Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2022 07:47

Kteří veterináři jsou zapojeni do zdejšího projektu On-line veterinář?

Jestli jsem to správně pochopila, jedná se o placenou službu, ale seznam spolupracujících vetů jsem nikde nenašla.

1.2.2022 12:05

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Seznam spolupracujících veterinářů si můžete prohlédnout na tomto odkazu: https://www.ifauna.cz/online-veterinar/textova-poradna/kdo-mi-poradi

Stránka ještě bohužel není kompletní, protože jsme službu spustili minulé pondělí a tak si zbytek z více než dvacetičlenného týmu své profily ještě doplňuje.

Na zmíněnou stránku je možné se dostat také přímo přes stránku veterinárních ordinací po kliknutí na tlačítko "Prohlédnout tým zapojených veterinářů".

redakce webu iFauna.cz

1.2.2022 12:08

Děkuji.

21.3.2022 21:51
kallisto

XXX.XXX.132.180

Dobrý den, využiji toto vlákno. Nebylo by možné mít pro iFaunu tmavý grafický režim?

22.3.2022 18:31

kallisto napsal(a):
Dobrý den, využiji toto vlákno. Nebylo by možné mít pro iFaunu tmavý grafický režim?

Dobrý den.
Děkujeme za podnět a přidáme ho určitě k nápadům do budoucna.

Bohužel to nemůžeme slíbit v nejbližších měsících, protože už máme vývojovou kapacitu obsazenou jinými projekty.

Děkujeme
Admin iFauna.cz

Neregistrovaný uživatel

4.9.2022 16:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.17

kallisto napsal(a):

Také se přidám s dotazem, když rozkliknu nějaké téma, vadí mi, že nevidím k jaké rubrice patří. Dřív to tam myslím bylo vidět, teď tam je jen "Zpět na výpis diskusních vláken" ale ne odkaz na danou rubriku. Například když rozkliknete odkaz na vlákno, špatně se orientuje kam jste se dostali. Stejně tak když zakládáte téma, je příjemnější, když je vidět v jaké rubrice se právě nacházíte. Dá se to doplnit?

4.9.2022 16:48

Dobrý den,

děkujeme za podnět. Prověříme složitost tohoto úkonu a popřípadě jej nadneseme do plánovaných úprav v budoucnu.

S pozdravem,
Admin

kamto

6.9.2022 20:38
kamto

XXX.XXX.11.54

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Seznam spolupracujících veterinářů si můžete prohlédnout na tomto odkazu: https://www.ifauna.cz/online-veterinar/textova-poradna/kdo-mi-poradi

Stránka ještě bohužel není kompletní, protože jsme službu spustili minulé pondělí a tak si zbytek z více než dvacetičlenného týmu své profily ještě doplňuje.

Na zmíněnou stránku je možné se dostat také přímo přes stránku veterinárních ordinací po kliknutí na tlačítko "Prohlédnout tým zapojených veterinářů".

redakce webu iFauna.cz

Kam to zmizelo?

6.9.2022 20:48

kamto napsal(a):
Kam to zmizelo?

Dobrý den,

z důvodu nízkého využívání této služby došlo k jejímu zrušení.

redakce webu iFauna.cz

kamto

6.9.2022 21:33
kamto

XXX.XXX.11.54

Děkuji

1.3.2023 15:53
jkx

XXX.XXX.135.144

pro iFauna:
nedal by se k hodnoceni prispevku pridat i palec DOLU? casto by se hodil ;-)

1.3.2023 16:08

jkx napsal(a):
pro iFauna:
nedal by se k hodnoceni prispevku pridat i palec DOLU? casto by se hodil ;-)

Dobrý den.
Děkujeme, návrh předáme vedení. :)

Admin

Přidejte reakci

Přidat smajlík