8.2015 18:00
Hroch

XXX.XXX.56.1

Poradíte mi jak vyřešit jeden Rébus.

9.8.2015 18:09
pomerančík

XXX.XXX.19.1

Jaký povídej

Hroch

9.8.2015 18:23
Hroch

XXX.XXX.56.1

Takže tady je příběh a rád bych kdyby jste mi na něj odpověděli buď jiným příběhem a nebo mi sem napište "co tím chtěl básník říci."

No byl jeden pán a ten měl už od mládí takový zvláštní stavy jednou byl šťastný jako blecha a vzápětí spadl do deprese tak hluboké že je div že hned nespáchal sebevraždu a pak byly dny takové nemastné neslané nic se nedělo žádný vzruch no prostě nic. No a pak jednou se mu život obrátil naruby poznal nového člověka začal s ním trávit víc a víc času a teď by si bez něj nedokázal představit ani život. A jak čas plynul tak si byly stále blíž a blíž a pak to přišlo nejdřív pomalu se vkrádala ta nejistota a pak byl během půl roku konec jako když udeří blesk prostě zčistajasna.

9.8.2015 18:31
pomerančík

XXX.XXX.19.1

Něco se muselo stát. Něco co to vše ukončilo. Nikdy nic neskončí jen tak! Za vším je vždy nějaký důvod. Předpokládám že dotyčný pán se zamiloval, ale co ta dotyčná. Jak to cítila ona ? Věděl to? Někdy se stane něco co nás nemůže napadnout, ale je to hodně bolavé, aby to jeden člověk sám zvládnul.

9.8.2015 19:21
Hroch

XXX.XXX.56.1

Ano tohle je hned to první vysvětlení asi co vás napadne ale hledejte za tím prosím trochu jiný a trochu hlubší význam. A tady máte druhou nápovědu a zároveň odpověď na příspěvek:

Ne toto neskončilo jen tak toto skončilo po půl roce stále se zhoršujících dní a pak to skončilo zčistajasna ten pán poté probděl 3 dny a 3 noci stále přemýšlel proč a jak to mohl zvrátit jen fyzická práce mu pomáhala ale to už po 2 dni padal únavou a vysílením. A ano zamiloval se a ta dotyčná ho asi též milovala i když mu to nikdy neřekla jen jejímy činy to dávala najevo a ten pán to ze začátku nedokázal poznat ale čím déle byly spolu tím lépe to poznával.

12.8.2015 11:31
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Jakej rébus.
To se stává.
Zažilo to 99% lidí.
Jede se dál...

13.8.2015 12:57
Hroch

XXX.XXX.56.1

To co myslím já asi nezažilo 99% lidí.
Toto co zde píši je na zamyšlení a je to Rébus protože většina lidí to pochopí jak už tady psal pomerančík ale většina toto nepochopí tak jak jsem to myslel já jelikož toto nezažil každý a určitě ne 99% lidí. A ano jede se dál ale rád si zavzpomínám a těm co se to stalo pochopí možná ne hned ale třeba si nad tím budou lámat hlavu a pochopí a pak si taky rádi zavzpomínají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík