Víte, mám takový problém se sousedem. Víte co dělá- ječí, řve a je sprostý. Každý den řve a vylívá si furt vztek. Má manželku a děcka po kterých furt řve, třeba po manželce se někdy hádá kvůli penězům a práci a na děti řve kvůli blbostem. Někdy pije, a když pije tak většinou bouchá do věcí a mlátí svoji manželku. Už si na něj tolik lidí stěžovalo a nadávalo na něj jak ruší a zrovna dnes zase začal řvát. Nechci se o něj starat, ale víte jak mně to ruší je to hrozné. Řve přes den a někdy řval i v noci ale to byl opilý. Ten člověk prostě není normální a nemá to v té hlavě v pořádku. Prominte že tak mluvím ale o něm se říct slušné slovo nedá. Už lidi kolikrát říkaly že ten člověk patří do blázince a měl by se nechat léčit a že by měli zavolat policajty. A já s nimi souhlasím, ten člověk patří do blázince. Copak je to normální furt řvát? není to normální, zvlášt když jsou tam ty jeho děcka. Prostě podle mně se ta jeho rodina ho strašně bojí. Poradte, co udělat s cholerickým sousedem?
Matsik
XXX.XXX.51.25
Víte co je zvláštní? Když se v televizi objeví případ týraného dítěte tak se každý ptá, To si toho nikdo nevšiml´´? Tak tady je odpověď. Ne! Protože se každý stará o své.
Je to už dávno, kdy jsem byl plný ideálů, po cestě přes sídliště, jsem viděl chlapa jak fackuje ženu. zasáhl jsem, chytil jsem chlapa pod krk, ale pustila se do mne ta ženská, co si dovoluji na jejího manžela. takových věcí jsem zažil více.
Dnes bych maximálně zavolal policajty a rychle utekl. Platí staré přísloví: každé dobro musí být po zásluze potrestáno. Jeto všechno tím, že u nás má pachatel větší ochranu než napadený.