Lukas997

XXX.XXX.166.198
Ahoj všem nevím jestli píšu zrovna na správné fórum ale mám na vás všechny otázku.
Chtěl bych si udělat řidičkské oprávnění skupiny AM a chtěl bych si koupit Babetu 210 ale nikde nemůžu najít babetu ve stavu takovém abych na ní hned sedl a jezdil. Ale to není důležité.
Pokud koupím babetu s kartičkou co vše ještě musím zařídit abych mohl jezdit normálně v provozu?
Řidičské oprávnění AM
Kartičku
Povinné ručení
Pojištění
A ještě něco???
A co když koupím Babetu bez kartičky a koupím nevyplněnou "prázdnou kartičku" a vyplním jí budu potřebovat něco navíc?
Děkuji za odpověd.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lukas997
napsal(a):
Ahoj všem nevím jestli píšu zrovna na správné fórum ale mám na vás všechny otázku.
Chtěl bych si udělat řidičkské oprávnění skupiny AM a chtěl bych si koupit Babetu 210 ale nikde nemůžu najít babetu ve stavu takovém abych na ní hned sedl a jezdil. Ale to není důležité.
Pokud koupím babetu s kartičkou co vše ještě musím zařídit abych mohl jezdit normálně v provozu?
Řidičské oprávnění AM
Kartičku
Povinné ručení
Pojištění
A ještě něco???
A co když koupím Babetu bez kartičky a koupím nevyplněnou "prázdnou kartičku" a vyplním jí budu potřebovat něco navíc?
Děkuji za odpověd.
Presne ako ste povedal ,nepisete na správne forum
Lukas997

XXX.XXX.166.198
Omlouvám se že píšu na špatné fórum ale mám ještě jednu otázku co vše musím vozit s sebou?
Řidičské oprávnění skupiny AM
Kartičku
A co s pojištěním a povinným ručením?
Děkuji za odpověď