Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Dobrý den ,
chtěla bych se zeptat, máme v 54 l akváriu tetry, 3 samice bet a paví očka, u jednoho pavího očka jde někdy vidět, jak má trochu nakouslou nebo něčím trochu nařízlou ploutev.
Zajímá mě, čím to mohlo být nebo kdo to udělal.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pets_is_best
napsal(a):
Dobrý den ,
chtěla bych se zeptat, máme v 54 l akváriu tetry, 3 samice bet a paví očka, u jednoho pavího očka jde někdy vidět, jak má trochu nakouslou nebo něčím trochu nařízlou ploutev.
Zajímá mě, čím to mohlo být nebo kdo to udělal.
Děkuji.
Nejspíš ty betty. Foto akvária?
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Děkuji za odpověď , fotku pošlu .😀
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Voda má 24-26 stupňů , jsou tam 3 umělé kytky, 1 živá kytka + 2 řasokoule , topítko , filtr, úkryt , dva malý kameny a tmavé kamínky na spodu akvária

Pets_is_best
napsal(a):
Voda má 24-26 stupňů , jsou tam 3 umělé kytky, 1 živá kytka + 2 řasokoule , topítko , filtr, úkryt , dva malý kameny a tmavé kamínky na spodu akvária
Strašně málo kytek. Umělou vyhoďte, ta je k ničemu (z hlediska udržování rřirozené rovnováhy) a ryby se o ni můžou zranit. Nakupte živé, hodně,ať se mají paví očka kde před betou schovat. kdyby je chtěla okusovat. Teplota pro betu je hraniční.
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Děkuji ,ještě bych se chtěla zeptat jestli tu ploutev nemůže mít natrženou o tu umělou kytku

Pets_is_best
napsal(a):
Děkuji ,ještě bych se chtěla zeptat jestli tu ploutev nemůže mít natrženou o tu umělou kytku
To právě může. Psala jsem to výše.
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202
Dobře , pokusím se co nejdříve vyměnit ty umělé kytky za ty živé a ještě jednou děkuji za rady