Vždycky jsem byla prdlá...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mishen85

15.2.2015 19:45
mishen85

XXX.XXX.248.178

Ale teď mívám pocity, že je nás takových čím dál méňe. Žiju v paneláku kde okousávám nudou omítku (jsem zvědavá kdo bude natahovat novou až to sjedu všechno) Rok výroby mám v techničáku psanej 88 a i přesto se ráda proletím na koštěti. Mám malou holčičku (3 roky ale drzá jak veverka) u které mě trápí že ji budu vychovávat v panelovým táboře. A proč ? Jako matka samoživitelka bych musela být opravdu extrémně šikovná abych se dostala k práci s takovým platem aby mi dali hypotéku. A chtít po někom aby se mnou žil a vychoval se mnou tu drzou veverku mi přijde víc šílené než ten sen o dobře placené práci. Jsem srdcem koňařka, miluju psy, podojím krávu a vyvezu hnůj. K čemu mi to je v paneláku ? Co Vy holky ? Existuje taková která to měla jako já a svůj život zvládla usměrnit podle svých snů?

15.2.2015 22:58
hanácký voláč

XXX.XXX.208.245

To máš holka těžké. není co závidět. Já zase mám dům, spoustu zvířat, psa, holubi, slepice, kachny, prasata...a je mi to k ničemu. Taky jsem bydlel v paneláku a nebavilo mě to tam. Vzal jsem si hypotéku a ted makám od nevidím do nevidím a když mám volnou chvíli, poklízím zvířata. Manželku to nebaví a syn je moc malej nemá ještě roka půl. možná bych se seznámil s někým kdo by k nám očas přijel třeba na neděli, na kafe, pokecal a třeba i lehce pomohl s poklízením. bydlíme kousek od Olomouce. Milenku zde ale v žádném případě nehledám.

JanekK

16.2.2015 22:00
JanekK

XXX.XXX.38.211

mishen85 napsal(a):
Ale teď mívám pocity, že je nás takových čím dál méňe. Žiju v paneláku kde okousávám nudou omítku (jsem zvědavá kdo bude natahovat novou až to sjedu všechno) Rok výroby mám v techničáku psanej 88 a i přesto se ráda proletím na koštěti. Mám malou holčičku (3 roky ale drzá jak veverka) u které mě trápí že ji budu vychovávat v panelovým táboře. A proč ? Jako matka samoživitelka bych musela být opravdu extrémně šikovná abych se dostala k práci s takovým platem aby mi dali hypotéku. A chtít po někom aby se mnou žil a vychoval se mnou tu drzou veverku mi přijde víc šílené než ten sen o dobře placené práci. Jsem srdcem koňařka, miluju psy, podojím krávu a vyvezu hnůj. K čemu mi to je v paneláku ? Co Vy holky ? Existuje taková která to měla jako já a svůj život zvládla usměrnit podle svých snů?

Ahoj, odkud jsi? Třeba by se to dalo všechno změnit. Kdybys chtěla, můžu dát mail a pak o tom popovídat.
Honza.

mishen85

17.2.2015 13:15
mishen85

XXX.XXX.248.178

Jsem z Ostravy. Krátký zobák a dlouhá rýha od uhlí smajlík můj meil mishen85@gmail.com

25.2.2015 00:33
wcelar

XXX.XXX.145.206

Ale zase v Ostravě, ti bude stačit podstatně míň peněz, na pořízení ruiničky na hypo.než u Prahy kde třeba seženeš líp placenou práci.A oto víc zaplatíš za hlídání dětí a koňů...Loni jsem nesebral ani jablko u mně v sadu, protože nebyl čas a lidi. Teďka je kupuju ovcím v kauflandu v akci...Šílený...

8.3.2015 22:56
chov-příroda

XXX.XXX.159.151

hanácký voláč napsal(a):
To máš holka těžké. není co závidět. Já zase mám dům, spoustu zvířat, psa, holubi, slepice, kachny, prasata...a je mi to k ničemu. Taky jsem bydlel v paneláku a nebavilo mě to tam. Vzal jsem si hypotéku a ted makám od nevidím do nevidím a když mám volnou chvíli, poklízím zvířata. Manželku to nebaví a syn je moc malej nemá ještě roka půl. možná bych se seznámil s někým kdo by k nám očas přijel třeba na neděli, na kafe, pokecal a třeba i lehce pomohl s poklízením. bydlíme kousek od Olomouce. Milenku zde ale v žádném případě nehledám.

To je škoda...

10.3.2015 22:16
robertcone

XXX.XXX.223.239

My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.

lindamambo2

1.5.2016 13:20
lindamambo2

XXX.XXX.21.239

Labas brangusis. Mano vardas yra praleidote Linda mambo.i tik pamačiau savo profilį šiandien ir susidomėjo prašome padaryti man paslaugą susisiekite su manimi į mano privatų langelį gauti daugiau informacijos ir nuotraukų (lindamambo2@hotmail.com) Ačiū ir God bless.

lindamambo2

1.5.2016 13:21
lindamambo2

XXX.XXX.21.239

Labas brangusis. Mano vardas yra praleidote Linda mambo.i tik pamačiau savo profilį šiandien ir susidomėjo prašome padaryti man paslaugą susisiekite su manimi į mano privatų langelį gauti daugiau informacijos ir nuotraukų (lindamambo2@hotmail.com) Ačiū ir God bless.

Přidejte reakci

Přidat smajlík