Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2022 09:54
Sramkka

XXX.XXX.87.26

Zdravím,
zajímá mě, jak byste se zachovali. U nás v práci, si postavily jiřičky v rozích hnízda. S vedoucím jsem byla domluvená, že hnízda jim tam nechá, ale budu umývat výlohu. Každopádně, teď jsem po víkendu přišla do práce a hnízda jsou shozená. Nebyl to vedoucí se kterým jsem domluvená, ale majitel objektu. Moc mě mrzí, každopádně, teď už s tím nic neudělám. Vím, že se to nesmí, ale není lepší tam dát třeba červenou mašli? Aby ho tam nezačali opět stavět. Chráním je, jak se jen dá, bohužel tu nejsem pořád a mám strach, že se to bude opět opakovat.
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.6.2022 10:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sramkka napsal(a):
Zdravím,
zajímá mě, jak byste se zachovali. U nás v práci, si postavily jiřičky v rozích hnízda. S vedoucím jsem byla domluvená, že hnízda jim tam nechá, ale budu umývat výlohu. Každopádně, teď jsem po víkendu přišla do práce a hnízda jsou shozená. Nebyl to vedoucí se kterým jsem domluvená, ale majitel objektu. Moc mě mrzí, každopádně, teď už s tím nic neudělám. Vím, že se to nesmí, ale není lepší tam dát třeba červenou mašli? Aby ho tam nezačali opět stavět. Chráním je, jak se jen dá, bohužel tu nejsem pořád a mám strach, že se to bude opět opakovat.
Děkuji.

Nevím, jestli červená mašle pomůže. Když už tam majitel jiřičky hnízda nechce, měl by je strhnout, dokud tam nejsou vejce. Nedej bože mláďata. Je to trestné a může za to být docela vysoká pokuta. Poraďte se na ČSO nebo odboru životního prostředí, co dělat.

2.4.2023 16:05
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

kupte majiteli objektu kafe u Žida. Je to hovado.

Přidejte reakci

Přidat smajlík