Svět zvířat bez obalu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2021 01:34
tiffanyjagrova

XXX.XXX.227.35

Ahoj všichni!

Doufám, že zvládáte tohle roční šílenství..

Mnozí z nás vědí, že dnešní děti ztrácejí chuť ke vzdělání a sociální sítě je strhávají do slušně řečeno - černé díry neznalosti neboli nechuť k seberozvoji a sebevzdělávání.

Rozhodla jsem tomu jít naproti.
Mým cílem je stát se vzorem mladých lidí a ukázat jim jednu z možných cest.

Protože se odmalička věnuji zvířatům, rozhodla jsem se založit youtube kanál s názvem SVĚT ZVÍŘAT BEZ OBALU. Vytvořila jsem místo, kde zajímavosti mohou čerpat nejen děti, ale také mladí lidé, dospělí i senioři.

Jde mi především o poukázání na realitu!
Jsem už unavená, jak je dnešní doba uhlazená, vše je narovnané, načesané a témeř ''perfektní''.
Nebudu své záběry dávat do žádného obalu a skrývat tak fakta.

Na mém kanále naopak uvidíte, jak se věci mají.. Věci které jsou přirozené i nepřirozené.

Uvidíte zvířata venku, 
zvířara uvnitř,
zvířata zevnitř.
Kanál bude také poukazovat na ekologické situace a jeho hlavní součástí bude cestování po světě.

Přikládám svůj odkaz: https://www.youtube.com/channel/UC4wGi7f-g7FHb2jKaCxqcPA
Pokud vás to oslovilo, udělá mi velikou radost podpora sdílením, odběrem, likem či samotným názorem!

Moc děkuji, že jste vydrželi až do konce.
Užijte si videa a přeji krásný zbytek večera. :)

La Peregrina

18.3.2021 08:43
Štěpán Hajdúch

XXX.XXX.246.231

no všichni z nás nejsou furt na sociálních sítích jako tik tok a instagram a počítačoví hry mě je 12 a tuhle stránku navštěvuji 3krát denně i víckrát
mám samce phelsumy madagaskarské a snažím se sehnat povollení k chovu užovek obojkových

21.3.2021 12:22
selmicka

XXX.XXX.248.243

Dobrý den.

Sleduji váš kanál na You Tube na základě zdejšího Vašeho odkazu.
Máte veškeré předpoklady ,mládí ,odbornost i praxi ,pro vytvoření velmi zajímavého kanálu pro chovatele zvířat a milovníky přírody.
Zejména Váš přistup presentace fauny je jiný než běžný pohled ,který lze shlédnout z jiných zdrojů. Ano začátky jsou velmi těžké.
Vytrvalost,houževnatost,"zabejčilost" Vás povedou k Vašemu vytčenému cíli. A je pouze na Vás, kdy tam dojdete.

Držím palce ,aby se tak stalo.
A fandím Vám.

S přátelským pozdravem.

RN

29.3.2021 21:22
Insect watcher

XXX.XXX.174.152

Štěpán Hajdúch napsal(a):
no všichni z nás nejsou furt na sociálních sítích jako tik tok a instagram a počítačoví hry mě je 12 a tuhle stránku navštěvuji 3krát denně i víckrát
mám samce phelsumy madagaskarské a snažím se sehnat povollení k chovu užovek obojkových

No všichni sice nejsou, ale tak 90% lidí jo... Ale jsem rád že nejsem jedinej "malej" (13 let) kdo furt není na netu a raději chová exotická zvířata (kudlanky, lupenitky, pavouky)

Přidejte reakci

Přidat smajlík