Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lukas997

26.6.2020 19:45
Lukas997

XXX.XXX.166.198

Ahoj všem nevím jestli píšu zrovna na správné fórum ale mám na vás všechny otázku.
Chtěl bych si udělat řidičkské oprávnění skupiny AM a chtěl bych si koupit Babetu 210 ale nikde nemůžu najít babetu ve stavu takovém abych na ní hned sedl a jezdil. Ale to není důležité.
Pokud koupím babetu s kartičkou co vše ještě musím zařídit abych mohl jezdit normálně v provozu?

Řidičské oprávnění AM
Kartičku
Povinné ručení
Pojištění

A ještě něco???

A co když koupím Babetu bez kartičky a koupím nevyplněnou "prázdnou kartičku" a vyplním jí budu potřebovat něco navíc?
Děkuji za odpověd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2020 19:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lukas997 napsal(a):
Ahoj všem nevím jestli píšu zrovna na správné fórum ale mám na vás všechny otázku.
Chtěl bych si udělat řidičkské oprávnění skupiny AM a chtěl bych si koupit Babetu 210 ale nikde nemůžu najít babetu ve stavu takovém abych na ní hned sedl a jezdil. Ale to není důležité.
Pokud koupím babetu s kartičkou co vše ještě musím zařídit abych mohl jezdit normálně v provozu?

Řidičské oprávnění AM
Kartičku
Povinné ručení
Pojištění

A ještě něco???

A co když koupím Babetu bez kartičky a koupím nevyplněnou "prázdnou kartičku" a vyplním jí budu potřebovat něco navíc?
Děkuji za odpověd.

Presne ako ste povedal ,nepisete na správne forum

Lukas997

26.6.2020 21:49
Lukas997

XXX.XXX.166.198

Omlouvám se že píšu na špatné fórum ale mám ještě jednu otázku co vše musím vozit s sebou?

Řidičské oprávnění skupiny AM
Kartičku
A co s pojištěním a povinným ručením?

Děkuji za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík