Holky, umíte zabít kapra?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2016 18:04

Ahoj kolegyňky smajlík
Máme s přítelem rybí sádky a prodáváme ryby jak k vánočnímu stolu, tak i po celý rok. Většinou jsem v obchodě já, jelikož přítel běhá a lítá po našich rybnících, takže jsem se naučila zabíjet ryby sama. Nedělá mi to moc problémů smajlík Jen mě včera dostal jeden pán, který dostal chuť na jednoho většího kapra z naší nabídky a prý kdo mu ho zabije. A já povídám, to je to nejmenší smajlík Vzala jsem kapra, položila na desku břichem dolů a párkrát ho pořádně praštila do hlavy. A pánovi málem vypadly oči z důlků a párkrát zalapal po vzduchu. Prý, to jsem teda nečekal od takové jemné dívky :-D A já na to, co je na tom? smajlík
A jak to máte vy? Zabijete si kapra samy nebo jsem divná jen já smajlík

sd

7.9.2016 20:37
sd

XXX.XXX.150.69

Jsi jedinecna. Jen ty dokazes zabit kapra. Zadna jina zena to nedokaze. To chces slyset ne?

evan

8.9.2016 21:12
evan

XXX.XXX.36.37

Já jsem před lety byla taky jemná dívka. Teď už jsem jenom jemná. Tím pádem bych byla ta poslední, kdo by tvrdil, že by ženy měly - co já vím- nosit pytle cementu po dvou.

Ale na podobné hlášky (jako třeba úvahu, že musíme zavolat nějakého chlapa, aby zabil kapra, zatloukl hřebík, atd...) mám furt dokola stejnou odpověď, nějakou variaci následujícího:

"Čekáte, že to ten muž bude dělat nějakou částí těla, kterou nemám? Jestli jo, tak to se budu určitě chtít koukat."

Opačně na hlášku " potřebuju dejme tomu přišít knoflík, to je jasně ženská práce"
se zase hodí odpověď ve smyslu:

"jéžiši, jestli si fakt myslíš, že umím přišít knoflík stydkými pysky, tak tě musím strašlivě zklamat, ale vždycky to dělám úplně normálně rukama!".

30.9.2016 20:35
vlastinna73

XXX.XXX.39.101

evan napsal(a):
Já jsem před lety byla taky jemná dívka. Teď už jsem jenom jemná. Tím pádem bych byla ta poslední, kdo by tvrdil, že by ženy měly - co já vím- nosit pytle cementu po dvou.

Ale na podobné hlášky (jako třeba úvahu, že musíme zavolat nějakého chlapa, aby zabil kapra, zatloukl hřebík, atd...) mám furt dokola stejnou odpověď, nějakou variaci následujícího:

"Čekáte, že to ten muž bude dělat nějakou částí těla, kterou nemám? Jestli jo, tak to se budu určitě chtít koukat."

Opačně na hlášku " potřebuju dejme tomu přišít knoflík, to je jasně ženská práce"

"jéžiši, jestli si fakt myslíš, že umím přišít knoflík stydkými pysky, tak tě musím strašlivě zklamat, ale vždycky to dělám úplně normálně rukama!".

No tohle je paráda! Škoda, že si na tyhle věty nevzpomenu, když je potřeba! Jinak pro mě není problém zabít slepici, kačenu, husu, kapra, králika zkusím teď někdy na podzim a příští rok si vyzkouším krocana. To bude sranda.

6.10.2016 21:30

U nás zaky vraždím jen já. Nejen vánoční kapry, ale i králíky a slepice. Pokud to zvíře je určeno k jídlu, dávám to. Jen králík mi pak nechutná, ten smrad z teplého masa a vnitřností ve mě zůstává. Horší to je s chovnejma zvířatatma, zabít pak chovnýho samce, po X letech kamarádství mi nejde, tak dožívaj ve výběhu u slepic, to prostě nejde praštit Rudolfa...

6.10.2016 21:32

evan napsal(a):

:D :D :D dobrej nápad!

Přidejte reakci

Přidat smajlík